Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Sevginin ve iyiliğin kadrini bilen sevenine nankör olmayan herkesi seviyorum
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 18 yıl Beni de mi? en azından ben senin kadar eski olmadığımdan daha bi arkadaş gurubu edinemedim ve evet senide
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 18 yıl en azından ben senin kadar eski olmadığımdan daha bi arkadaş gurubu edinemedim ve evet senide Merak etme bi arkadaş gurubu sende edinirsin Ayy teşekkür ederim bu arada bende bende bende Sende hoşgeldin Yeni üye olmuş bende bende diyo
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 18 yıl Merak etme bi arkadaş gurubu sende edinirsin Ayy teşekkür ederim bu arada Sende hoşgeldin Yeni üye olmuş bende bende diyo bende ona uğraşıyorum, bak 7/24 hep burdayım....
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl ellerine kollarına sağlık olivia tşk de benim yaptığım gibi olmadı renkler burda cırtlak çıktı
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl tşk de benim yaptığım gibi olmadı renkler burda cırtlak çıktı yok öyle çıtlak değil çok iyi gözüküyo bence
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl yok öyle çıtlak değil çok iyi gözüküyo bence cırtlak cırtlak aslında daha güzel url aldığım siteden oldu heralde
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl cırtlak cırtlak aslında daha güzel url aldığım siteden oldu heralde dikkat çekici
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl dikkat çekici Suriyeden dolayı mı puhahahah Öyledir... sahibinden dolayı
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl Suriyeden dolayı mı puhahahah Öyledir... sahibinden dolayı olabiler
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl aaa bende varım yolcular arasında ..çok tşk.yaaa....sevindimmm... olivia çok tenkyuuuuu wallaaa
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl kis ne guzel bisey bu boyle,beni de goturdugun icin tesekkur ederim.. de niye Suriye'ye gidiyoruz,bilmedigim birsey mi var?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.