Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl Hadi hayırlısı ..! Gelin ata binmiş ya nasip demiş .Sana ben ilk takıyı takayımda ne olur ne olmaz ..!Nazar Değmesin! Güzel Geline....
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl kıss ayakkabımın altına adını yasıyımmı Yok kısım daha evlenmicem ben yollayamam canım bide postahane postahane dolaşıp kart mı göndercem Postane bulması kolay da zaman olcek mi bakalım
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Hadi hayırlısı ..! Gelin ata binmiş ya nasip demiş .Sana ben ilk takıyı takayımda ne olur ne olmaz ..!Nazar Değmesin! Güzel Geline.... tşk ederim murti
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Yok kısım daha evlenmicem ben Postane bulması kolay da zaman olcek mi bakalım kıss ben yasıyımda ismini, sen evlenmeye karar verene kadar anca silinir terbiyesis
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl kıss ben yasıyımda ismini, sen evlenmeye karar verene kadar anca silinir terbiyesis yas o zaman ama silinsin diye ayağını yere sürtme ben evlenmeye karar verdiğim zaman sana söylerim silersin
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar yas o zaman ama silinsin diye ayağını yere sürtme ben evlenmeye karar verdiğim zaman sana söylerim silersin kısım ayakkabı benim değil mi ona ben karar veririm ilk önce senin ismin silinir inşallah
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl desenize 19 ağustos akşamı gene deprem var Kıs kankim bende istiyom o kartlardan Vakit bulunca tabe Kankim heyecan var mı
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Kıs kankim bende istiyom o kartlardan Vakit bulunca tabe Kankim heyecan var mı kankiiiiiimmmmmm efeeeeetttt
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl Efenndim göndercenmi kıs kart çok heyecan yapma Ailenin en büyüğü il paylaş herşeyi
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar göndercenmi kıs kart çok heyecan yapma Ailenin en büyüğü il paylaş herşeyi gönderemiycem olar kankim
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl İlla laf vuracan kankim Kart gönderecen ya kankim onun için dedim
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar sırası gelmiş vurmasam çatlardım kart falan gönderemem diyorum kuşum anlayışlı olsana kıss ascık
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 18 yıl Sefan olsun Mine kızım ohhhhhhhh Mutluklar dilerim efendim genç çiftimize Nikah şekeri varmı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.