Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2013 12 yıl Admin Gel Seninle Uyurgezelim – Sleepwalk with Me (2012) 2013'e bu güzel filmle girdiğime çok sevindim. Uyurgezer olan ve amatör bir komedyen olan Matt, ilişkisi ve komedyenlik arasında sıkıştıkça ruh sağlığı ve uyurgezerliği arasındak gidip gelen gerçek ve isteklerimiz olgusunu daha da derinden yaşayamaya başlayarak çözüm için çaba sarf ederken yaşamında kendisinden beklenen değişikliklerin daha çok çevresindekiler tarafından dikte edildiğini fark edecektir. Oldukça güzel çekilmiş ve yönetmenin kendi yaşamını konu alan filmi kesinlikle kaçırmayın diyorum. Yönetmen: Mike Birbiglia Oyuncular: Mike Birbiglia, Lauren Ambrose, Carol Kane, James Rebhorn, Cristin Milioti, Mary louise Burke In this autobiographical tale based on director Mike Birbiglia's successful one-man show, an up-and-coming stand-up comedian deals with career and relationship issues while trying to ignore his outrageous sleepwalking habit. Director: Mike Birbiglia Cast: Mike Birbiglia, Lauren Ambrose, Carol Kane, James Rebhorn, Cristin Milioti, Mary louise Burke
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2013 12 yıl Hayatımız kendi kontrolümüzden çıktığında, kendimizi hayatımızın dışına çıkarıp bir süre yalnız kalmak ve iç sesimizi dinlemek, tekrar kontrolü ele almak açısından hep işe yarar diye düşünmüşümdür.. Güzeldi ben de beğendim..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.