Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 18 yıl Herkeste seni seviyor.. Nasılsın..? İyiyim çok teşekkür ederim.. Sen nasılsın?görüşmeyeli çok oldu özledim sizleri..
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 18 yıl Bende iyiyim.Halletmem gereken önemli bir konu yüzünden ve yoğun işlerimden giremiyorum pek sık.Ama Pazartesi'den itibaren tekrar aranızdayım sanırım..
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 18 yıl Bende iyiyim.Halletmem gereken önemli bir konu yüzünden ve yoğun işlerimden giremiyorum pek sık.Ama Pazartesi'den itibaren tekrar aranızdayım sanırım.. İşlerinde kolaylıklar dilerim..Ama benimde senden pek farkım yok.. Bende uzun süredir giremiyorum foruma ve bundan sonrada ancak arada sırada bakabileceğim sanırım..
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 18 yıl neden yaa ne istiyorsunuz da özletiyorsunuz bu kadar benim en çok sevdiğim üye AÇA
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 18 yıl GÜNCEL LİSTE.. K®al yapım.. çok saol xlark tades ben de seni ve herkesi seviom çok saol.
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 18 yıl Elektro imzan iyi olmş ötekiler daha kuseldi bence ama admin uyarır gibi yaptı ben de deiştirdim.
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 18 yıl GÜNCEL LİSTE.. K®al yapım.. teşekkürler arkadaşım ve dostum sen herzaman iyi ol ! bende severim arkadaşımı iyiki varsın
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl neyse budur işte... Listeyi yenileyelim.. Okuma yazması olmayanlarda buradan baksın. Kralx Yapım.. Okuması olanlar buradan baksın.. K®aL Yapım.. ne yapalım kimse bisi sevmiyo. ama olsun benimki platonik sevme. herkesi seviyom ben. GÜNCEL LİSTE.. Arkadaşlar ellerinize ve yüreğinize sağlık Herkesi seviyorum.. Bende seni çok sefiom kıs ablam
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl Yumoteciğim, Mineciğim ve Yeşimciğim mesajlarınızı şimdi gördümmmm... Çok özür diliyorum bu kadar gec cevap vermiş oldugum için... Teşekkürler arkadaşlarım... Ben de sizi çok seviyorum... uzun zaman oldu bi liste de ben hazırlayayım ................ GULL ................. Bu çiçekler hepiniz içinnnn yaşasın beni sevende varmış.... vaktim olmadığından bütün yazılanları okuyamadım ama beni listesine dahil edenlere ve listesine dahil etmeyi unutan herkese teşşekkür ederim..... ayrıca yemyeşim kalplerini çook beğendim... liste hazırlayamıyacağım ama muhabbetimin olduğu herkesi sevdim ve seveceğim......(bilmenizi istedim... )
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl Güllü'm çok özledim seniii,güzel torunum ilk gözağrım.. oyy dedem de burdaymış... valla bende sizi özledim...şu benim evi bi taşıyalım eve internet alacaz inşallah o zaman özlediğim herkesle hasret gideririm...
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl hoşgeldin gulll uyyy cancağzım benim teşekkür ederim... geldim ama daimi değil birazdan gidecem.. büt sınavım var saat 1 de ona girecem... sonrada ev taşıyacağız...
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl uyyy cancağzım benim teşekkür ederim... geldim ama daimi değil birazdan gidecem.. büt sınavım var saat 1 de ona girecem... sonrada ev taşıyacağız... kolay gelsin(seni fazla tanımasamda) bi de hangi ders?
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl bak dedem ne güzel tanıtmış beni işte...... bak bu taurus dedem olur... sedoş üvey annem.. gloria halam.. diğerleriylede kuzen oluyoruz.. aça hariç o da benim yaramaz kız kardeşim... statikten.....
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl o zaman en değerli torunun. fazla gelemiyo buraya yasık. ii tanımış oldum.
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl o zaman en değerli torunun. fazla gelemiyo buraya yasık. ii tanımış oldum. Yok öyle dersen diğerleri gönül koyar.Hepsini severim.Güllü ilk gözağrım,Naty beni en iyi ağırlayan en saygılı torunum,Yumote'de yumoş torunum..
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl o zaman en değerli torunun. fazla gelemiyo buraya yasık. ii tanımış oldum. aslında benim bu teknoloji aygıtı diye anılan makina sıyırmadan önce senin fazla dediğinden çook daha fazla geliyorduk buraya, ama gel gör ki, internet cafelere muhtaç olduk..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.