Φ yumote Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 CANLARIMMM.........................: paulam biriciğim miss güzelim deepBlue canımcımm sedoşcum çatlağım dedem taurus sardunyam abacım gecemm yağmurum naty kuzenim aysumcuğum kardeşim tan vakti abim ewücüm gamzelim gloria çiçeğim kral x eren güzelyazım mineum rakipsizim kahvem limonum yeşimciğim celinem leyla 24 açam sessizliğin kızı gulllum manidarım güçlü murtisanım grejuva sayman22 lilac artos32 vatancığım denizimu kardeş frozen bilimselci dipnot jön hepinizi çok sewiyorum arkadaşlar sevgi pıtırcıklarımmmm canımsınız adını unuttuğum varsa kızmasın lütfen Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Ben de seni seviyorum canimm.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Yemyeşim Xlark tades Güzelyaz Yağmur yüreklim Dogville Vakana Made in turkey Gece yağmuru Mıneu Sedelina Aça Armance Eren (yazmadıklarımın çoğunu tanımıyorum zaten) BOHEM..canımsın.. Çok güzel şımartıyorsun aşkısı.. herkes birilerini yazıyor bari bende yazayım ama sıralamaya en çok sevdiğimden başlamıycağım çünkü herkesi aynı seviyorum (amma politik oldu) berceste,geceyağmuru,the boss,bekir,kralx,natalia,mineu,ahirzaman,halilim,sedelinam,aysum,su-damlası,arman,yemyeşim,sessizliğin kızı,atilla,enkas,bozan,vs.vs. gerisinide aklıma geldikçe yazıcağım. SUHEDA.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 made in turkey,azizilturco,arman,vakana,sayman22,kralx,ilbey_26,karçiçeği_m.... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 CANLARIMMM.........................:......... gulllum manidarım güçlü murtisanım grejuva sayman22 lilac artos32 vatancığım denizimu kardeş frozen bilimselci dipnot jön hepinizi çok sewiyorum arkadaşlar sevgi pıtırcıklarımmmm canımsınız adını unuttuğum varsa kızmasın lütfen canımsın bitanecik yeneğim Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 saol sedat abiii allam ben hala bu listede olduğuma inanamıyom yaa.. hadi hayırlısı bakalm.. CANLARIMMM.........................: paulam biriciğim miss güzelim deepBlue canımcımm sedoşcum çatlağım dedem taurus sardunyam abacım gecemm yağmurum naty kuzenim aysumcuğum kardeşim tan vakti abim ewücüm gamzelim gloria çiçeğim kral x eren güzelyazım mineum rakipsizim kahvem limonum yeşimciğim celinem leyla 24 açam sessizliğin kızı gulllum manidarım güçlü murtisanım grejuva sayman22 lilac artos32 vatancığım denizimu kardeş frozen bilimselci dipnot jön hepinizi çok sewiyorum arkadaşlar sevgi pıtırcıklarımmmm canımsınız adını unuttuğum varsa kızmasın lütfen eyw. saolasın yumoşum bende sizi çok sefiyommm bi de birini.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Canım arkadaşlarım; Şu sıralar çok yoğunum ve foruma çok az girebiliyorum.Girdiğimde ise fazla kalamıyorum.Beni listesine ekleyen bir sürü arkadaşım var ve ben sizlere ayrı ayrı teşekkür edemedim beni affedin.Hepinizi seviyorum.İster listenizde olayım ister olmayayım,hepinizi seviyorum.. Hayat yüzünüze gülsün.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Yumote teşekkür ederim. Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 sevgi pıtırcıklarımmmm canımsınız adını unuttuğum varsa kızmasın lütfen bi sevgi pıtırcığı olamadık ya şu hayatta yanarımda ona yanarım...... neyse ben vakana diye bi arkadaş var,onu severim.... sona eylülü,caviti,sarayı,nikoyu,madeyi,erbayı,akını,bercesteyi... severim...sayarım... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 e seni de seveyim canım ya pıtırcığım ol olmaz mı Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 CANLARIMMM.........................: paulam biriciğim miss güzelim deepBlue canımcımm sedoşcum çatlağım dedem taurus sardunyam abacım gecemm yağmurum naty kuzenim aysumcuğum kardeşim tan vakti abim ewücüm gamzelim gloria çiçeğim kral x eren güzelyazım mineum rakipsizim kahvem limonum yeşimciğim celinem leyla 24 açam sessizliğin kızı gulllum manidarım güçlü murtisanım grejuva sayman22 lilac artos32 vatancığım denizimu kardeş frozen bilimselci dipnot jön hepinizi çok sewiyorum arkadaşlar sevgi pıtırcıklarımmmm canımsınız adını unuttuğum varsa kızmasın lütfen canım yumotem çok teşekkür ederim Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 SARDUNYAM-TAN VAKTİ (sizin ikinizi birbirinizden ayırmam imkansız ) canım gloria bizde seni çok seviyoruz Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 En Çok Sevdiğim Üyeler saol Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 CANLARIMMM.........................: paulam biriciğim miss güzelim deepBlue canımcımm sedoşcum çatlağım dedem taurus sardunyam abacım gecemm yağmurum naty kuzenim aysumcuğum kardeşim tan vakti abim ewücüm gamzelim gloria çiçeğim kral x eren güzelyazım mineum rakipsizim kahvem limonum yeşimciğim celinem leyla 24 açam sessizliğin kızı gulllum manidarım güçlü murtisanım grejuva sayman22 lilac artos32 vatancığım denizimu kardeş frozen bilimselci dipnot jön hepinizi çok sewiyorum arkadaşlar sevgi pıtırcıklarımmmm canımsınız adını unuttuğum varsa kızmasın lütfen ablacıııııııımmmm canımcııım ablacıım bende seni çok sefioom yaaa tatlımmmm Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 mineum hepinizi çok sewiyorum arkadaşlar sevgi pıtırcıklarımmmm canımsınız tşk ederim yumoşum bi sevgi pıtırcığı olamadık ya şu hayatta yanarımda ona yanarım...... neyse ben vakana diye bi arkadaş var,onu severim.... sona eylülü,caviti,sarayı,nikoyu,madeyi,erbayı,akını,bercesteyi... severim...sayarım... vakanayı bende severim ama adrenalini sefmiyom o beni sevmemiş çünkü Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Sevdikleri arasına benide ekleyen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, eklemeyenlerede teşekkür ediyorum. Eklemeyenlere teşekkür etmemin sebebi acaba onlarla aramızda olumsuz bir elektirik mi oldu diye kendime sormam olmuştur. Mutlaka kendince haklı bir sebebi vardır herkesin. Benim listemde bu forumda iyiniyet gösteren fikri ne olursa olsun karşısındaki görüşe saygı duyabilen, hoşgörülü herkes. Sadece bir kaç kişi var sevemediğim geri kalanı seviyorum. Hepinize sevgiler... Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 beni sewen,sewmeyen , listesine yazan yada yazmayan farketmez herkesi sewiyorummm Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 beni sewen,sewmeyen , listesine yazan yada yazmayan farketmez herkesi sewiyorummm yaw paula,avatarındaki tek gözlü sarışın nereye bakıyor..he merak ettim sabah sabah Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 yaw paula,avatarındaki tek gözlü sarışın nereye bakıyor..he merak ettim sabah sabah baktığımız bi yer vardır elbet şekerim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 baktığımız bi yer vardır elbet şekerim sana bakmayan ölsün beee Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 sana bakmayan ölsün beee bu ara bakanımız yok walla öldüler heralde ama bu seni sewmeme engel değil canımıniçi Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 yumoşum suhedacım ve sedat teşekkürler Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 sessizliğin kızı tşk.ediyorum..sağolasınn.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 sessizliğin kızı tşk.ediyorum..sağolasınn.. rica ederim bu avantörünü gördükçe sanki gerçekten o senmişsin gibi hissediyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.