Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Liste başı.. aysum ezel Murti san.. Taurusmutis.. Bozan.. Yumote.. Gece yağmuru.. Aça.. diloş Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 murti_san,xlark tades,sessizliğin kızı hepinize çok teşekkür ederim bende sizi seviyorum Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Burcu yerim seni ben ya biliyosun ben sıralamaya da çok önem veririm ( çok gereksiz bişe ama ) En başın altına yasmışın çook teşekkür ettim Sende benim liste başımsın MurtiSan tşk ederim Ben sona yasdım diye kısmıştın sen yapmamışsın bunu da görünce hoş oldu baya Sedat senin listende pek yeralmazdım ama o günden bu güne çok şey değişti değil mi Çok teşekkür ederim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 uff çok zaman olmuş en son listemi yayınladığımdan bu yana pek bi değişiklik yok ama eklenenler war tabii , buyrunz bakalım : yumoşcum sedoşcum sardunyam aysumcum güzelyazım gece yağmurum mineum kriptexim nataliacım gülsüncüm celinem açacım gulllcum gloriacım yeşimcim kralxim erbayım tauruscum focalim tan vakti saymanım armanım erenim murtisanım thebossum ve medikalim hepinizi sewiyorum arkadaşlar , inşallah unuttuğum yoktur , warsada çok özür diliyorum Paulam bende seni seviyorum e ben de yazayım bakalım sevdiklerimi paulam biriciğim sedoşcum çatlağım dedem taurus sardunyam abacım gecemm yağmurum gloria çiçeğim naty kuzenim aysumcuğum kardeşim tan vakti abim güzelyazım mineum gülsünüm celinem ewücüm gamzelim açam gulllum yeşimciğim rakipsizim kahvem limonum manidarım güçlü murtisanım vatancığım denizimu kardeş frozen medikalim kahin arkadaşım kral x sedat dostum dowjones sörfçü kardeşim..... hepinizi çok ama çok sewiyorum arkadaşlar unuttuğum varsa beni uyarsın lütfen burda olmak çok güzel canımsınız Yumotem tşk ederim bende seni seviyorum Paula ve Yumote teşekkürler .benide sevdiklerinizin yanında yer verdiğiniz için bende sizleri beni sevdiğiniz kadar seviyorum xlark tades sedelina sessizliğin_kızı sardunyam aysum güzelyaz gece yağmuru mineu kriptex natalia gülsün celine aça gull gloria denizimu yeşimcim erbay taurus focal tan vakti sayman arman theboss ewücüm adını yazmayı unuttuğum varsa kusura bakmayın hepinizi ayrı ayrı seviyorum. iyiki varsınız arkadaşlar.Allah'a emanet olun Tşk ederim arkadaşım Durun birde ben liste yapayım... Liste başı.. Murti san.. Bozan.. Yemyeşim.. Paula.. Denizumu Yumote.. Leyla24.. Bozan.. Eren.. Gece yağmuru.. Aça.. Celine... The_Boss.. Taurusmutis.. Aysum.. Focal.. Arman.. Not: Listeye eklediklerim olduğu gibi listeden çıkardıklarımda vardır..! Tşkler sevgili Sedat Liste başı.. aysum ezel Murti san.. Taurusmutis.. Bozan.. Yumote.. Gece yağmuru.. Aça.. diloş Sessizliğinkızı tşk ederim canım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 yokluğumda beni listesine alan, almayan herkese tşk ederim almayanlarda kesin unuttukları için yazmamıştır hepinisi çok seviyorum bunu uzak kalınca daha iyi anlıyor insan Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Beni daha çok sevdiğini anladın demi kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Beni daha çok sevdiğini anladın demi kankim kıss senin için yatıp kalkıp dua ettim Allah'ım bi daha kankimle beni bu kadar uzun süre ayrı bırakma diye Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Liste başı.. aysum ezel Murti san.. Taurusmutis.. Bozan.. Yumote.. Gece yağmuru.. Aça.. diloş ayyyy kıs sen seviyon mu beni geri gelmene sevindim tatlım daha çok muhabbetimiz olur inşallah teşekkürler canım ben de seni sefiyorum minecim seni de sefiyom hoşgeldin Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yatıp kalkıp bise dua etmedin mi mine Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Liste başı.. aysum ezel Murti san.. Taurusmutis.. Bozan.. Yumote.. Gece yağmuru.. Aça.. diloş Ay hahahahahahahahaah liste sonuda olsam birinin listesinde yer almak çok hoş doğrusu SESSİZLİĞİN KIZI gerçekten sağol Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Bak yemin ederim gülmekten katılmış durumdayım öyle ki gülme efekti koyma yerine kedi mi tavşan hayvanı mı nedir ondan eklemişim Öte yandan bende bir liste hazırlamak isterdim ama henüz kimseyi yeterince tanımıyorum.Ama çok samimi,donanımlı ve düzeyli arkadaşlar var.O yüzden burdayım.Şimdi gözlemliyorum sonra listeliycem inşallah Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 en çok sediğim üye liste başı Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 minecim seni de sefiyom hoşgeldin hoşbuldum yumoşum Yatıp kalkıp bise dua etmedin mi mine ettim ettim bütün foruma dua ettim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Benimle en iyi geçinen üye.. İlahi mine aklına geldik mi bakalım.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 yaw benı kımse liste başı yapmamış olsa da çok listede olmak güzel bı duyguuu Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 ilk aşkım yapma böle bak yarın tahlile gidicem aklımdan çıkmıyon zati Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Ay hahahahahahahahaah liste sonuda olsam birinin listesinde yer almak çok hoş doğrusu SESSİZLİĞİN KIZI gerçekten sağol sen saolasın Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Kırmızı klasöre koymayı unutma EREN ben beyaz klasör hazırladım bile...beyaz olmamı??? Alıntı
Φ cecile Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 En çok sessizliğin kızıyla sedeline ı seviyorum diğerlerini de seviyorum ama en çok sevdiğim bunlar Gerçi sizinle kişisel olarak tanışmıyoz ama neyse çok iisiniz doğrusu Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 En çok sessizliğin kızıyla sedeline ı seviyorumdiğerlerini de seviyorum ama en çok sevdiğim bunlar Gerçi sizinle kişisel olarak tanışmıyoz ama neyse çok iisiniz doğrusu çok teşekkurler beni de seven biri çıktı Alıntı
Φ cecile Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 hıı bi de Natalia ve gece yağmuru da var Natalia bu arada natalia oreironun resimlerini nerden buldun? çook güzel kız deil mi Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 beni de seven biri çıktı E yuh yane seni de sevmiosak Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 hıı bi de Natalia ve gece yağmuru da var Natalia bu arada natalia oreironun resimlerini nerden buldun? çook güzel kız deil mi Her yeri karıştırdım buldum Natalia arşivim var beah Evet cok güsel kıs Tsk ederim ben de seni sevdim sıcakkanlı birisisin Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 hıı bi de Natalia ve gece yağmuru da var yavaş yavaş aklına gelio desene.... E yuh yane seni de sevmiosak vala yaaa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.