Φ AÇA Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 amanın açıklanacak ne var istersen sana veriyim sedoş apla nejat'ı Alıntı
Φ sule70 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 burdakilerin hepsi sevilecek türde insanlar Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 hepinizi seviyorum diyen herkesi seviyorum.................... Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 hepinizi seviyorum diyen herkesi seviyorum.................... evet çok pozitif bir bakış oluyo öylesi. insan okuyunca hemen üzerine alıyo otür bi yaklaşımı, tanımasanız bile ve gulll, katılıyorum Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Demiyorum......... demezsen deme Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 hepinizi seviyorum diyen herkesi seviyorum.................... Alıntı
Φ bekir Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 herkes birilerini yazıyor bari bende yazayım ama sıralamaya en çok sevdiğimden başlamıycağım çünkü herkesi aynı seviyorum (amma politik oldu) berceste,geceyağmuru,the boss,bekir,kralx,natalia,mineu,ahirzaman,halilim,sedelinam,aysum,su-damlası,arman,yemyeşim,sessizliğin kızı,atilla,enkas,bozan,vs.vs. gerisinide aklıma geldikçe yazıcağım. Vay canına, kendi adımı görüyorum. Başı dumanlı mı, melekli mi olduğunu bir türlü tam olarak çıkartamadığım, güzel insan, forumda kalmamın en önemli nedenlerinden biri, eyvallah ve bilmukabele...Benimkisi daha politik oldu galiba. Ben sevgimi bir türlü tam olarak belirtemem zaten. Neyse dahlolduk bari, biz de forumda sevdiğimiz ve aklımızda kalan güzel insanlardan bir kaçını yazalım. Kimse gücenmesin, darılmasın...Herkesi yazarsam ayıp olur...Aslında bir tane yazmam gerekirdi zira konu böyle açılmış...Sadece bir tane yazmam gerekseydi sanırım SUHEDA yazardım...Birden fazla yazma hakkını diğer arkadaşlar yazdı diye ben de kendime bu hakkı verdim... Bozan (abimiz), ahirzaman, Terapi, selef 61, kralıda biraz seviyorum ama forumdan bir türlü çıkmıyor olması ve her konuda parmağını görmek kafamı bozuyor. Sessizliğin kızı da öyle...Bir ara berceste'ye bu yüzden biraz kafam bozulmuştu. Yemek tarifleri bölümünde yemek tarifi verirken, gelip bir de dinle ilgili konularda tartışıyor, siyasete bulaşıyor, ne bileyim bıla bıla..al bir de martı name de orada...yemek tariflerinde...Hasbinallah... CYRANO'yu da biraz seviyorum, ama lütfen abartmayalım, birşey sorsam acaba en gıcık olduğumuz kişileri de yazabilir miyiz... Mesela Dipnot'u falan...Admini bir iki mod'ü de yazabilir miyiz buraya...Yada onun için ayrı bir bölüm var mı? Benim cevaplar da hep uzun oluyor yahu...Buna bir çare bulmam lazım Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Aslında dün yazacaktım resim eklemek için bugünü bekledim artık güzel birşey olsun diye sende uğraşmışsın seninkinin yanında lafımı olur hiç teşekkürler Ben de istiyom Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Bu forumda cana yakın olan herkesi seviyorum fark yok benim için Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 bende bu forumdakilerin hepsini seviyorum. (tabe bana yakın olanları) ama.......... olivianın yani ikisimin yeri bambaşka benim en çok sevdiğim kişi oliviadır Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 buda ne biçim soru sizi sevmemek mümkünmü(1 kişi hariç herkesi seviom) Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 kıs kim o bir kişi ? kesin benimdir Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 kıs kim o bir kişi ? kesin benimdir yok yaw sen deilsin, sen olamzsınkii Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 nie kıs benim kadar kotu biri yotur herhalde bu forumda..... veya hasta yorgun uykusus Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 nie kıs benim kadar kotu biri yotur herhalde bu forumda..... veya hasta yorgun uykusus neyin var nie hastasın,yorgunsun ve uykusuzsun??????????????????? Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 bi şey yok ya sadece hasta yorgun uykusuzum. moral sıfır hayattan daha ne isteyebilirim ki? hemde boşveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer salla gitsinn geçer bi gün bunlar............ Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 bi şey yok ya sadece hasta yorgun uykusuzum. moral sıfır hayattan daha ne isteyebilirim ki? nie morelin sıfır(çok soru sordum galiba) Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 dediğim gibi sallllllllllllllllllllllllllllllla gitsin ya okulda çok aptalca bi olay oldu onun içinde nasılsa geçer ama naparsın moral düzelmes Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 insanında moreli herzaman düzgün olmuyoki zaten, benimki 1haftadan beri bozuk,hala düzelmedi Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 benimki iniş çıkıkışlı devamlı Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 hepinizi seviyorum diyen herkesi seviyorum.................... O zaman beni de mi,yasasin.. cunku herkesi sevdigimi aciklamistim da Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Şimdilik sevmediğim kimse yokkk Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 var ya kıs beni sevmediğini ne çabuk unuttun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.