Φ Mirim Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2012 Boynu kırık bir kağıdın belki, Belki sol tarafı felç geçirmiş bir kalemin imdadına geldim.. Belki gözlerimde ki minareye çıkıp, hiç adımı okumayacak 'aşk' için, sayfalar dolusu mevlüt okutmaya geldim.. İşin özü sevgili forum üyeleri; sadece aşk'ı mısralarca ağlatmaya geldim..Umarım forumunuzda şiir üzerine sağlam birliktelikler yaşayıp, edebi geçmişimle şiir sever arkadaşlarıma yardımcı olabirim.. Şiirle..F.E Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2012 Hoş geldiniz. Ben okumayı severim. Dört gözle bekliyorum..) Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2012 Admin Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2012 Hoş geldiniz.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2012 Boynu kırık bir kağıdın belki, Belki sol tarafı felç geçirmiş bir kalemin imdadına geldim.. Belki gözlerimde ki minareye çıkıp, hiç adımı okumayacak 'aşk' için, sayfalar dolusu mevlüt okutmaya geldim.. İşin özü sevgili forum üyeleri; sadece aşk'ı mısralarca ağlatmaya geldim..Umarım forumunuzda şiir üzerine sağlam birliktelikler yaşayıp, edebi geçmişimle şiir sever arkadaşlarıma yardımcı olabirim.. Şiirle..F.E Hoşgeldiniz Ne güzel gelmişsiniz öyle 1 Alıntı
Φ Mirim Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2012 Teşekkür ederim..Güzel paylaşımlara..Gerçi hala şiir eklemeyi beceremedim ama dur bakalım sabrın sonu şiir elbet : )) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.