Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl saol çekirgem harika olmuş... +1 bencede mükemmel bende seviyorum seni
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl gıcıklık senin kanında mı var kısım Efet o zaman şahıtlerin huzurunda natyı ayın en gıcık üyesi seçüyorukkk
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl o zaman şahıtlerin huzurunda natyı ayın en gıcık üyesi seçüyorukkk hayıııırrrr o şekerdir her ayın şekeri o
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl hayıııırrrr o şekerdir her ayın şekeri o Canım ya Gördün mü sedoş hanım Bir kere şeker demedin bana yasıklar olsuun
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl hayıııırrrr o şekerdir her ayın şekeri o sen de ayın iyimseri..
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl sen de ayın iyimseri.. ayın değil tüm zamanların iyimseri diycektin demi
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl ayın değil tüm zamanların iyimseri diycektin demi aya göre seçiyoruz ama eminim sen bütün yıl da böle olursun.
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Sev! Ama yalnızca hak edenleri. sevgiyi hakeden herkezi seviyorum
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 18 yıl Ben kralx i çok seviyorum, Hem delikanlı harbi, Herkesi de severim genelde beni sevmeyenlerde olsa Sevgiler
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl Ben kralx i çok seviyorum, Hem delikanlı harbi, Herkesi de severim genelde beni sevmeyenlerde olsa Sevgiler Aynen bende seni severim arkadaşım..
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl Goremiyorum,ama varsam cok tesekkur ederim. Hala herkesi seviyorum.
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl Arkadaşlar siz ne iş yapıyorsunuz? Nasıl bu kadar çok sey yazabiliosunuz walla anlayamadım
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 18 yıl Valla bi liste yapmayalı çok oldu biliyorum ama liste hazırlayana kadar sevdiklerim hissettirebildiklerim olsun yine..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.