Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl ben de GALATASARAY'liyim. Simdi daha fazla GS'li oldu sanirim
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl Bir sitede görmüştüm.Erkek adam renkli takım tutmaz diyordu. Ama ben zaten Beşiktaş'lıydım. Yarın yine orada olacağım.
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl bjk nın renklerini sev , ama galatasaraylıyım de tamam mı güselyas AAAAA olmuyooo ama şikeee varrrr !!!!!
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl Güün şekerim yolarım saçını G S PİSSSSSS CİMBOMLUUUU GEL BAK DOĞRU YOLUU BULLLL YASIIKK SANA
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl ben aslında futbolda takım tutmam ama tutsaydım bjk derdim...
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl (republic of fenerbahçe) tek cumhuriyet var türkiye cumhuriyeti tek büyük var galatasaray
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl yayaya şaşaya ekmek spor çok yaşa.suuu unnn e birde tuzzz ekmek spor çok yaşaaaa
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl FB & GS yarışıyor bakıyorumda FB=6 GS=7 ben takım tutmuyorum hangisine oy versem acaba
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl tskler lost dream Bişiy diil demek isterdim ama demiycem çikolatalı pasta istiyorum yoksam oyumu geri alırım ehuu
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Konuyu havadan sudan değil spor bölümüne açmalıydın.Konuyu taşıdım.Daha dikkatli olalım...
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Konuyu havadan sudan değil spor bölümüne açmalıydın.Konuyu taşıdım.Daha dikkatli olalım... bu kadar da olmaz 12 gün 42 ileti sonra evet daha dikkatli olalım benim oyum fenerbahçe nin
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl eğer oylama devam ediyosa ben de şanlı galatasaraylı olduğumu açıklamak isterim
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl jön abi,bir fenerli olmana rağmen avatar mıdır her neyse oradaki fotoğraflar çok anlamlıymış... Bu arada tabi ki BEŞİKTAŞlıyım... Ve takımımı her şeye rağmen (örneğin Kıvaç Oktay) çooo...k seviyorum...
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl jön abi,bir fenerli olmana rağmen avatar mıdır her neyse oradaki fotoğraflar çok anlamlıymış... Bu arada tabi ki BEŞİKTAŞlıyım... Ve takımımı her şeye rağmen (örneğin Kıvaç Oktay) çooo...k seviyorum... eyvallah bırader losemı hastalarına destek olmak ıcın sacımıda kazıttım zaten bıda fener desem olurmu
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl Evde şuanda benle beraber 4 galatasaraylı 1 fenerli var oylamaya onları da ekleyin...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.