Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 çaylak tabi bak yannış seçim yapmış... sedoş gider ayak parçalayacak seni Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 sedoş gider ayak parçalayacak seni ona bi biscrem versem... Alıntı
Φ deniz kızı Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Saymanı da sevdim Sedelina nereye gitti ? Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 ona bi biscrem versem... o zaman iş değişir hiç dayanamas hemen yer dikkat et aman arada kaynama (sedoş benide parçalayacak bu gidişle) Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 o zaman iş değişir hiç dayanamas hemen yer dikkat et aman arada kaynama (sedoş benide parçalayacak bu gidişle) ben seni korurum merak etme... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 ben seni korurum merak etme... teşekkürler buna ihtiyacım olcak sedoş tatle gidiyor bu akşam Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Uzun zaman oldu yazmayalı,sevdiklerimizi bi hatırlayalım bakalım: GLORİA:Moral olarak çöküntü yaşadığım anlarda bile yaydığı enerjisiyle beni kendime getirdiği,beni güldürebildiği,bilmeceler de verdiği cevaplara hayran kaldığım,lale tutkusuna alıştığım,bir zarar gelmeyeceğinden emin olduğum,seviyesini bozmadığı ve muhteşem arkadaşlığı için.. SEDOŞ:Kimsenin yapamayacağı keki yapabildiği,laf sokarken bile hissettirebildiği sevgisi,değer bilirliği,koruması ve arkadaşlığı için.. ERBAY:Sıcakkanlılığı,herkese karşı olan uyumlu tutumu,manileri ve dostluğu için.. SAYMAN:Kendime yakın bulduğum,espirili oluşu ve seviyesini hiç bozmadığı için.. SARDUNYAM:İlk tanıdıklarımdan biri olduğu,inandığı şeyde kararlı olduğu ve eşi Tan Vakti ile bizlere romantik anlar yaşattığı için.. TAN_VAKTİ:Espirili yapısı,seviyesini bozmaması ve eşine olan sevgisini sık sık dile getirmesi nedeniyle.. MİNE:Anlayamadığım bir sebeple kendime çok yakın bulduğum,kankisiyle yazışmalarını zevkle izlediğim,forumun yakın tarihteki yegane gelini oluşu ve devamlı kırptığı gözü nedeniyle.. YAĞMUR:O güzel hikayelerinde kol bacak kopartırken bile insanları mutlu edebildiği,yine kankisiyle birbirlerine olan düşkünlüğü,uyumu ve arkadaşlığı çin.. MANİDAR:Sotelerden çıkıp Sedoş'u devamlı banladığı,iyi arkadaşlığı,manileri ve espirileri için.. GÜLLÜ:Dün gce bana yazdıpı şeyle beni çok duygulandırdığı,ilk gözağrım olduğu (Torunum),espirilerinde dozu iyi ayarladığı ve yansıttığı sevgisi için(Sen de benim dostumsun).. YUMOŞ:2.Torunum olduğu,matematik sorularındaki yeteneği,sevgi dolu oluşu ve arkadaşlığı için.. NATY:En saygılı torunum olduğu,Erbay'ın çekirgesi olduğu,Selin'le devamlı çekiştiği ve iyi arkadaşlığı için.. SELİN:İlk gözağrım olduğu(Kızım),abisini çok sevdiği,Naty ile devamlı çekiştiği ve benim gibi kumral oduğu için.. GÜZELYAZ:'. Kızım olduğu,seviyesini hep koruduğu,herkesle geçinebildiği ve arkadaşım olduğu için.. DOGVİLLE:Gloria'yla iyi anlaştığı,sevgisini açıklamaktaki cesareti,temkinli yaklaşımı ve uyumu için.. EREN:Gitar çaldığı,saygılı yaklaştığı ve arkadaş kabul ettiğim için.. YEŞİM:Kendini çok çabuk sevdirdiği,sıcakkanlı olduğu,potansiyel kızım veya torunum olduğu ve rkadaşlığı için.. LİLAÇ:Hernekadar çok yazışamasakta yazıştığımızda eğlendiğim,sıcakkanlı tavrı için.. DOW JONES:O sörften düştü düşecek duygusunu yaşattığı,karşısındakine yaklaşım tarzı ve arkadaşlığı için.. Y/K:Kişiliği hakkında beni yanıltmadığı,güvenilir bulduğum,anlaşmaya açık tavrı ve arkadaşlığı için.. JÖN:Sıcakkanlılığı,espiri yapabilen ve yapılabilen kişiliği,düz çizgisi ve arkadaşlığı için.. MASER:Az görsem de görünce yazışmaktan keyif aldığım,seviyeli arkadaşlığı için.. AÇA:Öncelikle biricik kedim olduğu,solistim olduğu,arkadaşlığından keyif aldığım ve Müziğe gönül verdiği için.. GÜLSÜN:Başta hemşerim olduğu,hep güzel avatarlar seçtiği ve arkadaşlığı için.. AYSUM:Herkese çirkin derken bana iltifat ettiği,haylaz olduğu ve arkadaşlığı için.. KRİPTEX:Yazışmaktan hoşlandığım,yemek ismi takmalarda bana genellikle ''mantı'' dediği ve arkadaşlığı için.. FOCAL: Ülkeme olan sevgisi,benim de hassas olduğum engellilere yaklaşımı ve devamlı koruduğu ağırlığıyla ben de uyandırdığı saygısı için.. ARMANCE:Uzun zamandır göremiyor olsam da fikir birliği içinde olduğumuza inandığım,olgun tavrı ve arkadaşlığı için.. MERWE:Pek tanımasamda arkadaşlığı için.. Aşağıda yazacağım arkadaşlarımla,geçmişte aramızda düşünce farklılıklarımızın neden olduğu gerginlikler olmuştu,hepsinden ayrı ayrı özür diliyorum.. YAMYAM:Tanışıp iyi biri olduğunu anlama şansına sahip olduğum için.. DİPNOT:Aslında yüreğinin sevgi dolu olduğunu anladığım için.. BİLİMSELCİ:Saygı ve seviyesini ispatladığı,bilgi birikiminin yüksek olduğu ve ilerde iyi arkadaş olabileceğimize inandığım için. GECEKUŞU:Muhteşem kültür ve bilgi birikimi,müzisyen oluşu,hümanist ve yaşama değer vermesi,uzlaşmacı /uzlaştırıcı yaklaşımı ve dostluğu için.. HAYAL_ET:Yaşadığı olayları bilmeden üstün gittiğim halde benimle arkadaş olabilmesi ve hemşerim olması nedeniyle.. İşte yukarıdaki bu arkadaşlarım,bana önyargının yanlışlığını öğrettiler.İnançları ne olursa olsun hepsi arkadaşımdır.. SİRVANA:Canımıniçinin kardeşi olduğu için.. ADRENALİN:Onu ben zannedenlerin olduğu,Dogville'in sevdiği adam olduğu ve seviyeli olduğu için.. XEMCİ:Bilgi alışverişine açık olduğu uzlaşmacı tavrı için.. KRALX:Hernekadar gergin anlar yaşasakta,gösterdiği olgun tavrı beğendiğim için.. ŞÜHEDA:İnancına olan bağlılığı,arkadaşlarını savunuşu ve arkadaşlığı için.. MEDİCAL:Bilmecelerdeki üstün performansı için.. NOVOCAİNE:Yine bilmeceler bölümünde gösterdiği başarılar için.. BAY BİLEN:Yazışmaktan ve sorularından hoşlandığım için.. Düldül,Puik,Çenesi Düşük,Fosforlu Cevriye,Aramis,Sermin:Sizleri de seviyorum.. Ve ADMİN:Benim yukarıya bir kısmını yazdığım bu kadar arkadaşı idare edebildiği için.. HEPİNİZİ SEVİYORUM.. Yine de unuttuğum varsa kusuruma bakmayın.. Alıntı
Φ nerro Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 ben Sardunyam'ın kızkardeşiyim tabiki en çok onu seviyorum, sonra Tan_Vaktini seviyorum taurusmutisi seviyorum sedelinayı seviyorum dipnotu seviyorum bilimselciyi seviyorum onlardan bahsediyor o bakımdan Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 YAĞMUR:O güzel hikayelerinde kol bacak kopartırken bile insanları mutlu edebildiği,yine kankisiyle birbirlerine olan düşkünlüğü,uyumu ve arkadaşlığı çin.. Tşk ederim Sevgili Taurus Bizde seni çok seviyoruz Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 çok teşekkür ederim taurusmutis yazmaya kelime bulamadığın için bana Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 taurus abim.. sana artık baba desem ne olur?? Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 SELİN:İlk gözağrım olduğu(Kızım),abisini çok sevdiği,Naty ile devamlı çekiştiği ve benim gibi kumral oduğu için.. canım abim benim beaa bende seni çok sefiorum bunu unutma olarmıı Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Uzun zaman oldu yazmayalı,sevdiklerimizi bi hatırlayalım bakalım: MİNE:Anlayamadığım bir sebeple kendime çok yakın bulduğum,kankisiyle yazışmalarını zevkle izlediğim,forumun yakın tarihteki yegane gelini oluşu ve devamlı kırptığı gözü nedeniyle.. teşekkürler tauruscuğum Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 çok teşekkür ederim taurusmutis yazmaya kelime bulamadığın için bana OFFFF.. Elbet birileri unutuluyor ama en çok sevdiklerimden birini unutmak çok kötü oldu be.. İşte bu topic'te yazmanın riski de bu.Affedermisin ya da nasıl affedersin bilmiyorum,ama üzgünüm.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 taurus abim.. sana artık baba desem ne olur?? Bu bir teklifse seve seve kabul ederim.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 efet efet teklif tabi babacığım.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 çok kırıldımm insan bu durumda gerçekten kırılıyo paula, hemen kendi ismini arıyo, bulamayınca da kırılıyo ama mutlaka affediceksindir taurusu değil mi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Sen herşeye maydonos olmak zorundamısın kankim çık dışarı Şaka bi yana kankiminde dediği gibi Paula Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 kolay affeden biri değilim , çok hassas bi konu bu , iletiyi göndermeden önce çok kez bakıp kontrol etmek gerek taurusun bilerek yapmadığını biliyorum ama insan üzülüyo işte Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Arkadaş şunu öğrendim.. Asıl listeye girmek değil kalbe girmek önemli.. Listelerde varsınız yoda yoksunuz.. Unutulabilir yada başka amaçla eklenebilir.. Asıl liste kalptekidir.. Şimdi yazayımmı şuraya kalbimdekileri ha.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 LİLAÇ:Hernekadar çok yazışamasakta yazıştığımızda eğlendiğim,sıcakkanlı tavrı için.. unutmadığın ve yazdıkların için çok teşekkür ederim taurus abicim Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 yeni tanımama rağmen sevecen ve samimi olduğu için Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 yeni tanımama rağmen sevecen ve samimi olduğu için aranıza alıp,sevdiğiniz ve verdiğiniz değer için forumda yazıştığım herkesi çok seviyor ve herşey için çok teşekkür ediyorum Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Bu Lilacı ben pek severdim.. Ama bi hata yaptı.. Keşke yapmasaydı.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.