∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2014 Yazar Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2014 Teknik sorun Gönderen Smyrna - Bugün, 23:03Görüntüle Peki şöyle sorayım öyleyse; gönderemediğin mesajda açmaya çalıştığın başlığın içeriği var mıydı? "Icerik" derken! Bu baslikta mesaj 24'te detayli acikladim. Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2014 Yazar Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2014 ozel mesajda da ayni sorun yasaniyor. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2014 Admin Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2014 Sevgili evrensel insan, Burada gösterdiğin poreblemlerin çoğu bu yazıları kopyaladığın yerden kaynaklanıyor. Kopyaladığın içeriğin görünmeyen bölümnde bizim forum yazı editörünün sevmediği kodlar bulunuyor bu nedenle gönderemiyorsun... Kopyala yapıştır problemi yaşıyorsun.... Saygılar Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2014 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2014 Sevgili evrensel insan, Burada gösterdiğin poreblemlerin çoğu bu yazıları kopyaladığın yerden kaynaklanıyor. Kopyaladığın içeriğin görünmeyen bölümnde bizim forum yazı editörünün sevmediği kodlar bulunuyor bu nedenle gönderemiyorsun... Kopyala yapıştır problemi yaşıyorsun.... Saygılar Bu dedigini ornekleme ile gosterebilir misin? Mesela "gorunmeyen kopyalanan" olarak. Ya da ben bu "gorunmeyen kopyalananlari" nasil gorebilip, gondermeden once silecegim? Daha once neden boyle bir sorun yasanmiyordu? Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2014 Admin Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2014 Bu dedigini ornekleme ile gosterebilir misin? Mesela "gorunmeyen kopyalanan" olarak. Ya da ben bu "gorunmeyen kopyalananlari" nasil gorebilip, gondermeden once silecegim? Daha once neden boyle bir sorun yasanmiyordu? Bilgisayarda ekranda gördüğün herşeyin gerisinde bir kodlama bulunmaktadır. Kopyaladığın yerden arka planda bazı yasaklı kodlar geliyor ve bizim editor onu yüklemiyor... Daha once neden olmuyordu? sorusuna cevap ise daha once güvenlik sistemimiz iyi değildi ve başımıza olmadık olaylar geldi bu nedenle yeni sistem anlamadığı şeyi göndermene izin vermiyor... Saygılar Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2014 Yazar Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2014 Bilgisayarda ekranda gördüğün herşeyin gerisinde bir kodlama bulunmaktadır. Kopyaladığın yerden arka planda bazı yasaklı kodlar geliyor ve bizim editor onu yüklemiyor... Daha once neden olmuyordu? sorusuna cevap ise daha once güvenlik sistemimiz iyi değildi ve başımıza olmadık olaylar geldi bu nedenle yeni sistem anlamadığı şeyi göndermene izin vermiyor... Saygılar Iyi de ben bundan sonra bir kionu uzerinde bir guncel haber alintilarken, "arka planda bazi yasakli kodlar" oldugunu nasil anlayacak ve kopyalamadan once onleyebilecegim? Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2014 Admin Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2014 Iyi de ben bundan sonra bir kionu uzerinde bir guncel haber alintilarken, "arka planda bazi yasakli kodlar" oldugunu nasil anlayacak ve kopyalamadan once onleyebilecegim? Kopyaladigin yazilari windows text editorune (Notepad) yapistir ve oradan tekrar kopyala. Notepad geri planda istenmeyen kodlari temizler... Saygilar Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2014 Yazar Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2014 Kopyaladigin yazilari windows text editorune (Notepad) yapistir ve oradan tekrar kopyala. Notepad geri planda istenmeyen kodlari temizler... Saygilar Anladim, tesekkurler. Simdi bir tane deneyecegim. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2014 Admin Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2014 Hala hata alıyormusun yoksa bu konu kapandı mı artık? Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2014 Yazar Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2014 Hala hata alıyormusun yoksa bu konu kapandı mı artık? Simdilik bir sorun gozukmuyor. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.