Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 19 yıl Bende aynen seviyeli olanları çok seviyorum densizlerdende nefret ediyorum:) ????
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 19 yıl Kendini sevmek=Mutlu olmak Mutlu olmak=Mutlu etmek Kendini sevmek=Mutlu etmek..
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 19 yıl Taurus frozen ikinizide çok seviyorum bana katlandığınız için en çok
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 19 yıl Taurus frozen ikinizide çok seviyorum bana katlandığınız için en çok Katlanmak ne demek arkadaşım,seninle yazışmaktan zevk duyuyorum.. ne güzel insansın sen ya. Bi yerden tanıdık bi laf ama..
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 19 yıl senin çok sık kullandığın laflarda ordan öyle hissetmişsindir taurusa
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 19 yıl senin çok sık kullandığın laflarda ordan öyle hissetmişsindir taurusa Güzel espri frozen
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 19 yıl ÇÇÇÇÇÇÇÇÇAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTTTT sen çok yaşa emi sen beni güldürdün allahta seni güldürsün
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 19 yıl İkinizide çok teşekkür ederim moralim çok bozukdu biraz dağıldı düşünceler sayenizde en azından şu anlık rahatladım çok samimimi olarak sağolun
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 19 yıl Bende sıkıntılıydım,kafam dağıldı sayenizde.Ben de teşekkür ederim..
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 19 yıl Frozen çok şanslısın biliyormusun son 3 gündür kendimi çok aradım
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 19 yıl Bunların arasında ben var mıyım.. VArsam hangisi öğrenebilirmiyim lütfen.. seviyeli çatlaksın e bi de dedemsin varsın tabe olmıcan mı bi de gecemde var yağmurum da teker teker bilirler gerçi onlar kendilerini
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.