Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 bende ısıracamda kafam karıştı,ısıracak çok nik var Wampir misin kısım sen Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 sende ahtapot gibisin her topice uzanıyon... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 sebtim benim ben seni seviyorum... naty erbay haklı her topicte ismin war yaw Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Sanene leyn Sen de eööm Bulunca haber vercem ben sana Prenses valla aynı durum snein için de geçerli nereye gitsem karşıma çıkıosun Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 sende ahtapot gibisin her topice uzanıyon... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 öle mi naty hanım... bugün küsme günümdeyim tatlı cadılardan biri olan sana da küstüm... gerçi sen ilgilenmezsin ama ;D Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 öle mi naty hanım...bugün küsme günümdeyim tatlı cadılardan biri olan sana da küstüm... gerçi sen ilgilenmezsin ama ;D heyy bana mı küstünnnnnnnnnn??? yanlış mı anladım... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 sen tatlı cadı değilsin şekerim... sen çokkk tatlı bi kardeşsinnnn muck muck yaneeee Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 sen tatlı cadı değilsin şekerim...sen çokkk tatlı bi kardeşsinnnn muck muck yaneeee canım benimmm... bak bi pasta istedim ama sen vermedin bak ben sana küsmedim ama seni hep sevdim hala da sevmekteyim...canım kardeşim.. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 canım benimm sen benden pastamı istedin pastalar feda olsun sana... aşıklar atışıyorda bi pastam var.. onun yarısını ustadan alıp sana veriyom ... küsme sen heç küsme... muck Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 pastayı iki dakikada yaptın iki dakikadada sattın ustanı hemen yarısını vermeye çalışıyon ama ben yedi hepsini... git kankine yenisini yap... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 pastayı iki dakikada yaptın iki dakikadada sattın ustanı hemen yarısını vermeye çalışıyon ama ben yedi hepsini... git kankine yenisini yap... olsun prensesim söledi ya..yemiş kadar oldum..bu ne oburluk yaff...5 dk. da gitti pasta..bilirim tabi benim kardeşim yapınca öle olur...neysem ben yedim bileee... kardeşim yyaptı bana bi dene verdi elleriyle sevdim ben hepinizi tutamadım bi çenemi gidemedim bırakamadım sizi... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 bein zamanla tanırsın.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 bein zamanla tanırsın.... gerçekten isterim bi gün tanışmayı... neyyse hepinizi seviyorum ama ben gidiyorum.. bu arada bu hoş sohbet içinde teşekkürler.... hepinizi öptüm... =) Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 bişi değil... hadi git derslerini bekletme.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 öle mi naty hanım...bugün küsme günümdeyim tatlı cadılardan biri olan sana da küstüm... gerçi sen ilgilenmezsin ama ;D Naty hanım.. Nedense herkes kendi küstüğünü düşünüo.. Başkasını küstürdüğünü düşünen yok.. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 canım naty ben seni kızdırmayı sevdiğim için böyleyim.. şakalarım ciddiye alnımasın lütfen hı ? Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 teşekkür ederim.. benim sevdiklerimin içinde olan, sensin Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 teşşşkürrr edrimm prensesimm.... canımm benimm bn dee seniii çoook sewiommm kankilerin en gevezesii.... Alıntı
Φ ENGİN_DENİZ Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 şuanda tanıştığım tek kişi burcu en çok sevdiğim üyede kendileridir Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 tekrar teşekkürler engin Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 benim en çok sevdiğim üyeler kendilerini biliyor yeni 1 kişi eklendi oda engin Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Biliyoruz elbette.. Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 eskilerden olanlari cok seviyorum (yenilerle tanisamadim daha ) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.