Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 3,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Uzun zaman oldu yazmayalı,sevdiklerimizi bi hatırlayalım bakalım:

GLORİA:Moral olarak çöküntü yaşadığım anlarda bile yaydığı enerjisiyle beni kendime getirdiği,beni güldürebildiği,bilmeceler de verdiği cevaplara hayran kaldığım,lale tutkusuna alıştığım,bir zarar gelmeyeceğinden emin olduğum,seviyesini bozmadığı ve muhteşem arkadaşlığı için..

SEDOŞ:Kimsenin yapamayacağı keki yapabildiği,laf sokarken bile hissettirebildiği sevgisi,değer bilirliği,koruması ve arkadaşlığı için..

ERBAY:Sıcakkanlılığı,herkese karşı olan uyumlu tutumu,manileri ve dostluğu için..

SAYMAN:Kendime yakın bulduğum,espirili oluşu ve seviyesini hiç bozmadığı için..

SARDUNYAM:İlk tanıdıklarımdan biri olduğu,inandığı şeyde kararlı olduğu ve eşi Tan Vakti ile bizlere romantik anlar yaşattığı için..

TAN_VAKTİ:Espirili yapısı,seviyesini bozmaması ve eşine olan sevgisini sık sık dile getirmesi nedeniyle..

MİNE:Anlayamadığım bir sebeple kendime çok yakın bulduğum,kankisiyle yazışmalarını zevkle izlediğim,forumun yakın tarihteki yegane gelini oluşu ve devamlı kırptığı gözü nedeniyle..

YAĞMUR:O güzel hikayelerinde kol bacak kopartırken bile insanları mutlu edebildiği,yine kankisiyle birbirlerine olan düşkünlüğü,uyumu ve arkadaşlığı çin..

MANİDAR:Sotelerden çıkıp Sedoş'u devamlı banladığı,iyi arkadaşlığı,manileri ve espirileri için..

GÜLLÜ:Dün gce bana yazdıpı şeyle beni çok duygulandırdığı,ilk gözağrım olduğu (Torunum),espirilerinde dozu iyi ayarladığı ve yansıttığı sevgisi için(Sen de benim dostumsun)..

YUMOŞ:2.Torunum olduğu,matematik sorularındaki yeteneği,sevgi dolu oluşu ve arkadaşlığı için..

NATY:En saygılı torunum olduğu,Erbay'ın çekirgesi olduğu,Selin'le devamlı çekiştiği ve iyi arkadaşlığı için..

SELİN:İlk gözağrım olduğu(Kızım),abisini çok sevdiği,Naty ile devamlı çekiştiği ve benim gibi kumral oduğu için..

GÜZELYAZ:'. Kızım olduğu,seviyesini hep koruduğu,herkesle geçinebildiği ve arkadaşım olduğu için..

DOGVİLLE:Gloria'yla iyi anlaştığı,sevgisini açıklamaktaki cesareti,temkinli yaklaşımı ve uyumu için..

EREN:Gitar çaldığı,saygılı yaklaştığı ve arkadaş kabul ettiğim için..

YEŞİM:Kendini çok çabuk sevdirdiği,sıcakkanlı olduğu,potansiyel kızım veya torunum olduğu ve rkadaşlığı için..

LİLAÇ:Hernekadar çok yazışamasakta yazıştığımızda eğlendiğim,sıcakkanlı tavrı için..

DOW JONES:O sörften düştü düşecek duygusunu yaşattığı,karşısındakine yaklaşım tarzı ve arkadaşlığı için..

Y/K:Kişiliği hakkında beni yanıltmadığı,güvenilir bulduğum,anlaşmaya açık tavrı ve arkadaşlığı için..

JÖN:Sıcakkanlılığı,espiri yapabilen ve yapılabilen kişiliği,düz çizgisi ve arkadaşlığı için..

MASER:Az görsem de görünce yazışmaktan keyif aldığım,seviyeli arkadaşlığı için..

AÇA:Öncelikle biricik kedim olduğu,solistim olduğu,arkadaşlığından keyif aldığım ve Müziğe gönül verdiği için..

GÜLSÜN:Başta hemşerim olduğu,hep güzel avatarlar seçtiği ve arkadaşlığı için..

AYSUM:Herkese çirkin derken bana iltifat ettiği,haylaz olduğu ve arkadaşlığı için..

KRİPTEX:Yazışmaktan hoşlandığım,yemek ismi takmalarda bana genellikle ''mantı'' dediği ve arkadaşlığı için..

FOCAL: Ülkeme olan sevgisi,benim de hassas olduğum engellilere yaklaşımı ve devamlı koruduğu ağırlığıyla ben de uyandırdığı saygısı için..

ARMANCE:Uzun zamandır göremiyor olsam da fikir birliği içinde olduğumuza inandığım,olgun tavrı ve arkadaşlığı için..

MERWE:Pek tanımasamda arkadaşlığı için..

Aşağıda yazacağım arkadaşlarımla,geçmişte aramızda düşünce farklılıklarımızın neden olduğu gerginlikler olmuştu,hepsinden ayrı ayrı özür diliyorum..

YAMYAM:Tanışıp iyi biri olduğunu anlama şansına sahip olduğum için..

DİPNOT:Aslında yüreğinin sevgi dolu olduğunu anladığım için..

BİLİMSELCİ:Saygı ve seviyesini ispatladığı,bilgi birikiminin yüksek olduğu ve ilerde iyi arkadaş olabileceğimize inandığım için.

GECEKUŞU:Muhteşem kültür ve bilgi birikimi,müzisyen oluşu,hümanist ve yaşama değer vermesi,uzlaşmacı /uzlaştırıcı yaklaşımı ve dostluğu için..

HAYAL_ET:Yaşadığı olayları bilmeden üstün gittiğim halde benimle arkadaş olabilmesi ve hemşerim olması nedeniyle..

İşte yukarıdaki bu arkadaşlarım,bana önyargının yanlışlığını öğrettiler.İnançları ne olursa olsun hepsi arkadaşımdır..

SİRVANA:Canımıniçinin kardeşi olduğu için..

ADRENALİN:Onu ben zannedenlerin olduğu,Dogville'in sevdiği adam olduğu ve seviyeli olduğu için..

XEMCİ:Bilgi alışverişine açık olduğu uzlaşmacı tavrı için..

KRALX:Hernekadar gergin anlar yaşasakta,gösterdiği olgun tavrı beğendiğim için..

ŞÜHEDA:İnancına olan bağlılığı,arkadaşlarını savunuşu ve arkadaşlığı için..

MEDİCAL:Bilmecelerdeki üstün performansı için..

NOVOCAİNE:Yine bilmeceler bölümünde gösterdiği başarılar için..

BAY BİLEN:Yazışmaktan ve sorularından hoşlandığım için..

Düldül,Puik,Çenesi Düşük,Fosforlu Cevriye,Aramis,Sermin:Sizleri de seviyorum..

Ve ADMİN:Benim yukarıya bir kısmını yazdığım bu kadar arkadaşı idare edebildiği için..

HEPİNİZİ SEVİYORUM..

Yine de unuttuğum varsa kusuruma bakmayın..

Gönderi tarihi:

ben Sardunyam'ın kızkardeşiyim

tabiki en çok onu seviyorum,

sonra Tan_Vaktini seviyorum

taurusmutisi seviyorum

sedelinayı seviyorum

dipnotu seviyorum

bilimselciyi seviyorum

onlardan bahsediyor o bakımdan :P

Gönderi tarihi:

YAĞMUR:O güzel hikayelerinde kol bacak kopartırken bile insanları mutlu edebildiği,yine kankisiyle birbirlerine olan düşkünlüğü,uyumu ve arkadaşlığı çin..

Tşk ederim Sevgili Taurus :):clover: Bizde seni çok seviyoruz ;)

Gönderi tarihi:

Uzun zaman oldu yazmayalı,sevdiklerimizi bi hatırlayalım bakalım:

MİNE:Anlayamadığım bir sebeple kendime çok yakın bulduğum,kankisiyle yazışmalarını zevkle izlediğim,forumun yakın tarihteki yegane gelini oluşu ve devamlı kırptığı gözü nedeniyle..

teşekkürler tauruscuğum :blushing::clover:;)

Gönderi tarihi:

çok teşekkür ederim taurusmutis -_- yazmaya kelime bulamadığın için bana -_-

OFFFF.. :( Elbet birileri unutuluyor ama en çok sevdiklerimden birini unutmak çok kötü oldu be.. :blushing: İşte bu topic'te yazmanın riski de bu.Affedermisin ya da nasıl affedersin bilmiyorum,ama üzgünüm.. :clover:

Gönderi tarihi:

taurus abim..

sana artık baba desem ne olur??

Bu bir teklifse seve seve kabul ederim.. :clover:

Gönderi tarihi:

çok kırıldımm -_-

insan bu durumda gerçekten kırılıyo paula, hemen kendi ismini arıyo, bulamayınca da kırılıyo ama mutlaka affediceksindir taurusu değil mi :D;)

Gönderi tarihi:

kolay affeden biri değilim , çok hassas bi konu bu , iletiyi göndermeden önce çok kez bakıp kontrol etmek gerek -_-

taurusun bilerek yapmadığını biliyorum ama insan üzülüyo işte :crying:

Gönderi tarihi:

Arkadaş şunu öğrendim..

Asıl listeye girmek değil kalbe girmek önemli..

Listelerde varsınız yoda yoksunuz..

Unutulabilir yada başka amaçla eklenebilir..

Asıl liste kalptekidir..

Şimdi yazayımmı şuraya kalbimdekileri ha..:)

Gönderi tarihi:

LİLAÇ:Hernekadar çok yazışamasakta yazıştığımızda eğlendiğim,sıcakkanlı tavrı için..

unutmadığın ve yazdıkların için çok teşekkür ederim taurus abicim :clover:

Gönderi tarihi:

yeni tanımama rağmen sevecen ve samimi olduğu için :clover:

aranıza alıp,sevdiğiniz ve verdiğiniz değer için :clover:

forumda yazıştığım herkesi çok seviyor ve herşey için çok teşekkür ediyorum :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.