Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Nice mutlu yıllara canım..Doğum günün kutlu olsun.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 nice mutlu yıllara.. iyiki varsın.. yoksa bu formda kim Angelflower ın yerini dolduracaktı.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 valla bilmiyorum sen yapmazdın kimsenin doğum gününü unutmazdın neyse evlilik telaşına bağlıyorum aşıksın tabi evet ablacım telaşdan olsa gerek ... seni seviyorum Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 nice mtlu yıllara angel ablacım teşekküler canım geç oldu ama Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Nice mutlu yıllara canım..Doğum günün kutlu olsun.. teşekkür ederim tatlım Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 nice mutlu yıllara.. iyiki varsın.. yoksa bu formda kim Angelflower ın yerini dolduracaktı.. çok teşekkür ederim Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 canım geç oldu ama kutlamak istedim.doğum günün kutlu olsun canım.her yıl sana bir öncekinden daha güzel gelsin inşallah ve etrafında iyiki doğdun diyecek insanlar hiç eksilmesin İYİKİ DOĞDUN ANGELFLOWER Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 canımsın teşekkür ederim Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 HAYAT YAŞADIKÇA GÜZELLEŞİR................ DİLEDİĞİN GİBİ YAŞAMANI DİLERİM...........ANGEL Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 HAYAT YAŞADIKÇA GÜZELLEŞİR................ DİLEDİĞİN GİBİ YAŞAMANI DİLERİM...........ANGEL erdal abi nerelerdesin kaç zamandır burda görünce bi halini hatırını soruyum dedim Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 erdal abi nerelerdesin kaç zamandır burda görünce bi halini hatırını soruyum dedim 'MINEU'.MERHABA CANIM..............kafamı dinledim biraz da...........döndüm aranıza tekrar...ne güzel sizleri görmek.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 'MINEU'.MERHABA CANIM..............kafamı dinledim biraz da...........döndüm aranıza tekrar...ne güzel sizleri görmek.. angel ablam mekanını meşgul ediyoruz diye kızmaz inşallah bize napiyim ablacım erdal abiyi görünce dayanamadım, nasılsın demek istedim merhaba abicim .... iyi yapmışsın da erdal abi kendini özletme böyle ama seni görmek de çok güzel Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 hayatta hic bir sey icin gec kalinmaz di mi Mutlu yillar dilerim bende... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 HAYAT YAŞADIKÇA GÜZELLEŞİR................ DİLEDİĞİN GİBİ YAŞAMANI DİLERİM...........ANGEL teşekkür ederim çok naziksin angel ablam mekanını meşgul ediyoruz diye kızmaz inşallah bize napiyim ablacım erdal abiyi görünce dayanamadım, nasılsın demek istedim merhaba abicim .... iyi yapmışsın da erdal abi kendini özletme böyle ama seni görmek de çok güzel yok yok neden kızayım tatlım iyi yapıyorsunuz hayatta hic bir sey icin gec kalinmaz di mi Mutlu yillar dilerim bende... ewet hiç birşey için geç değildir teşekkür ederim senin ismini çok duydum ama bir türlü karşılaşamadık Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 yok yok neden kızayım tatlım iyi yapıyorsunuz tabi topiğini yukarda tutuyorduk saatlerce dimiiiiii saol ablacım Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 tabi başka ne isteyeyim sen konuş hep burda :=) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.