Φ LilaC Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 listede eksik yazdıklarım kalmış ben unutkan biriyim lilac : çok şeker ben bu foruma alıştım sevmediğim çok az insan var burada... eğer gene birilerini unuttuysam aklıma gelir yazarım kusura bakmasınlar... sardunyam ben de seni ve tan abimi çok seviyorum,Allah mutluluğunuzu daim etsin,en çok özendiğim,beğendiğim çiftlerdensiniz Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 gece yağmuru ve mineu : kanki kardeşlerim Ablacım bizde seni çok seviyoruz Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 ''gece yağmuru ve mineu : kanki kardeşlerim '' efet ablacım bisde seni çok seviyorus Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 yaaaaaa demek öyle Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 İsmi listelerde çıkmayan (ayrıca adını listelerde çok sık okuduğum) bütün herkese sevgilerimi gönderiyorum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 muzaffer abicim, mineu, geceyağmuru, lilac teşekkür ederim... (lilacım dilerim sen daha mutlu ol) unuttuğum arasında dowjones, kleopatra, yağmur yürekli, güzelyazvardı kusura bakmasın... onlarıda seviyorum... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 muzaffer abicim, mineu, geceyağmuru, lilac teşekkür ederim... (lilacım dilerim sen daha mutlu ol) unuttuğum arasında dowjones, kleopatra, yağmur yürekli, güzelyazvardı kusura bakmasın... onlarıda seviyorum... canımm bende seni seviyorum Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 muzaffer abicim, mineu, geceyağmuru, lilac teşekkür ederim... (lilacım dilerim sen daha mutlu ol) unuttuğum arasında dowjones, kleopatra, yağmur yürekli, güzelyazvardı kusura bakmasın... onlarıda seviyorum... sardunyam bende seni Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Ailem,Sedoş,Gloria ve Kankiler: En sıkıntılı anlarımda bile yüzümü güldürebildikleri,sevildiğimi hissettirdikleri için.. hissedebildiğim için.. ...... Güllü:Bana dede olma şansını ilk tanıyan olduğu için.. ....... Sanırım yine unuttuklarım olmuştur,affedin.. uyy dedem benide seviyormuş.. teşekkürler.... sardunyam ben seni de çook sevdim.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 İşte yazmayı unuttuklarımdan birkaçı Made in Turkey:Gizemini olanca gücüyle koruyabildiği ve Erbay'ımı bu kadar etkileyebildiği için.. hmmm beni ben olduğum için sewmeni tercih ederdim emme olsun canım cigerim ademim erbayımdan dolayıda sewmen hiç yoktan ey bişe...................eee olacak o kadar insan ablasından etkilenecek demi yane........(erbay sözümden heç çıkmazda ) focal evet en başından beri sewiyeyi hiç yitirmeyen can insan erdeminden dolayı sewiyorum seni.......... sardunyam çevreye yaydığın ışığın hiç eksilmesin......seni aydınlık olduğun için daha bi sewiyorum....... interim abem yazdığın şiirlere bayılıyorum............. hepinizi seiyorum............. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 gulll canım sen nerelerdeydin... özür dilerim senide mi unutmuşum... vejateryanlığın handikapları bunlar... ahh unutkan ben... ben seni çoktan sevdim gullum canımıniçi... affet beni... kleopatra ve güzelyaz canlarım sizde affedin bu unutkan ablanızı made in turkey seninde ışığın hep parlasın (avatardaki bacı senmisin) Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 gulll canım sen nerelerdeydin... özür dilerim senide mi unutmuşum... vejateryanlığın handikapları bunlar... ahh unutkan ben... ben seni çoktan sevdim gullum canımıniçi... affet beni... kleopatra ve güzelyaz canlarım sizde affedin bu unutkan ablanızı made in turkey seninde ışığın hep parlasın (avatardaki bacı senmisin) yook kız ben darılmadım ki affedeyim... unuttuklarımıda seviyorum demişsin yaa ben üstüme alındım zaten... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 yook kız ben darılmadım ki affedeyim... unuttuklarımıda seviyorum demişsin yaa ben üstüme alındım zaten... uyyy yirim ben seni... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Sardunyam ben senin ablan oluyorum. Senden bir kaç yaş büyüğüm. herkese sevgiler Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 kleopatra essamı diyon yaww... o zaman ablacım affet bu kardeşini Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Affedildin Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 kıs sardunyam sevgi selinde boğulacan az durrr Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 made in turkey seninde ışığın hep parlasın (avatardaki bacı senmisin) he bacım benim nasııı gözelim hemi........................ Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 seni sevmiyorum biliyorsun değil mi sedelina? sevgi seli büyük hasar bıraktı, tahmini rakam 1.000.000.000.000 ytl anaaaam fazla mı abarttım gıı? made in güzel de laf mı dilim tutuldu... ababababa Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 ne mutlu o insanaki sevgi selinde boğulmayı başarabilmiştir,maddi hasar mühim değildir,yeterki manevı hasar olmasınn.. anam bunu sokrates dememiş ha Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 made in güzel de laf mı dilim tutuldu... ababababa zuhahahahaahahhhhhhh Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Naty:Sevgisini bukadar sıcak,bu kadar içten sunabilen,sanki hayatımda hep varmış gibi hissedebildiğim için.. Canımsın yaa Sevdiğin kadar seviliyorsun canım dedecim natalia : çok sevecen cicim Sende cok cicisin ablacım Tsk ederim Bende hepinisi seviorum kocaman Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 En çok sevdiğim üye admin Genelde bu forumdaki herkesi sevyorum ama bireysel konuşmaktan hoşlanmadığım için çok fazla genelleme yapmayı tercih ediyorum herhalde bu yüzden top 10 listelerine giremiyorum Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 gece yağmuru mineu xminex naty(pek tanış olmasakta) taurusmutis siyahx..................... hepsini seviyom yahu.......................... unuttuğum varsa kusura kalmasın çok konuşmadığımız için unutmuşumdur........ Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Tanışık olmadan da sevmek iyi bişidir iyi iyii , prencess Tsk ederim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.