Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl paulam(bitaneciğimdir o ), taurus, sardunyam, tan, sedoşum,gecem, açaaaaa, gull,selin, aysum ve tüm şekerleradını unuttuğuklarım kızmasın olur mu herkesi seviyom ama bunlar özel napayım Ay yumote teşekkür ederim canım sen de özelsin ...
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl paulam(bitaneciğimdir o ), taurus, sardunyam, tan, sedoşum,gecem, açaaaaa, gull,selin, aysum ve tüm şekerler Bende seni çok seviyorum Yumotem Bende seni çok seviyorum tatlım.. Senide çok seviyorum canikom.. İkinizde çok özelsiniz benim için.. Sende çok tüselsin bisim için ablacım dermişim şaka kıs ablacım bugünlerde bi posta aldın mı Postacı kapıyı 3 defa çalarmış sabret kankim Sen aldınmı kankim
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl Postacı kapıyı 3 defa çalarmış sabret kankim , Sen aldınmı kankim olar kankim ben çok sabırlıyımdır saten yuk almadım kankim ne gelcekti ki ne kadar sabırlıyım demi
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl seni çok ösledik ablacım ablacım bugünlerde bi posta aldın mı Evet tatlım bende onun için seni arıycaktım ama fırsat olmadı..Çok teşekkür ederim. Sende çok tüselsin bisim için ablacım dermişim şaka kıs İlla bişey diycen dimi...
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl Evet tatlım bende onun için seni arıycaktım ama fırsat olmadı..Çok teşekkür ederim. olsun ablacım bişey değil
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl olar kankim ,ben çok sabırlıyımdır saten yuk almadım kankim ne gelcekti ki, ne kadar sabırlıyım demi Efet kankim çok sabırlısın İlla bişey diycen dimi... Yasık ama bana ne dedimki yahu Kıs kankim rahatladın mı bari
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl Düldül'üm ve Puik'im çok öksüz kaldılar bee..En çok onları seviyorum..
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl nerde sende o yürekkkk.... :lol: Ben sevgimi malzeme etmem buraya
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl :lol: Ben sevgimi malzeme etmem buraya sen kendine malzeme edemedin ki buraya edesin...
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl sen kendine malzeme edemedin ki buraya edesin... Sen öyle san.. Ayy ne sinir şeysin sen Hem ben seviorum o sevmese de olur
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl sen kendine malzeme edemedin ki buraya edesin... :huh: :lol:
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl Sen öyle san.. Ayy ne sinir şeysin sen Hem ben seviorum o sevmese de olur
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl nerde sende o yürekkkk.... Varsa yoksa Gururdan yelek Kıs ne gülüyon çok ayıp
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.