Φ arman Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Hiç sevgilinizle yağmur altında dans ettiniz mi? Sırılsıklam yağan yağmura inat birbirinizi coşkulu duygularla kuruladınız mı ? Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Hiç sevgilinizle yağmur altında dans ettiniz mi? Sırılsıklam yağan yağmura inat birbirinizi coşkulu duygularla kuruladınız mı ? 14785[/snapback] ARMAN BUGÜN EPEY AÇILMIŞSIN.. SENİ BÖYLE GÖRMEMİŞTİM AŞIK MU OLDUN?? SORUNU İLK YANITLAYAN BEN OLUYORUM...DANS ETMEDİK AMA BİR SABAH KURSA GİTMEK İÇİN 08:00DE EVDEN ÇIKTIĞIMDA YAĞMURUN ALTINDA BENİ BEKLERKEN BULDUM ONU...HAYATIMDA YAŞADIĞIM EN GÜZEL ANLARDAN BİRİYDİ...ÇOK ETKİLENMİŞTİM... E BERABER ISLANMIŞ BULUNDUK Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Sevgilimle yağmur altında dans etmedim ama çok ıslandım.. Genelde ilk baharda oluyor bu tür ani yağmurlar...))) Bizde ****** avlanıyoruz.. Saygılar... Alıntı
Φ şilan Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 arkadaslar kusura bakmayın ama yagmur altında ıslanmanın neresi romantik ıslanırsın saçın basın yapış yapış hem hasta da yapar insanı bu tarz şeyler bana çok klişe geliyor "sen hiç yagmur altında ıslandınmı ayyyyyyy evet ne romantik " bence sevgiliyle oturup bi bardak çay içmek yagmurda ıslanmaktan daha romantik olabilir Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Allah yağmuru biz insanlara hediye etmiş rahmetinden yararlanalım diye ve aşkı da hediye etmiş sevip de sevilelim diye yağmur ve sevdiğiniz... Tanrım o ne güzel bir karışımdır öyle hastada olsanız, sırılsıklamda olsanız sevdiğiniz insanla damlalar altında beraber olmanın hazzını hiç unutmaz ve yine yaşamak istersiniz Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 galiba evet evet bir kez dans ettik.ondan sonra onun bronşiti kronikleşti ve halan daha o yağmurun romantikliğini yaşıyor.......... Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 galiba evet evet bir kez dans ettik.ondan sonra onun bronşiti kronikleşti ve halan daha o yağmurun romantikliğini yaşıyor.......... 14928[/snapback] şanslısın işte, artık hayatının sonuna kadar seni unutamaz... helede bronşiti azdığı zaman asla aklından çıkmazsın Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 galiba evet evet bir kez dans ettik.ondan sonra onun bronşiti kronikleşti ve halan daha o yağmurun romantikliğini yaşıyor.......... 14928[/snapback] şanslısın işte, artık hayatının sonuna kadar seni unutamaz... helede bronşiti azdığı zaman asla aklından çıkmazsın 14934[/snapback] TABİ CANIM ONUN DIRILTISINI DİNLEMEKTE NE HOŞTUR BİLEMEZSİN DARISI BAŞINA NE DİYEM Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 YOK HİÇ DANS ETMEDİM.DÜŞÜNDÜMDE YAĞMURLA İLGİLİ HİÇ BİR ANIMDA YOK .HAYRET VALLA VE DE ŞAŞIRTICI AMA BU BÜYÜK KAYIP MI EMİN DEĞİLİM Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 vallaha yagmur yaz yazmuruysa ben varım yok öyle karda kısta yagmurda çamurda yazın bile sıcak bir mekanda her türlü dansı yaparım ben kısın yagmurda dediklerini yasadım ama romantzimden önce burunlarımız buz tutmustu nefesımızle ısıtıyorduk birimize sarılaratan yaaa Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 YOK HİÇ DANS ETMEDİM.DÜŞÜNDÜMDE YAĞMURLA İLGİLİ HİÇ BİR ANIMDA YOK .HAYRET VALLA VE DE ŞAŞIRTICI AMA BU BÜYÜK KAYIP MI EMİN DEĞİLİM 14992[/snapback] CANIM BENİM DEMEK OLMADI BOLE BİR ANIN DAHA ÖNÜNDE ZAMAN VAR BELKİ OLUR.YOKSA ÇAĞIR BENİ SANA YAĞMUR YAĞDIRAM Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 vay efendim bu ne naziklik böyle.düşünmen yeter...... Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 ben yağmurlu havada değilde romen hava sında dans ettim hamde şşıkır şıkır Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 ben yağmurlu havada değilde romen hava sında dans ettim hamde şşıkır şıkır 15092[/snapback] Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 ulen ben de yağmurlu havalarda o kadar ıslandım bi romantiklik bulamadım demekki tek başıma ıslandığımdanmış tüff beaaa... hazır sonbahar gelmişken ilk yağmura var mı benlen yazılan??? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Böyle şeyleri kaç kişi yaparki? Yok yağmur altında dans, yok kumsalda koşmak..)) komik ya. Yapan varmı onuda bilmiyorum ama. Çok Türk filmi izlemenin getirisi gibi geliyor bana.. Saygılar.. Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 cevabınız hayret verici doğrusu.. sanırım dünkü cevabınızı başkası yazdı.. sevgiler Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Yaa ne yazayım sevgili gül... )) Napayım.. O kadar yapacak iş varki.. Böyle bir konuya nasıl yazı yazayım. Ne yağmuruuuu, ne dansı.. Yağmuru bulsak....!!! Saygılar... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Forumda acilan topicler kisilerin kendi tasarruflari icinde hissettikleri ve istekleriyle ilgilidir kimsenin begenisini almak icin topic acmiyorum ya da actigim topicler kücümsensin diye de acmiyorum topiclerimi begenmeyen arkadas ya da arkadaslar yazmazlar olur biter. Saygilar... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 arkadaslar kusura bakmayın ama yagmur altında ıslanmanın neresi romantik ıslanırsın saçın basın yapış yapış hem hasta da yapar insanı bu tarz şeyler bana çok klişe geliyor "sen hiç yagmur altında ıslandınmı ayyyyyyy evet ne romantik " bence sevgiliyle oturup bi bardak çay içmek yagmurda ıslanmaktan daha romantik olabilir 14820[/snapback] yazdıklarını okuyunca çok güldüm ama bu konuda bende sana yakın düşünüyorum benim romantizm anlayısımada ters bencede yagmuru izlerken içilen çay fena degildi sevgiler Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Arman bu sözünden ben gocundum. Olaya espiri mahiyetinde yaklaştım.. Yağmuru bulalımda dans kolay..)) Saygılar... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Arman bu sözünden ben gocundum. Olaya espiri mahiyetinde yaklaştım.. Yağmuru bulalımda dans kolay..)) Saygılar... 15206[/snapback] Sitemim tam hedefini bulmus desene ama benim de sevdiklerime nazim gecsin biraz dimi kralim bu arada yagmur mevsimi basliyor ilk isin milk' le beraber yagmur altinda dans etmek olsun Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Arman bu sözünden ben gocundum. Olaya espiri mahiyetinde yaklaştım.. Yağmuru bulalımda dans kolay..)) Saygılar... 15206[/snapback] Sitemim tam hedefini bulmus desene ama benim de sevdiklerime nazim gecsin biraz dimi kralim bu arada yagmur mevsimi basliyor ilk isin milk' le beraber yagmur altinda dans etmek olsun 15208[/snapback] Gül kabul ederse, değil yağmurda doluda bile dans ederim...)) Saygılar... Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 WAAAAAAAAWWWWW....KRALDAN İLK DEFA BÖYLE Bİ ROMANTİKLİK GÖRÜYORUM...MİLKYWAY SAYENDE... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 WAAAAAAAAWWWWW....KRALDAN İLK DEFA BÖYLE Bİ ROMANTİKLİK GÖRÜYORUM...MİLKYWAY SAYENDE... 15241[/snapback] İşte şimdi gücendim. Ne yani, farklı konularda iletiler yazıyorum diye beni bu konularda bilgisiz ve tecrübesizmi sandın. Bu konuların da alemini bilirim.. Bizde her yol Ankara, ne istersen var...)) Gül' e sor.. Saygılar... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.