Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl Çok kıskanç bu kıs yaw.. GECEM YAĞMURUM kim ben mi kıskancım hiçde bile taurusmutis,gloria,Gece Yağmuru,erbay,aysum,daha var aklıma gelmiyor unutmadan yumote var ona hayranım Tşkler arkadaşım bende seni severim
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl sedat, kankim (denizimu), lilac, taurus, gloria, sedelina, yumote, aysum, murti, rockipsiz, eren, gece yağmuru, mineu, dogville, günışığı, kriptex1000, sardunyam, tan_vakti, aça, sayman22...
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl sedat, kankim (denizimu), lilac, taurus, gloria, sedelina, yumote, aysum, murti, rockipsiz, eren, gece yağmuru, mineu, dogville, günışığı, kriptex1000, sardunyam, tan_vakti, aça, sayman22... Tşk ederim canım
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl olabiler,ama bunun için biraz düşünmem lazım niye kimse beni sevmiyor yaa ?
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl olabiler,ama bunun için biraz düşünmem lazım niye kimse beni sevmiyor yaa ? Ben seviyom aça üzülme
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl aça'm ben seni çooook seviyorum. Ama bende biraz kırgınım burdakilere kimse beni özlememiş sanki, demekki beni de sevmiyorlar. seni seviyorum AÇA
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl yaşasınnn bende seni seviyom bak bu kıyağını unutmıycam Oldu Aça bana borçlusun Sanki sevginin pahası varmış kibin
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl aça'm ben seni çooook seviyorum. Ama bende biraz kırgınım burdakilere kimse beni özlememiş sanki, demekki beni de sevmiyorlar. seni seviyorum AÇA
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl oo sardunya aplacım hoşgeldin,öslemesolur muyus yaff kimsecikler yok ki,biri eflendi,biri söslendi biri uğramıyor bende sık gelemiyorum artık seviyorum bende seni sevginin pahası yok ama ben sana hesap çıkartabilirim
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl sedat, kankim (denizimu), lilac, taurus, gloria, sedelina, yumote, aysum, murti, rockipsiz, eren, gece yağmuru, mineu, dogville, günışığı, kriptex1000, sardunyam, tan_vakti, aça, sayman22... Teşekkür ederim canım...
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl Açam ve Sardunyam ablacım sizi nasıl sevmediğimizi düşünebilirsinizki Ece aplam bende seni çok seviyom
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.