Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Kanser Yok B17 Vitamini Eksikliği Var (mı acaba?)


gloria

Önerilen İletiler

Kanser Yok B17 Vitamini Eksikliği Var.

 

Son zamanlarda klasik tedavi yöntemlerini reddeden tüm doktorların ortak iddiası kanseri tedavi etmek ve önlemek için  B17 vitaminin kullanılmasından yana... Halkı devamlı buğday şırası içen Pakistan`daki Hunzakut Prensliği`nde kanserden ölüme rastlanmıyor. Ayrıca Hunzakutlular, acı badem ve kayısının da çekirdeğini yiyorlar.

 

B17 Vitamini buğday çimi ve buğday şırasında yüksek oranda olmak üzere, acıbadem ve kayısı çekirdeklerinde, elma çekirdeğinde bulunur.

 

Buğday çimi, bol klorofil maddesi dışında 100 kadar vitamin, mineral ve besin maddesi içerir. Taze olarak kullanılan Buğday çiminde, aynı ağırlıktaki portakaldan 60 kez daha fazla C vitamini ve aynı ağırlıktaki ıspanaktan 8 kat fazla demir bulunmaktadır. Buğdayın bir başka özelliği ise kandaki toksinleri nötralize eden maddeler içermesidir. Sıvı oksijenle dopdolu olan buğday çimi doğanın en güçlü anti kanseri olan `laetril` içermektedir.

 

Acı kayısı çekirdeğinde bulunan Amigdalin ya da  B17 vitamini, başka hiçbir yiyecekte bu kadar fazla bulunmamaktadır. Acı kayısı çekirdeğinde b17 vitamininin oranı %6 ‘ dır. Kanser tedavisinde kullanılan Amigdalin ya da  B17 vitaminin insan sağlığı açısından sahip olduğu değer oldukça fazladır.

 

 

Karşı Görüş var bir de burada hemen ona da değinmek istiyorum:

 

Şimdi şöyle ki amigdalin aslında acı badem olarak da bilinen Prunus Dulcis ağacının tohumlarından izole edilen bir glikozitmiş. 1950li yılların başından bu yana amigdalinin değiştirilmiş bir formu "Laetril" ve "Vitamin B17" isimleri altında kanserin çaresi olarak lanse edilmiş. Halbuki kendisi bir vitamin olmadığı gibi son derece tehlikeli bir toksitmiş. Öyle ki ağız yoluyla alındığında siyanür etkisi yaratıp öldürebiliyormuş.

 

Amerika'da B17 vitamininin kanser ilacı olarak satışı çoktan yasaklanmış. B17 vitamininin kanser tedavisinde hiçbir yararının bulunmadığı ve tıp literatüründe bu zamana kadarki en kurnaz, en sofistike ve kesinlikle en kazançlı kanser şarlatanlığı promosyonu olduğu söyleniyormuş.

 

Bundan sonra ne yapacağınız size kalmış artık smile.png

 

Vitamin-B17-Laetrile.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

şimdi hangisini yapsak peki bilemedim ben unsure.png  biliyosun ben her önüme gelen ot ,yapraktı bitkiydi yiyip içiyorum :) geçen bir alış veriş merkezinde bile taze meyve suyu sıkan bir stantta buğday çimi vardı çekip rondoda satıyorlar... senin fikrin nedir bu konuda @Gloria'cım...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 5 ay sonra...

5006_118125583941_7001537_n.jpg

 

Muhtemelen 'Kansersiz Dünya B17 vitamini hikayesi' başlığı altında internette yayılan "Kanser diye bir hastalık yok, kanser B17 vitamini eksikliğid​ir" yazısını görmüşsünü​zdür.
 
Bu kaynağa göre bu bilgi bir çok " gizli dünya yönetenlerini " rahatsız ediyor. O kadar ki, "Kansersiz Dünya" isimli kitap, halen Türkçe dahil diğer dillere çevrilmemiş!
 
Okuduklarınıza İNANMAYIN tek tek kaynak vererek bu yazıdaki yanlışlıkları açıklayacağım sizlere.
 
Keşke doğru olsa söyledikleri ve basit bir B17 vitamini takviyesiyle tedavi edilbilse kanser. İşin aslı böyle degil tabi ki!
 
Öncelikle kanser 200'e yakın farklı hastalığa verilen ortak ad, çoğunun özellikleri ve tedavisi farklı. Tek bir maddenin her tür kansere ve hastalığa çare olduğunu iddaa eden yazılara dikkatle yaklaşın.
 
Aslında B17 diye bir vitamin yok, bu bir uydurma! Evet yanlış duymadınız. Laetril isimli kansere çare olduğu iddaa edilen kimyasalın satışı Amerika’da FDA tarafından yasaklanınca bu işten para kazananlar FDA vitaminleri denetlemiyor o halde B17 vitamini olarak pazarlayalım demişler.
 
Laetril ‘laevo-mandelonitrile-beta-glucuronoside’ Ernst Krebb tarafından sentezlenip patenti alınan bir maddenin ismi. Diğer adı Amigdalin ya da B17 vitamini olarak da geçiyor. Aktif maddesi 'cyadine' kaysı, şeftali ve badem çekirdeğinden elde ediliyor.
 
Özetle, NCI raporuna göre bu madde hakkında yapılan 20 yıllk labaratuvar ve hayvanlar üzerindeki deneyler ve anektodal calışmalar Laetrilin tek başına ya da başka maddelerle kullanımının kansere karşı etkisiz olduğunu göstermiş.
Laetrilin kanser tedavisinde ilk kullanımı 1800'lerin sonunda Rusya'da yapılmış, Amerika'da 1920'lerde başlamış. Hala yaygın olarak Meksika'da kliniklerde kullanılıyor.
 
Laetrik kullanımı Amerika'da FDA tarafından yasaklı. Neden yasaklandığına gelince asılsız reklamlar ve içindeki cyadine maddesi yüksek dozlarda zehir özellikleri gösteriyor olması.

Laetril savunucularının kullandığı diğer örnek amigdalin (laetrilin doğal maddesi) içeriği yüksek besinler tüketen Hunza ve Karakum bölgelerinde kanser görülmüyor olması. Ancak bu izole bölgelerin insanları Batı tipi beslenmiyor, kendi yetiştirdikleri meyve, sebzeyi yiyor, çok az et tüketiyor, çok aktifler ve  işlenmiş hazır gıda hayatlarında hiç yok. Sigara kullanmıyor aşırı yemiyor ve alkol tüketmiyorlar.
 
Kısaca, kanserden korunma için Amerikan Kanser Derneğinin tüm önerileriyle uyumlu bir hayat tarzı.
NCI (National Cancer Institute) bu konuda 2 çalışma yapmış. Öncelikle laetrille hastaları iyileştirdiğini söyleyen 400bin doktora yazı gönderilmiş ancak sadece 93 cevap alınmış ve bu vakalardan sadece 6'sında tümör küçülmesi kanıtı görülmüş. 
Bunun üzerine 2. çalışma 1981’de Mayo klinik tarafından düzenlenmiş. Bu  klinik çalışmada 175 ileri evre kanserli hastaya laetril ve metabolik tedavi uygulanmış. 1982'de ilk sonuçlar kısmı tümör gerilemesi gösterse de tedavi bittikten 8 ay sonra tüm hastalarda kanser ilerlemeye devam etmiş. Laetril ile ortalama sağ kalım 4.8 hafta birçok hastada zehirlenme belirtileri gözlenmiş. NCI 1991'de yayınlanan raporunda 20 yıllık tüm çalışmaların özeti: laetrilin anti kanser etkisi yoktur.
 
Bu yazıyı uzun uzadıya okumaya sabrınız olmadıysa ana fikir internette her gördüğünüze özellikle sansasyonel haberlere gözü kapalı inanmayın. Bu tür haberler zaman zaman inandırıcılığını arttırmak için altında haber ile alakasız saygın üniversite ve kuruluş isimleri ile yayınlanabiliyor. Mutlaka kuşku duyduğunuz haberleri araştırın.
İntegratif kanser tedavisi denilen bir alan var, Amerika ve Avrupa’da standart tedavi yanında tamamlayıcı ve araştırılmış yardımcı terapiler bu konuda uzman bir onkolog kontrolünde hastaların durumuna göre uygulanıyor. Bunun önemi ve değerine inaniyorum doğru bilginin ardından gitmek ve her konuda doktorunuza danışmak kaydıyla.
 
Kaynaklar:

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Amygdalin

http://www.cancer.gov/cancertopics/pdq/cam/laetrile/patient/Page2#Section_27

http://www.cancer.org/treatment/treatmentsandsideeffects/complementaryandalternativemedicine/pharmacologicalandbiologicaltreatment/laetrile

Kennedy D. Laetrile: The Commissioner's Decision. H.E.W. Publication No. 77-3056.

Laetrile: The political success of a scientific failure. Consumer Reports 42:444-447, 1977.

Moertel C and others. A clinical trial of amygdalin (Laetrile) in the treatment of human cancer. New England Journal of Medicine 306:201-206, 1982.

Milazzo S and others. Laetrile for cancer: A systematic review of the clinical evidence. Support Care Cancer 15:583-595, 2007.

Barrett S. Laetrile spammers facing $631,585 penalty. Quackwatch, Sept 9, 2000.

 Lewis C. Online laetrile vendor ordered to shut down. Quackwatch, Nov 28, 2003.

Licking County man and his company man and his company indicted for distributing laetrile and hydrazine sulfate. U.S. Justice Department news release, July 18, 2000.

FDA takes action against firms marketing unapproved drugs. FDA Talk paper, T00-39, Sept 6, 2000.

 

 

 

 

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 5 ay sonra...
  • 5 ay sonra...
Misafir Eren Öztunç

şunu düşünüyorum şimdi;
kanser yıllardır dünyayı tehdit eden en ölümcül hastalıklardan biri bu hastalık bir sektörü oluşturmuş durumda doğal olarak 
birileri için büyük rant demek kanser.
kanser sanayisinin kurulmuş olduğunu düşünün ve en büyüklerin buraya sahip olduğunu düşünün 
ve bu şahsın yerine kendinizi koyun.
5 kuruş daha fazla kazanmak için bir çok yolu denersiniz herkes gibi.

aniden birileri çıkıp çok basit bir vitaminin veya bir enzimin kanseri tedavi edeceğini söylerse doğal olarak kanser sanayinizin hiç bir işlevi kalmayacaktır.
milyon dolarlarınız yok olacaktır.

bu durumda ne yaparsınız ?

bu basit madenin bilinmemesi için elinizden geleni yparsınız, muhtemelen.

şimdilik böyle düşünüyorum 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş


B17 Vitamini Aldatması

Muhtemelen 'Kansersiz Dünya B17 vitamini hikayesi' başlığı altında internette yayılan "Kanser diye bir hastalık yok, kanser B17 vitamini eksikliğid​ir" yazısını görmüşsünü​zdür.
Bu kaynağa göre bu bilgi bir çok " gizli dünya yönetenlerini " rahatsız ediyor. O kadar ki, "Kansersiz Dünya" isimli kitap, halen Türkçe dahil diğer dillere çevrilmemiş!

Okuduklarınıza İNANMAYIN tek tek kaynak vererek bu yazıdaki yanlışlıkları açıklayacağım sizlere.

Keşke doğru olsa söyledikleri ve basit bir B17 vitamini takviyesiyle tedavi edilbilse kanser. İşin aslı böyle degil tabi ki!

Öncelikle kanser 200'e yakın farklı hastalığa verilen ortak ad, çoğunun özellikleri ve tedavisi farklı. Tek bir maddenin her tür kansere ve hastalığa çare olduğunu iddaa eden yazılara dikkatle yaklaşın.

Aslında B17 diye bir vitamin yok, bu bir uydurma! Evet yanlış duymadınız. Laetril isimli kansere çare olduğu iddaa edilen kimyasalın satışı Amerika’da FDA tarafından yasaklanınca bu işten para kazananlar FDA vitaminleri denetlemiyor o halde B17 vitamini olarak pazarlayalım demişler.

Laetril ‘laevo-mandelonitrile-beta-glucuronoside’ Ernst Krebb tarafından sentezlenip patenti alınan bir maddenin ismi. Diğer adı Amigdalin ya da B17 vitamini olarak da geçiyor. Aktif maddesi 'cyadine' kaysı, şeftali ve badem çekirdeğinden elde ediliyor.

Özetle, NCI raporuna göre bu madde hakkında yapılan 20 yıllk labaratuvar ve hayvanlar üzerindeki deneyler ve anektodal calışmalar Laetrilin tek başına ya da başka maddelerle kullanımının kansere karşı etkisiz olduğunu göstermiş.

Laetrilin kanser tedavisinde ilk kullanımı 1800'lerin sonunda Rusya'da yapılmış, Amerika'da 1920'lerde başlamış. Hala yaygın olarak Meksika'da kliniklerde kullanılıyor.

Laetrik kullanımı Amerika'da FDA tarafından yasaklı. Neden yasaklandığına gelince asılsız reklamlar ve içindeki cyadine maddesi yüksek dozlarda zehir özellikleri gösteriyor olması.

Laetril savunucularının kullandığı diğer örnek amigdalin (laetrilin doğal maddesi) içeriği yüksek besinler tüketen Hunza ve Karakum bölgelerinde kanser görülmüyor olması. Ancak bu izole bölgelerin insanları Batı tipi beslenmiyor, kendi yetiştirdikleri meyve, sebzeyi yiyor, çok az et tüketiyor, çok aktifler ve işlenmiş hazır gıda hayatlarında hiç yok. Sigara kullanmıyor aşırı yemiyor ve alkol tüketmiyorlar. Kısaca, kanserden korunma için Amerikan Kanser Derneğinin tüm önerileriyle uyumlu bir hayat tarzı.

NCI (National Cancer Institute) bu konuda 2 çalışma yapmış. Öncelikle laetrille hastaları iyileştirdiğini söyleyen 400bin doktora yazı gönderilmiş ancak sadece 93 cevap alınmış ve bu vakalardan sadece 6'sında tümör küçülmesi kanıtı görülmüş.

Bunun üzerine 2. çalışma 1981’de Mayo klinik tarafından düzenlenmiş. Bu klinik çalışmada 175 ileri evre kanserli hastaya laetril ve metabolik tedavi uygulanmış. 1982'de ilk sonuçlar kısmı tümör gerilemesi gösterse de tedavi bittikten 8 ay sonra tüm hastalarda kanser ilerlemeye devam etmiş. Laetril ile ortalama sağ kalım 4.8 hafta birçok hastada zehirlenme belirtileri gözlenmiş. NCI 1991'de yayınlanan raporunda 20 yıllık tüm çalışmaların özeti: laetrilin anti kanser etkisi yoktur.

Bu yazıyı uzun uzadıya okumaya sabrınız olmadıysa ana fikir internette her gördüğünüze özellikle sansasyonel haberlere gözü kapalı inanmayın. Bu tür haberler zaman zaman inandırıcılığını arttırmak için altında haber ile alakasız saygın üniversite ve kuruluş isimleri ile yayınlanabiliyor. Mutlaka kuşku duyduğunuz haberleri araştırın.

İntegratif kanser tedavisi denilen bir alan var, Amerika ve Avrupa’da standart tedavi yanında tamamlayıcı ve araştırılmış yardımcı terapiler bu konuda uzman bir onkolog kontrolünde hastaların durumuna göre uygulanıyor. Bunun önemi ve değerine inaniyorum doğru bilginin ardından gitmek ve her konuda doktorunuza danışmak kaydıyla.


Kaynaklar:

http://en.wikipedia.org/wiki/Amygdalin

http://www.cancer.gov/cancertopics/pdq/cam/laetrile/patient/Page2#Section_27

http://www.cancer.org/treatment/treatmentsandsideeffects/complementaryandalternativemedicine/pharmacologicalandbiologicaltreatment/laetrile

Kennedy D. Laetrile: The Commissioner's Decision. H.E.W. Publication No. 77-3056.

Laetrile: The political success of a scientific failure. Consumer Reports 42:444-447, 1977.

Moertel C and others. A clinical trial of amygdalin (Laetrile) in the treatment of human cancer. New England Journal of Medicine 306:201-206, 1982.

Milazzo S and others. Laetrile for cancer: A systematic review of the clinical evidence. Support Care Cancer 15:583-595, 2007.

Barrett S. Laetrile spammers facing $631,585 penalty. Quackwatch, Sept 9, 2000.

Lewis C. Online laetrile vendor ordered to shut down. Quackwatch, Nov 28, 2003.

Licking County man and his company man and his company indicted for distributing laetrile and hydrazine sulfate. U.S. Justice Department news release, July 18, 2000.

FDA takes action against firms marketing unapproved drugs. FDA Talk paper, T00-39, Sept 6, 2000.


 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 8 ay sonra...

100 yildan fazla bayer gibi ilac firmalari suni ilac üretip patentini alip satiyor ve milyarlar kazaniyorlar, bitkisel ilaclara karsi yapilan arastirmalar hep bü firmalardan finanse ediliyor ve tek yönlü yetersiz arastirmalar, artik bagimsiz calisan doktorlar ve profesörlerde var ve onlarda arastirmalar yapiyor, bu arastirmalarda laetrilin etkisi coktan ispatlandi, tabi sadece laetril yeterli degil, 200 den fazla kanser cesidi var ve bu kanserlere karsi bircok bitkisel ilac var, bu konuda en önde ülke cin, Türkiye dede, Ankarada bir merkez acildi ve bitkisel ilaclarin etkisi arastiriliyor. Almanya da hemen hemen bütün doktorlara karsi dava acildi, ilac sanayinsinden para yiyorlar diye, mahkemenin karari, doktorlar ilac sanayisinden öneriler ve yardim(para) alabilir. Birkac bakana karsi ilac sanayisinin lobicilerinden 200 milyon Euro para aldilar diye dava acildi, mahkemenin karari, Milletvekilleri ve bakanlar lobicilerden öneri ve para alabilirler sadece paranin vergisini ödemeleri gerekiyor.. Almanya da her milletvekiline 7 lobici düsüyor, bu durum amerikada daha kötü. Sadece Almanya da her sene dogru tedavilerde verilen dogru ilaclarin yan etkilerinden her sene 25 bin kisi ölüyor ve 300 bin kisi agir hasta oluyor. Artik batida bitkisel ilac kullanan insanlarin sayisi gittikce artiyor buna karsida ilac sanayisi elinden geleni yapiyor mesela bitkisel ilaclarin reklami yasak, ilac demekte yasak. Kanseri iyilestirmek icin sadece bitkiler yeterli degil, bitkilerden ilac yapmak gerekiyor ama önlemek icin aci badem, reishi mantari.....gibi seyler kullanin, organic limonu dondurun ve hergün yemeklerinizin üstüne rendeleyin, daha bircok bitki var. En kötü insan, en bilgili, en zeki ve en firsatci insandir. Para icin elinden gelen her kötülügü yapar.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...
  • 1 ay sonra...

Alternatif tıp denilen şey yıllardır dedelerimizin ninelerimizin kullandığı doğal yoldan elde edilmiş ürünler otlar meyveler sebzeler hayvansal ürünler dir et yiyecekseniz keçi eti sebze ve bakliyat yiyecekseniz konserve olmayanını meyve yiyecekseniz ilaçlanmamış organik olanını ve meyveleri çekirdeklerini de yiyiniz,tabiki bedenen de çalışınız yada spor yapınız,koruyucu madde katılmış raf ürünleri ilaçlanmış sebze meyve vücudumuza belli miktarda zehir ve kanserojen madde girmesine sebep oluyor,et ve süt ürünlerinde de hayvanların yeminden başlayarak et ve süt ürünlerinde raf ömrü uzasın,fazla kilo yapsın düşüncesiyle hormon verilip bozulmasını engelleyici kimyasallar kullanılıyor,doğal yollarla beslenen tek evcil hayvan keçi olduğu için eti ve sütü en sağlıklı olan dağda otlatılan keçi türüdür,vücudu korumanın yolu doğal besinlerdir,hastalıksız ilaçsız sağlıklı bir yaşam ancak bunlarla olur,sağlıklı bir ömür geçirmenizi dilerim,saygılarımla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...
  • 1 yıl sonra...
Misafir Fazilet hanim

Dini acidan tedavi tavsiyelerinr bskarsaniz.. açlıgın her turlu hastaligi yendigini goreceksiniz.. 3 -7 -10 gunluk acliklarla vucut besin bulamayinca tumor ve kanserli cogalmis dokulari yemek zorunda kaliyor.. açlık şifadır.. ilac milac hikaye.. ibni sinayi okuyun tibbi nebevi yi okuyun.. kandiriliyoruz

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.