Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bilindigi gibi iktidarin hukumeti ve devleti, aslinda onceden basliyan ve gunumuzde iyice aciga cikan PKK'ya yonelik her turlu gorusmeleri ile gundeme gelmis ve gecenlerde bunun ardindan 3 Kadin PKK yonetici ve uyesi katledilmistir.

Bir yandan hukumet ve devlet aldiklari direktif ve kendi politik cikarlari dogrultusunda terorun teroristsaldirilarina bir sessizlik kazandirmaya calisirken; bir yandan da iki koldan PKK'yi hem "yureklendirmekte" hem de PKK uzerine yaptigi operasyonlara devam etmektedir.

"Bu ne lahana tursusu/bu ne pehriz" icerigindeki bu girisimler;

Oldurulen 3 PKK'li kadinin cenaze torenindeki "habur icerigi" yani aranmanin v e kontrolun olmadigi PKK bayrakli ve tezahuratli bir katilim mitingine ses cikarmama-yureklendirme-

Iki gundur K.Iraktaki PKK kamplarina havadan yapilan ya da yapildigi soylenen saldirili operasyonlar.

Bu ve benzeri yasananlar ve yabanci kaynakli aciklamalar sunu gosteriyor ki; iktidar dedikleri ve yaptiklari ile ara sira ama s1kl1kla aldigi direktifleri tam uygulamakta bir s1k1nt1 yasiyor.

Gerci bu durum artik aliskanlik haline geldi. Libya, esbaskan, PKK ve ocalan aciklamalarinda ve Suriye aciklamalarinda denilenlerin tam tersine donusturulmesi yasam olarak verdigi gozlem ile ortaya cikti.

Evet iktidarin devleti ve hukumeti ile yasanan bu surec bir celiski midir/yoksa oyle mi gozukmekte/gosterilmeye calisilmaktadir?

Gönderi tarihi:

Iktidarin PKK'yi yüreklendirmesi ve de ayni zamanda PKK kamplarinin bombalanmasi birbirine tezat teskil edebilir yani öyle görünebilir ancak plan böyle isliyor.Bundan 1-2 yil önce PKK ile varilan anlasmalar ve kamuoyundan gizlenen imzalar geregi,iktidar "BARIS ISTIYORUZ"uyutmacasi altinda PKK'nin gövde gösterilerine sessiz kalmaktadir.Diyarbakirdaki tören acikca göstermistir ki Güneydogu özellikle Diyarbakir bilincli olarak ön plana cikarilmistir.Diyarbakir Mesut Yilmaz'in "AB YOLU DIYARBAKIRDAN GECER"Erdogan'in "DIYARBAKIR GÜNEYDOGU'nun yildizi olacak "demesi gibi yapilan anlasmalara göre TÜRKIYE KÜRDISTAN'inin bassehridir artik.PKK bayraklarinin acikca tabutlarin üzerine yayilmasi,AKP milletvekili Galip Ensarioglu'nun özel hastahanesi önündeki gönderden Türk bayraginin indirilip PKK bayraginin cekilmesi polisin bunlari sinema seyreder gibi seyretmesinin tek bir anlami vardir o da AKP hükümeti Öcalan'a verdigi sözleri yerine getiriyor demektir.

Peki PKK kamplarinin bombalanmasi tezat degil mi?Evet zaten amac o görüntüyü yani biz PKK ile mücadeleye devam ediyoruz görüntüsünü vermek oldugu ve kamuoyuna birseyler vermek gerektigi icin ikide bir ucaklarimiz Kandil'i bombaladi tarzi haberler yapilarak bakin biz terörle mücadelede kararliyiz görüntüsü verilmektedir.Gercek ise PKK ile artik mücadle edilmedigi PKK ile Kürdistan'in eyalet sinirlarinin pazarliginin cok yogun oldugudur.

ABD yillardir Türk kamuoyunu aldatti,zaten bizim toplumumuz aldatilmaya meraklidir.Gerci bu aldatmayi ABD kendisi direk olarak yapmadi AKP iktidari eliyle aldatti Türk millietini."PKK konusunda ABD ile istihbaratimiz var"benzeri yalanlarla Türk kamuoyu aldatildi.Gercekte ise ABD PKK'yi Türkiye'den korudu.Türk ordusu Kandil'e gidebilmek icin ABD'nin izni gerekiyordu ABD bu izni hicbirzaman vermedi.

Barzani denilen terörist simdi AKP'nin yani Erdogan'in en sadik dostlarindan biridir ve PKK'nin hamisidir Barzani.Ayaginin altina kirmizi hali serilen ikinci teröristtir ücüncüsüde Öcalan olacaktir.Yasarsak bunlari birlikte görecegiz.

Diger tarafta;AB üyesi olmaya calisan bir TÜRKIYE pkk ile mücadele edemez,ederse AB üyesi olamaz.Cünkü PKK bugüne kadar AB ülkeleri tarafindan korundu,beslendi,yasatildi,gelistirildi.PKK'nin yasadisi yollardan rant elde etitigini AB üyesi her ülke bildigi halde PKK'ya göz yumdular.AKP iktidarindan önceki iktidarlar döneminde TSK'nin Kuzey Irak'a yaptigi pkk operasyonlarina karsi cikan AB olmustur.Almanya,benim verdigim tanklarla PKK#yi vuramazsin demistir,Türkiye'nin almak istedigi Leopard Tanklarini Almanya Türkiye'ye satmamis gerekce olarak ta PKK'ya karsi kullanacaksiniz demistir.Iste Paris'te islenen cinayet,aslinda Fransa'ninda sucüstü yakalanisidir.

saygilarla

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Fark ettiniz mi bilmiyorum birkaç aydır Tsk pkk çatışması hiç yaşanmadı..

Pariste oldurulen 3 PKK'li kadindan sonra, ve de TSK'nin K.Irak operasyonundan sonra, bir iki munferit terorist eylemleri olmustur.

Gönderi tarihi:

Pariste oldurulen 3 PKK'li kadindan sonra, ve de TSK'nin K.Irak operasyonundan sonra, bir iki munferit terorist eylemleri olmustur.

Demek benim haberim olmadı teşekkürler bilgi için..Ama yinede ses duyurmada biraz gevşeklik görüyorum eskisi gibi değiller..Hoş keşke hiç olmasa tabiki, fakat kafama takıldığı için söylüyorum..

Gönderi tarihi:

Demek benim haberim olmadı teşekkürler bilgi için..Ama yinede ses duyurmada biraz gevşeklik görüyorum eskisi gibi değiller..Hoş keşke hiç olmasa tabiki, fakat kafama takıldığı için söylüyorum..

Evet, fazla duyurmamayacalisiyorlar. Yalniz o kadar cok kanal var ki, biri vermese digeri veriyor.

Gönderi tarihi:

Sizce baris mi oldu?

saygilarla

Ne ile ne ya da kim ile kim arasinda "baris" mi oldu?

Barisi istemeyenlerin arasinda hic baris olur mu?

Gönderi tarihi:

Hayir ben Sayin Omar'in birkac ay hic catisma olmadi hatirlatmasina karsin ironi yaparak baris mi oldu diye sordum.

Diger yanda,düsmanla baris ancak onun silahi birakip teslim olmasi ve adalet önünde hesap vermesi sonucu olur.PKK ve AKP arasinda olsa olsa Sevr benzeri bir anlasma olabilir,

Sevr anlasmasini,vahdettin degil Damat Ferit imzalamistir ama bu demek degildir ki vahdettin buna karsiydi hayir,Vahdettin'de Sevr'i kabul etmisti.Bugünde ayni sey olabilir,cünkü PKK ile pazarliklarda isgal güclerinin temsilcileride hazir bulunmaktadir.Ve bu protokollere hükümet adina hükümeti temsil eden kisi imza atmaktadir.

PKK ile baris Türkiyenin yenilmis oldugunu gösterir.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Hayir ben Sayin Omar'in birkac ay hic catisma olmadi hatirlatmasina karsin ironi yaparak baris mi oldu diye sordum.

.

.

saygilarla

Aciklama icin, tesekkurler.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.