Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Belkim sedoşun bi bildiği vardır niye sus diyonki Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Ben seveyimmi çekirgem Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Ayy kara kedi çık aradan Yoksam yoksam Sedoşun dediği doğru mu mineee Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 beni kimler seviyor hadi ben seveyim bari Ben seveyimmi çekirgem kıs ben işteyken gidiyom dedin güle güle dedik eve geldim hala burdasın Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 gece yağmuru mineu xminex naty(pek tanış olmasakta) taurusmutis siyahx..................... hepsini seviyom yahu.......................... unuttuğum varsa kusura kalmasın çok konuşmadığımız için unutmuşumdur........ Teşekkür ederim prenses.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Teşekkürler.. Sende benim için aynısın.. Unutma herzaman yanındayım.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 cok gerilerde kalmis ama beni listesine ekleyen,xlark tades,sessizligin kizi,yumote ve taurusmutis abime cok tesekkur ediyorum.ben de onlari ve herkesi seviyorum. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 bende sevdiğim ve saygı duyduğum isimleri yazmak istedim...kırdıklarım varsa bilmeden özür dilerim.... sardunyam:kısa sürede çok sevdiğim,benzetilmişim ona ne mutlu bana(çok şiirsel oldu ) figgaro:çok değerli,kalemi kuvvetli,karizmatik sedelina:gönlü insan sevgisiyle dolu,pozitif,hüzünlü gece kuşu:üslubuna saygı duyduğum dipnot:forumun araştırmacı gazetecisi,seviyesini hiç bozmayan bilimselci:az ,öz ve mantıklı konuşan evrensel:kızamadığım,hiciv ustası(bazen abartsada) keskinkalem:fikirlerine katıldığım politika:şu aralarda yok olsada bilgili ve değerli cyrano:mesafeli,yazdıklarını takip ettiğim ve katıldığım martı-name:canım,ablasının romantik,düşünceli,tatlı belası marcus:yazdıklarını takip ettiğim taurus:forumda ilk sevdiklerimden,değerli ve bilgili yumote:canayakın geceyağmuru ve mineu:ayrılmaz kankiler,atışmalarına çok güldüğüm güzel insanlar diloş:sıcakkanlı murti-san:haklı olarak bana kızgın bohem:artık gözükmeyen gloria:tatsız başladık ama değerli bir arkadaşımız the boss:ağır abi,sözlerini sakınmayan,ilginç evet şu tatsız sözcükleri bende söyleyeceğim unuttuklarım var biliyorum :blushing:lütfen affola ... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 İşte yazmayı unuttuklarımdan birkaçı ,Şüheda:[/b]Az karşılaşsakta arkadaşlıklarından keyif aldığım için.. Arkadaşlar hala unuttuklarım olabilir..Affedin.. Duygular karşılıklıdır forumun nadir olgunluğundaki üyelerinden biri olarak gördüğüm taurus sevgiler benden size [suheda : çok fazla tanımasamda değer verdiğim sizleri seviyorum unuttuğum mutlaka vardır lütfen affetsinler(sıralamanın bir anlamı yok kafama göre takıldım )[/color][/b] Bende seni seviyorum yüreği güzel olduğu için güzel bakıp güzel gören arkadaşım sevgiler Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 ben beni seven sevmeyen herkesi seviyorum ama beni sevenleri daha çok tabi Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 sardunyam:kısa sürede çok sevdiğim,benzetilmişim ona ne mutlu bana(çok şiirsel oldu ) sedelina:gönlü insan sevgisiyle dolu,pozitif,hüzünlü dipnot:forumun araştırmacı gazetecisi,seviyesini hiç bozmayan aman dur sardunyama benzeyıp napcan,başka benzetılecek biri bulamamışlar mı dıpnot forumun araştırmacı gazetecisi mi,nerden buldun bu tabiri tam uymuş çok güldüm aslında senle tanışdığımız zamanlar hüzünlü zamanıma denk geldin,şanslısın valla önceden hüzünlü değildüm Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 beni niye kimse sevmiyor Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 beni niye kimse sevmiyor seviyozki çiçek verdik dimi Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 evet sende haklısın seviyorsun ki çiçek verdin insan verdiği çiçeği heryerde söylemez birkere Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 evet sende haklısın seviyorsun ki çiçek verdin insan verdiği çiçeği heryerde söylemez birkere sana çiçek verende hata zaten nankör kedi Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 hem sev,hem çiçek ver,sonrada deki nankör kedi,asıl nankör olan sensin bir kere clooney senii Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 hem sev,hem çiçek ver,sonrada deki nankör kedi,asıl nankör olan sensin bir kere clooney senii deeet kafamı bozma benim şimdi Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 senin benimle derdin ne beee illa tepesini deldirtcek bana yani,töbe töbeeee deeeeet benim lafım ayrıca Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 senin benimle derdin ne beee illa tepesini deldirtcek bana yani,töbe töbeeee deeeeet benim lafım ayrıca seninle uğraşmak hoşuma gidiyo tapulu lafınmı belgesini görebilirmiyim Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 deeeeet lafı AÇA hanım'a özel bir laf olup,sadece kendi kullanım alanı içinde geçerlidir.... turkish-media forum yönetimi belgeyi gördün mü? bu yeterli herhalde Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 şişşşşş noluyo bakiyim benim lafım det ..sizi gidi ,det kopyacıları .. ..det Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 deeeeet lafı AÇA hanım'a özel bir laf olup,sadece kendi kullanım alanı içinde geçerlidir.... turkish-media forum yönetimi belgeyi gördün mü? bu yeterli herhalde şişşşşş noluyo bakiyim benim lafım det ..sizi gidi ,det kopyacıları .. ..det pehehehe ne bee benim kelimemi çalmış bunlar ...det sizeeee bakıyım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 cok gerilerde kalmis ama beni listesine ekleyen,xlark tades,sessizligin kizi,yumote ve taurusmutis abime cok tesekkur ediyorum.ben de onlari ve herkesi seviyorum. Rica ederim Leyla'cım.. bende sevdiğim ve saygı duyduğum isimleri yazmak istedim...kırdıklarım varsa bilmeden özür dilerim.... ... taurus:forumda ilk sevdiklerimden,değerli ve bilgili .. Sizler değer veriyorsunuz ki değerliyim.Bunun için sana ve diğer arkadaşlarıma teşekkür ederim.. Duygular karşılıklıdır forumun nadir olgunluğundaki üyelerinden biri olarak gördüğüm taurus sevgiler benden size Ne güzel bir iltifat bu,teşekkür ederim.. Ha bu arada kedimi çoooook severim.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Saygı bizden ablası... Senin özrün olmaz,ben çiçek olarak alıyorum... Güzel bir anne..Hayat yaşamı ve Forum ilişkilerinde ... dengeli bir kişilik... Hayatın gerçekleri ile gönlü arasında denge kurabilen, bunlarla insanlara ne kadar fayda ürettiğini gözeten... Düşüncelerinin beraklığından emin olanım... Allahtan ömür sermayeni onurla tamamlaman dileğimle.... Güller hep sana açsın..ablası.. Sevgiyle.... the boss beni mahcup ettin sağol güzel sözlerin için... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.