Φ modernjames Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 arkadaşlar bu oyunun onanıp oynanmadığını bilmiyorum ama deneyelim. eglenceli bir oyun usteki her oyuncu sorcak eger sen o olsaydin ne yapardin altaki oyuncu cevap vercek ve oda sorcak eger sen o olsaydin ne yapardin ? başlıyalım bir... Eınsteın olsan napardın? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Einstein olsaydım resim çektirirken azıcık saçıma başıma şekil verirdim Sen Brat Pitt olsan ne yapardın? Alıntı
Φ anti-alternetif Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Brat Pitt olsaydım pörnö filmde oynamayı kabul ederdim sen; usame bin ladin olsaydın ne yapardın? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Hangi katliamı gerçekleştirsem acaba çok heyecan yaptım Bir kişi var ki, onun bulunduğu yeri yerle bir eder, denizin dibine gömerdim Fatih Terimi yerinde olsan ne yapardın ? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 bol bol para harcardım.. thomas alva edison olsan ne yapardın? Alıntı
Φ anti-alternetif Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 thomas alva edison olsaydım bir kulak doktoruna önce giderdim. (kulakta duyma sorunu varmış). onun dişinda bilimi bir tarafa bırakır o güne kadar bulduklarımla yetinir 3. evliliğimi yapardım. ikikez evlenmiş ve altı çocuğu vardır. ben hayranım bu adama. sen alttaki uğur dündar olsaydın ne yapardın? Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 dershanecilerin foyasını ortaya çıkarırdım orlando bloom olsan ne yapardın Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 bana aşık olurdummmm rahibe teresa olsan ne yapardın Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 rahibeliği bırakırdım. saadettin teksoy olsydınız ne yapardınız.? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Seni asla zor durumda bırakmazdım.. Aşağıdaki; Hanımsan,erkek olsan ne yapardın Erkeksen,hanım olsan ne yapardın.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 erkek olsam gıdemediğim heryere gezmeye giderdim.. sokrates olsan zehırden vazgeçip mahkemeyı dınlermıydın Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Eğer ardımdan ''Hegel''in yaptığı yorum yapılacaksa,ben de zehiri seçerdim.. Eğer Saddam olsaydın sen ne yapardın.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 saddam olsaydım ne yapardım bilemıyorum. hitler olsan psıkıloga gıdermıydın Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Şizofreninin tedavisi yok ki gideyim.. Şeytan olsan ne yapardın.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 şeytan olsam Allah ın beni affetmesi için herşeyi yapardım fırsat verseler bush için ne yapardın Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Baya bi fantezi yapardım bak ona.. Titanic'in kaptanı sen olsaydın..? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Di Caprio'ya iki tokat atıp getimeden aşağı atardım Reha Muhtar'ın yerinde olsan ne yapardın? Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 - acı var mı acı... diye sorduktan sonra bir de buz gibi şalgam çek derdim. sen; depram dede yani Prof. Işıkara olsan ne yapardın? Alıntı
Φ parasetemol Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 ünvanımı korurdum(en seksi erkek). peki sen; II. Ramses (Firavun) olsaydın ne yapardın? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 ramses olsaydım tövbe ederdim faraday olsan ne yapardın Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 faraday olsaydım biraz da matematiğe ağırlık verirdim. Sigmund Freud olsaydın ne yapardın? Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 gelişim psikolojisine hiç takılmaz insanların başına dert açmazdım kanuni sultan süleyman olsan napardın Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 kanuni olsaydım yapacağım şey ünvanımın patentini almak olurdur. ADOLF HITLER olsaydınız ne yapardınız.? Alıntı
Φ casus(seven) Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 selamlama tekniğimi değiştirir ve bıyığımı keserdim. hasan sabbah olsaydın ne yapardın? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Bu ismi görmezden geliyorum.. Brütüs sen olsaydın .. ? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.