Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl sezarı satmazdım.. sarı çizmeli mahmet aga olsaydın ne yapardın?
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl çin mi cin mi anlamadım ama çin olsaydım artık pirinç yemeyi bırakırdım. cin olsaydım herkesin 3 dilek hakını 6 ya çıkarırdım ikiz kulelerde otururken karşında ucağın geldiğini görseydin ne yapardın?
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl Dünya televizyonlarına çıkacağım için sevinirdim..NEE Bi daha sorayım açarak; Çin imparatorluğunun kurucusu Çin olsaydın ..?
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl vallahi türklere dalaşmazdım. durduk yere masraf yaptılar tüm sınıra duvar ördüler.. ne gereği var mona lisa tablosundaki mona olsaydın?
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 18 yıl Katliamdan çok hit parcalarla ilgilenirdim Peki Leonardo di caprio olsan napardın??
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl ünlü oldum diye havaya girip sağda solda içip içip gazeteci dövmezdim tarkan olsan ?
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 18 yıl GEORGE W BUSH olmak istemezdim çünkü sevmem onu SAkhira olsaydın
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 18 yıl yok kardeşim bizi bozar öyle işler istersen şakir olabilirim şakir olsaydım herkese çay ısmarlardım hayalet olsaydın?
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl Şuan olduğu gibi birilerinin hayatına girer sonra vaz geçerdim... Patron olsaydın...??? Antisosyal, miskin, hareketten pek hazzetmeyen bi kişi olurdum Psikolog olsaydın ???
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl bilemm hiç düşünmedimm ama heralde şeker pancrı haline gelirdimm ya sen BEN olsaydınn??
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Bütün bayanların banyosunda olurdum....... Roket olsaydın.... Öyle heryere fırlamazdım milletvekili olsaydın...
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Şehrimin sorunlarına eğilirdim.. Kavağa yeni tırmanmaya başlamış salyangoz olsaydın..
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl yolun başındayken doğru mu yapıyorum ? diye düşünürdüm Aşık olsaydın ?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.