Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 18 yıl sevdiğim insanların baş harfleri.... Nedense G veya Y harfini göremedim
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 18 yıl baştaki M harfide bana ait değil saten biliyorum Bak onu bende biliyodum kankim
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 18 yıl kıss sen varya çok sekisin hiç bişey kaçmıyo senden Kıısm artık şu yazılarının bazılarında s yerine z kullansan iyi olur Kıs ilk okuduğumda yanlış anladım Öyleyimdir...Çok ZEKİYİMDİR...
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 18 yıl Kıısm artık şu yazılarının bazılarında s yerine z kullansan iyi olur Kıs ilk okuduğumda yanlış anladım Öyleyimdir...Çok ZEKİYİMDİR... :lol: kıss kankim demek ki o kadarda zeki değilmişsin ben onu anlarsın diye düşünmüştüm
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 18 yıl kısss kankim yok yok kesin sefmiyon artık Nasıl bildin Kısım seni sevmeme gibi bir lüksüm olamaz Hep bunları ece ablamdan öğreniyorsun
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 18 yıl kankim harbiden topiğin mahvettik hadi kaçalım en sevdiğim üye kankim
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 18 yıl Ben demiştim kaçalım diye dinlemiyonki beni En sevdiğim üye kankimmiş
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 18 yıl bak yaaaaa kankimmiş diyo sanki zorla söyletiyos sefme kısım beni :P
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 18 yıl Nedense G veya Y harfini göremedim baştaki M harfide bana ait değil saten biliyorum siz en çok sevdiğim insanların listesindesiniz...
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl siz en çok sevdiğim insanların listesindesiniz... sana zahmet şu en çok sevdiğin üyelerin listesini bi yasıversen artık erbayım hep öyle diyon ama açıklamaya gelince erbay yok
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl Erbay'da herkes gibi sever kankileri.. Kankileri kim sevmiyorsa söylesin hikayede baş rol verecem bugün en çok taurusu sevcem Ne dedin sennnnn
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.