Φ siyahx Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Bis ne dedik sabahtan beri sağa doğru ilerleyin görürsünüs demedikmi Taurus abicim bu arada Kriptex ( ece) aplamda çok tşk ediyor Ben elçiyim sen anlatmasını bilmiyosunki kıss Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Sevdiklerimle bir Paris turu atmak istedim.. Parise gitmiş kadar oldum babacım.. Teşekkür ederim... ( Ama suriye daha güzeldi dimi.. ) Kısss.. Beni de sevmen ne biliyormusun... Kıyamet alametlerinden biri... Teşekkür ederimm tatlışşş... Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Farketmez sevgili bilimselci... Sen elektronik bubi tuzakları ile donatmışsındır zaten evi... Senden habersiz adımımı atmam o eve... Teşekkürler sevgili taurusmutis... Ancak bizim evler biraz köhne mi ne? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Abicim ellerine sağlık Ölürüm ben bu paris turuna Yanlız neden kankimle ben komşuyus onu hiç anlamadım Kankisiniz ya be,bari Paris'te komşu olun dedim.. Tauruscum ben göremedim amaaaa .. çok merak ediyoruuuumm... saol kankim.. çok yardımcı oldun kıss doğru düsgün sölesene yerimi .. ya da sana sahmet mail atıversen kankim tauruscuğumun iletisini .. hadi kuşum Sana resimlerin linkini versek yine göremez misin Mine'cim.. anaaa .. ben gördüm sağolasın abicim çok güzel olmuş ellerine sağlık Allah'a şükür.. Rica ederim arkadaşım.. nasil gorduun Dert etme Leyla'cım oradasın.. Farketmez sevgili bilimselci... Sen elektronik bubi tuzakları ile donatmışsındır zaten evi... Senden habersiz adımımı atmam o eve... Teşekkürler sevgili taurusmutis... Ancak bizim evler biraz köhne mi ne? Hiç köhne olur mu..Sen nehrine yakın o evler,kimbilir kaç Frank'a aldınız zamanında.. Taurus abicim bu arada Kriptex ( ece) aplamda çok tşk ediyor .. Ben elçiyim Tiz ferman hazur edile,Kriptex Sultan'a şükrana mahal yok denile.. Parise gitmiş kadar oldum babacım.. Teşekkür ederim... ( Ama suriye daha güzeldi dimi..b] Suriye'de hurma yedik,Paris'te kıyma tartar.. Rica ederim güzel kızım.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 tahmin etmistim ama yuzsuzluk yapmak istememistim,cok tesekkur ederim Taurusmutis abicim,orda olmak guzel,gormesem bile Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 tahmin etmistim ama yuzsuzluk yapmak istememistim,cok tesekkur ederim Taurusmutis abicim,orda olmak guzel,gormesem bile Rica ederim .. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Hüzün;teşekkürler.. Zaten bir sevgi yumağındayız gördüğün gibi.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Sevgili arkadaşlarım; Aslına bakarsanız bu topic'i pek sevmiyorum.Ne zaman buraya yazsam birilerini unutup kıracağım kaygısı taşıyorum.Yine de sevdiğini söylemeyi erteleme mantığı ile tekrar bir liste hazırlama ihtiyacı hissettim.Umarım kimseyi unutmam,umarım kimse kırılmaz.Bu sefer bir değişiklik yaparak her sevdiğime bir şarkı adı yazacağım.. SEDOŞ:Sana kek yaptım..Nil Karaibrahimgil GLORİA:Sarı laleler..MFÖ NATY:Natalie..Julio İglasias PAULA:Mavi mavi..İbrahim Tatlıses ERBAY:Feriğim..Volkan Konak MİNE:Gelin olmuş gidiyorsun..Cengiz Kurtoğlu GECE YAĞMURU:Gittiğin yağmurla gel..Ayna YUMOTE:Karşıyaka İzmir'in Gülü..TSM OLİVİA:Yalnız benim için bak yeşil yeşil..Ahmet Özhan GÜLLÜ:Güllerin içinden..MFÖ SELİN:Neredesin sen.. JÖN:Meyhaneci..Çelik FOCAL:Memleketim..Semiha Yankı AÇA:Kedi özledi..Candan Erçetin DENİZİMU:Deniz ve mehtap..Dario Moreno MASER:Ali yazar veli Bozer..Barış Manço SESSİZLİĞİN KIZI:Sen geçerken sahilden sessizce..Teoman SEDAT:Alem buysa kral benem..Mahsun Kırmızıgül AYSUM:E bebeğime ee e..Kayahan BOSS:Herşey boşş..Nez ŞÜHEDA:Valla adın istiklal marşında geçiyor ama yazmak olmaz diye düşündüm.Sana şarkı yok.. SAYMAN:Say you say me..Lionel Richie MOSYNA:Horozumu kaçırdılar,suyuna da pilav pişirdiler..Anonim türkü BODRUMLU:Bodrum bodrum..MFÖ LEYLA:Leyla bir özgecandır..TSM LİLAÇ:Leylaklar-Grup Kurban KAHİN:Falcı..Ferdi Özbeğen LEVİATHAN:Şaka yaptım..Nejat Alp PALE:Dale..Don Omar MADE İN TURKEY:Türkiye için..Işın Karaca GÜZELYAZ:O yaz..Zerrin Özer KRİPTEX:Bir bulmaca gibisin,çözemedim ben seni (Şifre çözmekten çağrıştı.. )..Selami Şahin MEDİKAL:Aman doktor..Candan Erçetin GECEKUŞU:Zaga'nın Jenerik müziği.. BİLİMSELCİ:War Of The Worlds.. Jeff Wayne (32.Gün'ün jenerik müziği..) DİPNOT:Dostum,dostum..Zara YAMYAM:Yekeke duma yeke yeke..Mori Kanta ELEKTRO:Elektro şok.. Ahmet Kaya SİYAHX:Karadır bu bahtım kara..Neşet Ertaş EGZORSİST:Formula one..? LA BOHEME:Non Je Ne Regrette Rien..Edith Piaf FROZEN:Hava ayaz mı ayaz..Barış Manço CRONALDO:Un dos tres.. XMİNEX:Oy oy Eminem..Mustafa Topaloğlu ADMİN:Beni affet..Özcan Deniz.. CLOUD:Hor görme garibi..Orhan Gencebay ÖĞRETMEN OLAN ARKADAŞLARIMA:Öğretmenim canım benim canım benim.. Unuttuklarım varsa kusura bakmasın lütfen.Hadi bu şarkıyı da hepberaber söyleyelim.. Unutulmuş birer birer/,eski dostlar,eski dostlar.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 SEVGİYLE kALIN Sessizliğin_kızı teşekkürler . herzaman iyisin ve öyle kal sevgilerle .görüşmek üzere Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 kıss at ben seni çok seviyorum öptüm göslerinden Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Yaw Murti'cim 2. ye seni unutuyorum.Sevdiklerim arasındasın emin ol.. Lütfen darılma.. Kedi'm;bişi değil diyo Düldül'cüm.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 sağolasın taurusmutis abi bizi utandırıyosun herseferinde bu çiçekte nacizane benden sana gelsin abicim Alıntı
Φ AyBaLa Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Yukardaki abimim ($imarma hàààà ) Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Yukardaki abimim ($imarma hàààà ) şımardım bile hangi çılgın zaptedecekmiş şimdi beni şaşarım Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 teşşkürr ederimm şarkıı içinn tauruss abicimm sevdiklerin arasındaa olmakk bni ççok mutlu etti,bn de senii çoook seviyorumm abimm benimm Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Sevgili arkadaşlarım; Aslına bakarsanız bu topic'i pek sevmiyorum.Ne zaman buraya yazsam birilerini unutup kıracağım kaygısı taşıyorum.Yine de sevdiğini söylemeyi erteleme mantığı ile tekrar bir liste hazırlama ihtiyacı hissettim.Umarım kimseyi unutmam,umarım kimse kırılmaz.Bu sefer bir değişiklik yaparak her sevdiğime bir şarkı adı yazacağım.. SEDOŞ:Sana kek yaptım..Nil Karaibrahimgil GLORİA:Sarı laleler..MFÖ NATY:Natalie..Julio İglasias PAULA:Mavi mavi..İbrahim Tatlıses ERBAY:Feriğim..Volkan Konak MİNE:Gelin olmuş gidiyorsun..Cengiz Kurtoğlu GECE YAĞMURU:Gittiğin yağmurla gel..Ayna YUMOTE:Karşıyaka İzmir'in Gülü..TSM OLİVİA:Yalnız benim için bak yeşil yeşil..Ahmet Özhan GÜLLÜ:Güllerin içinden..MFÖ SELİN:Neredesin sen.. JÖN:Meyhaneci..Çelik FOCAL:Memleketim..Semiha Yankı AÇA:Kedi özledi..Candan Erçetin DENİZİMU:Deniz ve mehtap..Dario Moreno MASER:Ali yazar veli Bozer..Barış Manço SESSİZLİĞİN KIZI:Sen geçerken sahilden sessizce..Teoman SEDAT:Alem buysa kral benem..Mahsun Kırmızıgül AYSUM:E bebeğime ee e..Kayahan BOSS:Herşey boşş..Nez ŞÜHEDA:Valla adın istiklal marşında geçiyor ama yazmak olmaz diye düşündüm.Sana şarkı yok.. SAYMAN:Say you say me..Lionel Richie MOSYNA:Horozumu kaçırdılar,suyuna da pilav pişirdiler..Anonim türkü BODRUMLU:Bodrum bodrum..MFÖ LEYLA:Leyla bir özgecandır..TSM LİLAÇ:Leylaklar-Grup Kurban KAHİN:Falcı..Ferdi Özbeğen LEVİATHAN:Şaka yaptım..Nejat Alp PALE:Dale..Don Omar MADE İN TURKEY:Türkiye için..Işın Karaca GÜZELYAZ:O yaz..Zerrin Özer KRİPTEX:Bir bulmaca gibisin,çözemedim ben seni (Şifre çözmekten çağrıştı.. )..Selami Şahin MEDİKAL:Aman doktor..Candan Erçetin GECEKUŞU:Zaga'nın Jenerik müziği.. BİLİMSELCİ:War Of The Worlds.. Jeff Wayne (32.Gün'ün jenerik müziği..) DİPNOT:Dostum,dostum..Zara YAMYAM:Yekeke duma yeke yeke..Mori Kanta ELEKTRO:Elektro şok.. Ahmet Kaya SİYAHX:Karadır bu bahtım kara..Neşet Ertaş EGZORSİST:Formula one..? LA BOHEME:Non Je Ne Regrette Rien..Edith Piaf FROZEN:Hava ayaz mı ayaz..Barış Manço CRONALDO:Un dos tres.. XMİNEX:Oy oy Eminem..Mustafa Topaloğlu ADMİN:Beni affet..Özcan Deniz.. CLOUD:Hor görme garibi..Orhan Gencebay ÖĞRETMEN OLAN ARKADAŞLARIMA:Öğretmenim canım benim canım benim.. Unuttuklarım varsa kusura bakmasın lütfen.Hadi bu şarkıyı da hepberaber söyleyelim.. Unutulmuş birer birer/,eski dostlar,eski dostlar.. saol taurus abi... ben de bu bolumu fazla sevmiyorum ama benim en sevdiğim kişi deişmedi... ama solemem bilmiyen warsa... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Taurus abicim,bir gunde iki listende yer aldigimi gormek ,iyi geldi,cok tesekkur ederim. Cok sevdigim bir sarkidir.. Ben de sana bir arap sarkisi hediye edeyim,"Allahua'lem" Sozlerini ve soyleyeni henuz ezberleyemedim ama hosuma giden bir sarki Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Yaw Murti'cim 2. ye seni unutuyorum.Sevdiklerim arasındasın emin ol.. Lütfen darılma.. yok darılmıyorum kardeşim taurus ! benim kombine biletim var sendeki yerimi bilyorum gelmesemde yerim ayrılmış oluyor sen kendine iyi bak Allah'a emanet ol ! Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 evet sevgiler karşılıklı taurusmutis, saygılar... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 sağolasın taurusmutis abi bizi utandırıyosun herseferinde bu çiçekte nacizane benden sana gelsin abicim Aldım,teşekkür ederim..:clover teşşkürr ederimm şarkıı içinn tauruss abicimm sevdiklerin arasındaa olmakk bni ççok mutlu etti,bn de senii çoook seviyorumm abimm benimm Rica ederim.. saol taurus abi... ben de bu bolumu fazla sevmiyorum ama benim en sevdiğim kişi deişmedi... ama solemem bilmiyen warsa... Rica ederimde,kimmiş bu şanslı.Beni torunlardan değil umarım.. Taurus abicim,bir gunde iki listende yer aldigimi gormek ,iyi geldi,cok tesekkur ederim. Cok sevdigim bir sarkidir.. Ben de sana bir arap sarkisi hediye edeyim,"Allahua'lem" Sozlerini ve soyleyeni henuz ezberleyemedim ama hosuma giden bir sarki Artık listemde adını ggöremezsen bilki dalgınlıktandır.Artık ailedensin ya.. Şarkı için şükran.. yok darılmıyorum kardeşim taurus ! benim kombine biletim var sendeki yerimi bilyorum gelmesemde yerim ayrılmış oluyor sen kendine iyi bak Allah'a emanet ol ! İşte arkadaş işte dost..Böyle yaklaştığın için teşekkür ederim.. :clover: Si tu veux, on peut faire le tour de Paris car je sais par caeur!!!!! Ev sahibi olmak guzel Ben agirlarim herkezi zevkle!!! Merci .. evet sevgiler karşılıklı taurusmutis, saygılar... Teşekkürler.. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 ŞÜHEDA:Valla adın istiklal marşında geçiyor ama yazmak olmaz diye düşündüm.Sana şarkı yok.. olsun bea canın sağolsun marş yollasaydın sende şöyle çırpınırdı karadeniz felan ,düşünmen yeterli güzel yürekli arkadaş. Haa bu arada Pariste ayarladığın köşküde gördüm köşkmü kulemi anlamadım ama neyse rapunzel gibi saçımı uzatmam gerekecek galiba en kısa zamanda hep birlikte gidiceğiz değilmi? yalnız bişey dikkatimi çekti yamyam'ı varoşamı attın ne?evi pek beğenmedi galiba söyle gelsin misafir ederiz. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 olsun bea canın sağolsun marş yollasaydın sende şöyle çırpınırdı karadeniz felan ,düşünmen yeterli güzel yürekli arkadaş. Haa bu arada Pariste ayarladığın köşküde gördüm köşkmü kulemi anlamadım ama neyse rapunzel gibi saçımı uzatmam gerekecek galiba en kısa zamanda hep birlikte gidiceğiz değilmi? yalnız bişey dikkatimi çekti yamyam'ı varoşamı attın ne?evi pek beğenmedi galiba söyle gelsin misafir ederiz. Ha karadenizliydik demiii.. O halde sana da Takalar geçiyor allı yeşilli gelsin Modern Folk Üçlüsü'nden..(Bu arada söz yazarıda Rahmetli Ecevit..) Valla ben hepinizi yerleştirdim komşuluğu öldürmemek te sizin göreviniz.. seviyoruzz dedik dimiii Kimi seviyorsun kedicim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.