Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl şehir gibi görkemli hoş bir gemi şehri ya da şehir gemi saolasın canımm
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl valla ben 11 katlisina bindim italyadan yunanistana gectik hic denizi görmedik kücük bir sehir gibi eline saglik canim
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl Yazar valla ben 11 katlisina bindim italyadan yunanistana gectik hic denizi görmedik kücük bir sehir gibi eline saglik canim Gıcııııık Rica ederim görevimis Benim de çok hoşuma gitti
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl biz bu gemi şehirleri ancak resimlerde görebiliriz,. harika bişey
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl hee ya bende bu gemiyle geçen kabataş iskelesinden adalar'a geçtim çok rahattı...
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl valla ben 11 katlisina bindim italyadan yunanistana gectik hic denizi görmedik kücük bir sehir gibi eline saglik canim harika görüntü eline saglik gülsün kayboldugunu niye anlatmadin herkez seni aramisti 3 saat
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl Yazar harika görüntü eline saglik gülsün kayboldugunu niye anlatmadin herkez seni aramisti 3 saat Hahahahaa Saf arkadaşım benim Rica ederim apolyont
Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 19 yıl son resim uydurma bu geminin dışarıdan görünüşü böyle degil...normal beyaz bi gemii..
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 19 yıl bı gemıye bu kadar çok yük yükleyın,sonra yolcular luks hayata ıssız adada devam etsın
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl gerçekten değişik bir gemi mi desem yoksa şehir mi yok yok buna ancak yüzen şehir derim ben
Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 19 yıl saklayalım ilerde lazim olur kutuplar eririr sular yukselir her yer su altında kalır insanlarda bunlarda yaşarlar....(fazla mı uctum )
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.