Φ LilaC Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Bu Lilacı ben pek severdim.. Ama bi hata yaptı.. Keşke yapmasaydı.. yaa ama özür dilemiştimmm Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Aaaah ah.. Yanar içim köynür özüm.. Yapmıcaktın bunu bana lilac.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Aaaah ah.. Yanar içim köynür özüm.. Yapmıcaktın bunu bana lilac.. ya sanki biraz abartıyor gibisin ama ben yine de bi kere daha özür diliyorum ve tekrar ediyorum ben öle demek istememiştimm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 efet efet teklif tabi babacığım.. Tamam o halde 3. Kızımsın.. Ama Naty'yle aranı düzeltmemiz lazım.. Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 benim en çok sevdiğim üye biraz yanlış aslında forumda kimleri seviyorsun olsa bence daha mantıklı olurdu. benim sevdiklerime gelince beni seven,sayan benim yazılarımı tek taraflı ve içinden bişeyleri aramayan ve beni gerçekten insanca ve dürüst olarak gören herkezi seviyorum... kimse kimsesi zorla sevmek zorunda değildir. önemli olan insanca ve taraflı olmamaktır ozaman herkez sever ve sayar.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 YUMOŞ:2.Torunum olduğu,matematik sorularındaki yeteneği,sevgi dolu oluşu ve arkadaşlığı için.. saolasın tauruscum ben de seni çok seviyom beeee ayrıca ben bi sürü üyeyi seviyom ama sölemeeeeem Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 YUMOŞ:2.Torunum olduğu,matematik sorularındaki yeteneği,sevgi dolu oluşu ve arkadaşlığı için.. saolasın tauruscum ben de seni çok seviyom beeee ayrıca ben bi sürü üyeyi seviyom ama sölemeeeeem amman yumote sen sadece beni sev emi.... (bugün bencilliğim üstümde yine ) ayrıca dedemede çook teşekkür ederim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Aman söyleme,biz yazdıkta başımıza bi eşek çiçeği yağmadığı kaldı.. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Aman söyleme,biz yazdıkta başımıza bi eşek çiçeği yağmadığı kaldı.. dedem yaşlanıyosun yaa. .unutkanlık ondandır(paula mazur görür;sen üzülme..) Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Eyvallah taurus abi bende seni seviyorum olgun tavırların ve hoşgürün çok iyi Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Bi dakka arkadaşlar.. Kendimce önemli bir açıklama yapmam lazım oldu.. Çiçek verme tobicine yazmamaya yeminim vardı.. Bu yüzden oraya benim adıma çiçek veren arkadaşlara teşekkür edemiyorum.. Bilinmesini istedim.. Ve bir kaç kişi haricinde forum üyelerinin hepsini seviyorum.. Saygılar-sevgiler... Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 ben herkesi sewdimm , sewiyorum , sewicemm Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Tamam o halde 3. Kızımsın.. Ama Naty'yle aranı düzeltmemiz lazım.. naty ile aramızın düzelmesi ibrahim tatlıses'in rock söylemesi kadar zor.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 naty ile aramızın düzelmesi ibrahim tatlıses'in rock söylemesi kadar zor.. Baban rica ederse kırmazsın canım sen de.. Ben ikinizi de severim,kavga etmek küs durmak yakışmaz size.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Baban rica ederse kırmazsın canım sen de.. Ben ikinizi de severim,kavga etmek küs durmak yakışmaz size.. kırmam tabikide.. düşünürüs.. Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 KRİPTEX:Yazışmaktan hoşlandığım,yemek ismi takmalarda bana genellikle ''mantı'' dediği ve arkadaşlığı için.. Taurus çok teşekkür ederim..Bizler için çok uğraşmış ve hepimiz için ayrı ayrı düşüncelerini yazmışsın...Kendi adıma seni çok sevdiğimi söylemiştim zaten ve inanıyorumki diğer arkadaşlarımda,forumdaki herkes seni çok seviyor ve değer veriyor..Çünkü inan sen bunu hakediyosun.. Sevgiler.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Taurus çok teşekkür ederim..Bizler için çok uğraşmış ve hepimiz için ayrı ayrı düşüncelerini yazmışsın...Kendi adıma seni çok sevdiğimi söylemiştim zaten ve inanıyorumki diğer arkadaşlarımda,forumdaki herkes seni çok seviyor ve değer veriyor..Çünkü inan sen bunu hakediyosun.. Sevgiler.. Gerçi Paula'mı unutmuşum ama tatlıya bağlandı neyseki.YAzdıkların için teşekkür ederim.. kırmam tabikide.. düşünürüs.. İşte gönlümü fethettiğin an.. Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Paula'yı birazcık biliyosam bunu o kadar kafasına takmaz..Sevgi doludur o.. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 celini mi;paula yı;naty i;mineu 'yu;yumote yi;yeşim i;manidarı;saymanı;jön ü;erbay'ı;kriptex'i;sardunyamı;tan vakti ni.....muhabbetleri ve dostlukları için sevdim... dede mi ve ilbayı..bu kafamın çook dağınık olduğu günde beni yanlız bırakmadıkları için seviyorum sedoşu ve gloria yı da sıcacık yürekleri olduğu için seviyorum...özledim sizleri beee.... illaki unuttuklarım vardır sabahın 6 sında ancak buu yazabildim kusura bakmayın emii... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Sağol canım.. Dediği gibi kusura bakmayın sakın,herkes herkesi biliyor zaten.. Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 ilk foruma geldiğimde made in turkey le sohbetim olmuştu halende devam ediyor birinci made yi çok seviyorum... şımarma hemen made Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 İşte gönlümü fethettiğin an.. babaciğum benum.. Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 celini mi;paula yı;naty i;mineu 'yu;yumote yi;yeşim i;manidarı;saymanı;jön ü;erbay'ı;kriptex'i;sardunyamı;tan vakti ni.....muhabbetleri ve dostlukları için sevdim... dede mi ve ilbayı..bu kafamın çook dağınık olduğu günde beni yanlız bırakmadıkları için seviyorum sedoşu ve gloria yı da sıcacık yürekleri olduğu için seviyorum...özledim sizleri beee.... illaki unuttuklarım vardır sabahın 6 sında ancak buu yazabildim kusura bakmayın emii... Teşekkürler gull..Bende seni çok sevdim.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 gerçi forumda fazla kişiyi tanımıyorum ama şimdilik tanıdıklarımdan en sewdim kişi kankim kısmet olursa tanışcaz bizde herkesle inş. yane.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.