Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl BAĞIRMIYORUM kankim o gösleri yediririm sana çok belli bağırmadığın yerim tabe ben o gösleri
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Ya ne güzel şeyler yazmışsınız böyle çok samimi olmuş gerçekten Ben de ekleyeyim: sizi seviyorum arkadaşlar beraber geçirdiğimiz güzel dakikalar için teşekkürler
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Ya ne güzel şeyler yazmışsınız böyle çok samimi olmuş gerçekten Ben de ekleyeyim: sizi seviyorum arkadaşlar beraber geçirdiğimiz güzel dakikalar için teşekkürler Bizde seni seviyorusssss Hennıbılll hemşirem
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Ya ne güzel şeyler yazmışsınız böyle çok samimi olmuş gerçekten Ben de ekleyeyim: sizi seviyorum arkadaşlar beraber geçirdiğimiz güzel dakikalar için teşekkürler samimi insanlarıs da o yüsden aysum sende sevdiğimis arkadaşlarımısdan birisin bis de teşekkür ederis
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl VAR ne oldu ki Yane bilemiorum ben de kendi ismimi görmedim Ben de sevmesem mi seni napsaam valla bende görememiştim ismimi...
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl benim cok var sevdigim... avatarından dollayı yumote imzasından dolayı...aça yazdıklarından dolayı mineu
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl ne oldu ki sen daha ii bilirsin erbayım benim cok var sevdigim... avatarından dollayı yumote imzasından dolayı...aça yazdıklarından dolayı mineu gönlü geniş insanlarıs bis güçlücüm sevilmeye layık herkesi severis seni de seviyorus ...
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl sen daha ii bilirsin erbayım seni sevmediğimden şüphen varmı ki... oraya yazıklarımı aceleyle yazmıştım....
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl seni sevmediğimden şüphen varmı ki... oraya yazıklarımı aceleyle yazmıştım.... olabiler ya tamam oraya yasarken acelen vardı anladık şimdi de mi acelen var şimdi yassan nolur parmağına mı yapışır
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl hey ALLAH'ım ya.... mineuyuda seviyom.... oldumu.... efet oldu
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl demekki sevilmek için göz önünde olmak gerekiyormuş bunu anladım
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl demekki sevilmek için göz önünde olmak gerekiyormuş bunu anladım forumdaki abilerimi seviyorum ilbey abim sayman abim erdal abim tan abim
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl forumdaki abilerimi seviyorum ilbey abim sayman abim erdal abim tan abim eksik var gibi
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Çok ayıp kankim çookkkk Bence hemen ayaklarından tavana asalım ne dersinis
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl eksik var gibi aaaaaaa pardon focal abim ama sana focal demeyi tercih ettiğim için bilerek yasmamıştım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.