Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl akşam iftardan sonra göbeğime vura vura resital verirdim... peki davul tokmağı olsan.. herkesin kafasında patlardım deniz olsan
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl Tusunami olur,Dünya'nın polisliğine soyunan ABD'yi haritadan silerdim.. Hafif bir meltem olsan..
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl başınızı şişirirdim ben olsan sen olsam kendi başımı şişirmezdim. turp olsan
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl başınıza ederdim ben olsan :w00t: Ne diyon kız sen.. Sen olsam bu gece kaçardım.. Sivrisinek olsan..?
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 18 yıl zararın neresinden dönersen kardır... sanırım bundan daha güzeli yok...
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 18 yıl Konuları kafanıza göre dağıtmayın, bi akışı var ona göre devam etsin... Kuş olsan?
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 18 yıl Bu şansla boğulurdum heralde şansım olaydıda kaşımın yarısı olmayaydı tel zımba olsaydın?
Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 18 yıl önüme geleni tel tel zımbalardım buruşturulup çöpe atılmış kağıt olsaydın..
Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 18 yıl soyularak çöpe atılmış elmayı sarar ısıtırdım.... dünyada tek sen olsan??
Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 18 yıl bi buluta aşık olup....beraber dünyayı dolaşırdım... kalemkutusu içinde yalnız bir kalem olsan? -aklıma nerden geldiyse-
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.