Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl sewdiğim üyelerrrr... indepence,BOSS,gull,günışığı,aysum,yumote,murti,aça,lilac,..... bende seni seviyorum fıstıkkkk...
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl saol şekerciiiiimmm muuuucccckkkk sssiiiissee çokk faslaaaaaaa kanımm ısındııı...siseeeee anneciğimmm diyebilirmiyimmmm
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl en çok sevdiğim üye kendisini biliyor.. onun sevgisi başka bende..
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl bende de sen herkese katıl..aferim aça.. ne oldu kıs hortlak görmüş gibisin..
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl benim zaten en sevdiğim üyeler belli bir de bunlara yeni eklenenler de var : ewücüm günışığı rockipsiz TURK(* ve murtisan bunlar arasında
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl Senin kedilerden başka kimseyi sevemeyeceğine inandım nedense
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl benim zaten en sevdiğim üyeler belli bir de bunlara yeni eklenenler de var : ewücüm günışığı rockipsiz TURK(* ve murtisan bunlar arasında saol canım yaa bende seni sefiyooomm öpüyorum tatlı yanaklarından
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 18 yıl sewdiğim üyelerrrr... indepence,BOSS,gull,günışığı,aysum,yumote,murti,aça,lilac,..... bende seni seviyorum sağol teşekkürler benim zaten en sevdiğim üyeler belli bir de bunlara yeni eklenenler de var : ewücüm günışığı rockipsiz TURK(* ve murtisan bunlar arasında sağol teşekkürler ederim beni en sona atmışsın demekki az seviyorsun sessizliğin_kızı burcu Murti_san Murat EzeLL sağol seni fazla tanımıyorum ama beni seveni bende severim .ban bir adım atana ben iki adım gelirim teşekkürler
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 18 yıl sağol teşekkürler ederim beni en sona atmışsın demekki az seviyorsun Sen de benden çıktın demek bende sona atılmaktan pek hoşlanmam Ama bu sıralamada hiç bir art niyet yok cidden
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 18 yıl sessizliğin_kızı burcu Murti_san Murat saol ecem bende herkesi seviyorum bu forumda
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 18 yıl Sen de benden çıktın demek bende sona atılmaktan pek hoşlanmam Ama bu sıralamada hiç bir art niyet yok cidden tamam canım zaten şaka dedim seni sona atan yok ki
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 18 yıl uff çok zaman olmuş en son listemi yayınladığımdan bu yana pek bi değişiklik yok ama eklenenler war tabii , buyrunz bakalım : yumoşcum sedoşcum sardunyam aysumcum güzelyazım gece yağmurum mineum kriptexim nataliacım gülsüncüm celinem açacım gulllcum gloriacım yeşimcim kralxim erbayım tauruscum focalim tan vakti saymanım armanım erenim murtisanım thebossum ve medikalim hepinizi sewiyorum arkadaşlar , inşallah unuttuğum yoktur , warsada çok özür diliyorum
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 18 yıl teşekkür ederim paula benimde bu forum da sevdiklerim ve sevmediklerim var tabi ama bunları tek tek yazmayacağım sevdiklerim ve sevmediklerim kendilerini biliyor zaten ve seni sevdiğimide sen biliyorsun sevilmeyecek gibi değilsinki.
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 18 yıl uff çok zaman olmuş en son listemi yayınladığımdan bu yana pek bi değişiklik yok ama eklenenler war tabii , buyrunz bakalım : yumoşcum sedoşcum sardunyam aysumcum güzelyazım gece yağmurum mineum kriptexim nataliacım gülsüncüm celinem açacım gulllcum gloriacım yeşimcim kralxim erbayım tauruscum focalim tan vakti saymanım armanım erenim murtisanım thebossum ve medikalim hepinizi sewiyorum arkadaşlar , inşallah unuttuğum yoktur , warsada çok özür diliyorum Teşekkür ederim Paula'cığım..
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 18 yıl paulam biriciğim hayatım sen benim tatlım kıymetlimsin ya epeydir konuşamadık özledim seni çok çok çokkkkkkk seni çok seviyorum paulam bitenecik dostum sırdaşım bitanem çok sevindirdin beni özletme ha seni seven yumo
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 18 yıl uff çok zaman olmuş en son listemi yayınladığımdan bu yana pek bi değişiklik yok ama eklenenler war tabii , buyrunz bakalım : yumoşcum sedoşcum sardunyam aysumcum güzelyazım gece yağmurum mineum kriptexim nataliacım gülsüncüm celinem açacım gulllcum gloriacım yeşimcim kralxim erbayım tauruscum focalim tan vakti saymanım armanım erenim murtisanım thebossum ve medikalim hepinizi sewiyorum arkadaşlar , inşallah unuttuğum yoktur , warsada çok özür diliyorum tşk. paula ablacım..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.