Φ LilaC Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Anlaşılannn bnii seewen yukkk napalımm olsunn...sizinn bu SEVGİ YUMAĞInızı görünce insan duygulanıooo ben dee baştaa biricikk kardeşimm,kankim,prensesimm,HERŞEYİM XPRENCESSX bilgisini,dostluğunu,alçakgönüllülüğünü her daim takdir ettiğimm cnm abimm TAURUS şuan aramızda bulunmasa da forumda hep anımsayacağımm açık sözlü,komik,CESUR arkimm SİYAHX iyi niyetiyle herkesin gönlündee taht kurmuşş sevgili LEYLACIĞIM(24) sempatikliğiylee,konuşmalarıyla,tatlılığıylaaa herkese açık olan sevgili KAAN(bebişlii) olmakk üzereee bnii tanıyan tanımayannn tümmm forumdaşlarımıı çoook sewiyorummm.......dahaa çooğuu forumdaşla konuşma fırsatımm olmadığı içinn listem birass kıısaa oldu eminim ki forumdakii tümmm kişilerr çook iii ve sewgiyi hakkenden insanlarr....... hepinizi tanıdıkçaa seweceğime inanıyorummm.... tanışma fırsatımm olmasa da forumdan takip ettiğimm sewgili kralx,gloria,sedoşş,nati,yumote,adaşımm(mineu),gece yağmuru,lilac,sen estikçee bn titrerimm,murti san.... ve daha nicee forumdaşlarımmm HEPİNİZİ ÇOOOOK SEWİYORUMM......... cnmm çok teşekkür ederim,tanışırız inş bi gün Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 rica ederimm murti san....seni forumdan takip ediyorumm ve herkesin sewgisini kazanmışş ççok iyimser bi üye olduğun hemen anlaşılıo...inşallahh en kısa zamanda konuşma fırssatımız olur... bende sana teşekkür ederim 'xminex' ...düşüncelerinden dolayı ! bu sevgi onlardam aldığım ışığın bir yansıması sadece . sende iyi birisin . İnşallah fırsat olur ise konuşuruz .... Tüm site arkadaşlarımı seviyorummmmm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 bende sana teşekkür ederim 'xminex' ...düşüncelerinden dolayı ! bu sevgi onlardam aldığım ışığın bir yansıması sadece . sende iyi birisin . İnşallah fırsat olur ise konuşuruz .... Tüm site arkadaşlarımı seviyorummmmm Sana bir sır vereyim arkadaşım;Arkadaşlarında seni seviyooooor.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 ..................... ....................... Frozen, Manidar, Güçlü................................. başta olmak üzere Turkish-media ailesi SİZİ ÇOOOOOOOOOK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMM yumote çok teşekkür ederim bende seni seviyorum Alıntı
Φ ANUBİS Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Beni öte yana götürmeyeceksen ok.. Ha bide Nefertiti kendi elleriyle Lotüs yaprak sarması yapsın bana.. Ramses'te piramit'te alabalık yapsın istersen Alıntı
Φ cinderella Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 ramsesle ilgili 5 ciltlik bir kitap okumuştum ben de cok isterim ramsesle tanışmayı hatta onun sevgili çok sevgili eşi nefertariye de hayran kalmıştım... onunla da tanışabilir miyim acaba... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 yaw ne guzel olur de mi abicim Alıntı
Φ ANUBİS Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 O halde gümüş paraları hazırlayın,kayıkçıya para lazım,onca asırlık dostluğumuz var ama dinlemiyor Alıntı
Φ cinderella Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 O halde gümüş paraları hazırlayın,kayıkçıya para lazım,onca asırlık dostluğumuz var ama dinlemiyor çok eglenceli ve maceralı bir yolculuk olacaa benzer hadi gidelim... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Nerde sizin misafirperverliginiz,para mi aliyorsunuz bir de Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 evett ya içimden diyodum bende mi gitsem ney....ama baksana paralıymış ..! ama cidden mısıra gitme hayali bi arkımla birlikte kurmuştuk da o daha ucuzdu yanee Alıntı
Φ ANUBİS Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Yok yaa,ben almıyorum.Öteki tarafa geçiren Kharon alıyor parayı.Bunca yıldır para biriktirir doyamadı daha.Hatta aramızda kalsın Firavunlar'dan yüklüce para aldığı söyleniyor Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Yok yaa,ben almıyorum.Öteki tarafa geçiren Kharon alıyor parayı.Bunca yıldır para biriktirir doyamadı daha.Hatta aramızda kalsın Firavunlar'dan yüklüce para aldığı söyleniyor desene Kharon u aşmak lazım ilk önce... bilgisayar oyunu gibi oldu yaa Alıntı
Φ cinderella Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 yok be cok pahalı degil ben tanırın Kharon'u, ırmağı geçmek için ağzımıza bi metelik(obolos) koymamız yeterli... Yok koymazsanız kovalar ruhlarınızı, ayrıca ne yaparsanız yapın yumuşamaz da di mi ANUBİS? Alıntı
Φ ANUBİS Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Dert etmeyin bukadar,firavunların bütün zulalarını biliyorum.Ordan öderiz yaw Dediğin gibi Ciderella,çok paragözdür Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 cinderella, paragöz dememiş ki bence gözü tok olduğunu vurgulamış sadece bir metelik yeter diyor... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 En sevdiğim üye... PRUSIAS Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 En sevdiğim üye... PRUSIAS benim de sen Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Bende bu yeni gelen üyeleri pek sevdim,hepsi kafa dengi.. Sevdiklerime ek olarak (ki hepsi bilir sevildiğini.. ) Anubis,rüzgara konuşan kız,prusias ve cinderella'yı da ekliyorum.. Alıntı
Φ ANUBİS Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 cinderella, paragöz dememiş ki bence gözü tok olduğunu vurgulamış sadece bir metelik yeter diyor... Bence iyi oku,bak; yok be cok pahalı degil ben tanırın Kharon'u, ırmağı geçmek için ağzımıza bi metelik(obolos) koymamız yeterli... Yok koymazsanız kovalar ruhlarınızı, ayrıca ne yaparsanız yapın yumuşamaz da di mi ANUBİS? Hem kaçbin yıllık arkadaşımı benden iyi mi tanıyacaksın Alıntı
Φ ANUBİS Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Bende bu yeni gelen üyeleri pek sevdim,hepsi kafa dengi.. Sevdiklerime ek olarak (ki hepsi bilir sevildiğini.. ) Anubis,rüzgara konuşan kız,prusias ve cinderella'yı da ekliyorum.. Teşekkür ederim Taurusmutis Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Sana bir sır vereyim arkadaşım;Arkadaşlarında seni seviyooooor.. tauruscum sağol ilgine teşekkürler kardeşim Hayatta sevginin yerini hiçbirşey tutmuyor Sevgiler...... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Sevgimizi paylaşalım seninle de süngü arkadaşım.. Alıntı
Φ en büyük aşk beşiktAŞK Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 şimdilik bi tek tna yı tanıdığım için tna Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.