Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Anlaşılannn bnii seewen yukkk :( napalımm olsunn...sizinn bu SEVGİ YUMAĞInızı görünce insan duygulanıooo :crying:

ben dee baştaa

biricikk kardeşimm,kankim,prensesimm,HERŞEYİM XPRENCESSX :hug:

bilgisini,dostluğunu,alçakgönüllülüğünü her daim takdir ettiğimm cnm abimm TAURUS :hug::wub:

şuan aramızda bulunmasa da forumda hep anımsayacağımm açık sözlü,komik,CESUR arkimm SİYAHX

iyi niyetiyle herkesin gönlündee taht kurmuşş sevgili LEYLACIĞIM(24) :clover:

sempatikliğiylee,konuşmalarıyla,tatlılığıylaaa herkese açık olan sevgili KAAN(bebişlii)

olmakk üzereee bnii tanıyan tanımayannn tümmm forumdaşlarımıı çoook sewiyorummm.......dahaa çooğuu forumdaşla konuşma fırsatımm olmadığı içinn listem birass kıısaa oldu eminim ki forumdakii tümmm kişilerr çook iii ve sewgiyi hakkenden insanlarr.......

hepinizi tanıdıkçaa seweceğime inanıyorummm....

tanışma fırsatımm olmasa da forumdan takip ettiğimm sewgili

kralx,gloria,sedoşş,nati,yumote,adaşımm(mineu),gece yağmuru,lilac,sen estikçee bn titrerimm,murti san.... ve daha nicee forumdaşlarımmm

HEPİNİZİ ÇOOOOK SEWİYORUMM......... :clover:

cnmm :hug: çok teşekkür ederim,tanışırız inş bi gün :):clover:

• Cevaplar 3,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

rica ederimm murti san....seni forumdan takip ediyorumm ve herkesin sewgisini kazanmışş ççok iyimser bi üye olduğun hemen anlaşılıo...inşallahh en kısa zamanda konuşma fırssatımız olur... :clover:

bende sana teşekkür ederim 'xminex' ...düşüncelerinden dolayı ! bu sevgi onlardam aldığım ışığın bir yansıması sadece . sende iyi birisin . İnşallah fırsat olur ise konuşuruz .... :clover:

Tüm site arkadaşlarımı seviyorummmmm :);)

Gönderi tarihi:

bende sana teşekkür ederim 'xminex' ...düşüncelerinden dolayı ! bu sevgi onlardam aldığım ışığın bir yansıması sadece . sende iyi birisin . İnşallah fırsat olur ise konuşuruz .... :clover:

Tüm site arkadaşlarımı seviyorummmmm :);)

Sana bir sır vereyim arkadaşım;Arkadaşlarında seni seviyooooor.. ;):D

Gönderi tarihi:

.....................

.......................

Frozen,

Manidar,

Güçlü.................................

başta olmak üzere Turkish-media ailesi

SİZİ ÇOOOOOOOOOK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMM :wub:

yumote çok teşekkür ederim bende seni seviyorum :online2long::clover:

Gönderi tarihi:

Yok yaa,ben almıyorum.Öteki tarafa geçiren Kharon alıyor parayı.Bunca yıldır para biriktirir doyamadı daha.Hatta aramızda kalsın Firavunlar'dan yüklüce para aldığı söyleniyor ;):)

desene Kharon u aşmak lazım ilk önce...

bilgisayar oyunu gibi oldu yaa :D:P:lol:

Gönderi tarihi:

Bende bu yeni gelen üyeleri pek sevdim,hepsi kafa dengi..

Sevdiklerime ek olarak (ki hepsi bilir sevildiğini..;) ) Anubis,rüzgara konuşan kız,prusias ve cinderella'yı da ekliyorum..:hug:

Gönderi tarihi:
cinderella, paragöz dememiş ki :unsure: bence gözü tok olduğunu vurgulamış sadece bir metelik yeter diyor...

Bence iyi oku,bak;

yok be cok pahalı degil ben tanırın Kharon'u, ırmağı geçmek için ağzımıza bi metelik(obolos) koymamız yeterli... Yok koymazsanız kovalar ruhlarınızı, ayrıca ne yaparsanız yapın yumuşamaz da di mi ANUBİS?

Hem kaçbin yıllık arkadaşımı benden iyi mi tanıyacaksın :w00t:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.