Φ Armance Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Voleybol oynarken gelen servisleri karşılayan arkadaşımın topu karşılamadan önce ellerini çırpmasını.. Yeğenimin erkeklerden bi tek bana kendini öptürmemesini.. ( Babasının ve dedesinin sakalları daha sertler halbuki ) Arkadaşlarımın arasında dahi birazcık önplana çıktığımda hissettiğim kıskançlık duyguları.. Ya sizlerin ? Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 durup dururken ağlamaya başlamamı su içerken gözlerimi kapamamı? gördüğüm her güle aşık olmamı!!! babamın beni sevdiğini söylerken omuzlarımı çürütmesini hiç anlamıyorum Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 insanların inancına müdahale etmeyi demokrasi ve laiklik zannedenlere birilerinin sürekli zenginleşmesine ve adalete... marjinal olma adına yozlaşan kültürlere... amerikan aksanlı türkçe konuşanlara... sevginin ölçüsünü sorgulayanlara aşkın benciliğine anlam veremiyorum Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 neden aslında yaşamak istediğimiz hayatı değilde zorunda kaldığımızı yaşıyoruz buna bağlı olarak keşke diye bişeyin olmasınada ben hiç anlam veremiyorumm bide neden eski olanlar durup durup ortaya çıkarlar , sanki istedikleri zaman gelip gitmeye hakları varmış gibi Alıntı
Φ GµęštGΐяL Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Dedikodu ve iftira atanları anlamıyorum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 kendı çıkarı için başkasını ezenleri, dindarım deyip,kul hakkına gireni, eğitimde olup ınsan yetiştirmeyle alakası olmayanı herşeyı para için yapanı dost görünüp,postunu yolmaya çalışanı yuzlerındekı her maskeden bı başka maske çıkanı aşkı yatak ilişkisinden ıbaret görenı kadını dövmeyuı marıfet sayanı aldatmayı vıcdanına yedırıp bunu rahat bi şekılde yapanı karşısındakının ağlamasına neden olacağını bile bıle herşeyı yapanı anlamıyorum insan olupta,insanlığın yanından bile geçemeyenleri Alıntı
Φ zaman_içinde Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Kişinin sevdiği bir arkadaşının kendisinden daha iyi durumda olmasını ya da kendisinden çok onun beğenilmesini hazmedememesine bir anlam veremiyorum.. Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Kırmızı ışıkta beklerken, yeşil yanar yanmaz taaa arkalardan (muhtemelen evrimini henüz tamamlayamamış) birilerinin korna çalmasına Her akşam balık yiyip bira içebilen sevgilime, bunu nasıl yapabildiğine Avşar kızının, Feraye'nin çocuğuna bakmasına ve Feraye'nin çocuğunu teslim edebilmesine 500.000$ borcu olmasına rağmen kış uykusundaki bir ayı gibi sakin olabilen sevgilime Acıktığımda neden o kadar agresif olduğuma Her Konya'ya gidişimde "bana kar getir" diyen sevgilime (Konya Antarktika'da bilmiyor musunuz?) Sevgilimin "bana at al", "aşkım bana fil al", "antalya'da aslan var mı, ne zaman alcaz?" demesine Sevgilimle aramda bu kadar anlam veremediğim şey varken, onunla neden hala birlikte olduğuma İnternetteki EFT ücretlerinin 1 yTL olmasına rağmen bunun şubedeyken 40-50yTL'ye nasıl çıkabildiğine 150.000$'ı sana versek yapar mıydın? diye soran beyinciklere Saatlerce telefonda mıymıymıy yapabilen kızlara Deplasmana maça giden erkeklere Ne kadar hızlı gidersem o kadar iyi şoförüm diyen zihniyetlere Anlam veremiyorum. Veremedim. Beceremedim. Olmadı. Yapımiyooom Alıntı
Φ mustafabcelebi Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 aşkın acımasızlığını Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 gereksiz yere olduk olmadık şeylere duygulanmama... Alıntı
Φ mustafabcelebi Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 akıp giden gençliğime...dökülmeye yüz tutmuş saçlarıma.... kalbimde nedensiz yere esen fırtınalara...!!! Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 yalnızlığa; Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 vefa' ya ve çaresiz kalmaya... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 sevdiklerini kendi ellerinle toprağa gömmeye Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 küçük yaşta bir anda senden büyümen gerektiği söylenilmesi.. Alıntı
Φ mustafabcelebi Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 kleopatra.07 nin bana neden gıcık olduğunu anlamıyorum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 bu forumda sıkça rastlanan sevgi yağlamasına Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 bu forumda sıkça rastlanan sevgi yağlamasına aaaaaaaa... ..yapma frozen yaa..seni sevende çok bu forumda..mesela ben.. ..gres yağı gibi oldu dimi... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 bende seviyorum frozen seni şiir dostum.. ama anlam veremediğim etki neden tepki doğurur... Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Erkeklere Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 neden hep güzel şeyler zararlı Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 efet yaa... neden çikolatanın aşırısı zarar.... ama ben yiyorum kendimi tutamayıp... zaten öğrencilik hayatım sınavlarla kararıyor..bi de kendimi çikolataya hayır kampanyasıyla karartamıcam.. ilerde belkii... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 kıs sen beni dipresyonna sokucan şimdi... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 tamam tamam sustum... ama sen de bu kadar eziyet çekme yaa....!! ben sinir oluyom senin yerine.. anlamadım gitti... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.