Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 18 yıl Babamı bi başka seviyorum.. Bırak ya yalançı hep bana inat olsun die sölüosun Ben senden daha çok seviorum
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 18 yıl iyi ya kıza bak hiç beni sevdiğini söylemıyor bu aralar,yoksa artık beni çekici bulmuyor musun
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 18 yıl Ben seni seviorum ama sen beni sevmiosun.. Arada sölüorum ben hiç değilse, sen onu da sölemiosun
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 18 yıl Ben seni seviorum ama sen beni sevmiosun.. Arada sölüorum ben hiç değilse, sen onu da sölemiosun he sevmıyorum ya onun için yazıyorum,heralde sevıyoz.bu foruma girdiğimde ılk tanıdığım dostlarımın yeri ayrıdır.. bu çiçekte pek bi ciddi oldu be
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 18 yıl Yalan söleme sus İçinden nasıl oyalasam die düşünüosun yemem ben
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 18 yıl Babamı bi başka seviyorum.. Bırak ya yalançı hep bana inat olsun die sölüosun Ben senden daha çok seviorum Bende bu çekişmenizi çok seviyorum.. :clover: iyi ya kıza bak hiç beni sevdiğini söylemıyor bu aralar,yoksa artık beni çekici bulmuyor musun Çatla sedoş,çatla..
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 18 yıl Hadi ordan,kimin kimi mısır sandığını (Anubis) unutmadık hala canımıniçi..
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 18 yıl en çok sevdiğim üye parmak kaldırsın... Made İn Turkey bunu hepimis biliorus artıkın
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 18 yıl Bırak ya yalançı hep bana inat olsun die sölüosun Ben senden daha çok seviorum Öffffffff.. Kızım senden bana rahat yok mu.. Napim.. Öylede kıskanıyorsun böyle de..
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 18 yıl Öffffffff..Kızım senden bana rahat yok mu.. Napim.. Öylede kıskanıyorsun böyle de.. Suuus edepsis Büyüklerine karşı gelme
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.