Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Kanser sonucu ölme ihtimalin çok yüksek. Cep telefonu kullanma. Baz istasyonlardan uzak dur. Sağlıklı besinler ye. Bilgisayar kullanma, günde 1 saatten fazla TV seyretme. Nükleer santralde çalışma. :(

İçimi kararttın sabah sabah suheda :(

Gönderi tarihi:

ne şekilde öleceğiminden hiç korkum yok tek isteğim imanlı gitmek....

Gönderi tarihi:

araba kazasıda olecekmısım :( banada ole gelıyor zaten :(

Gönderi tarihi:

yanarak diyo

fd 3 ün testini yapmıştım orda da solaryumda çıkmıştı ilginç raslantıya bak :)

Gönderi tarihi:

yanarak ölcekmsim :(

Gönderi tarihi:

yanarak yada uçak kazası :unsure:

:D:D

Gönderi tarihi:

uçak kazası heheh

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar herhengi bir uçak kazası haberi görürseniz iyi izleyin aralarında bende olabilirmişim :D:stuart:

Allah rahmet eylesin bana :unsure::)

• 11 ay sonra...
Gönderi tarihi:

ya tabiki bunlar gerçek degil bunu sadece allah bilir arkadaşımın dediği gibi inşallah imanlı bi şekile giderizde

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Pitt Bull ısırcakmış :huh: anneee çok korkuyom ben o hayvandan köpek deil canavarrrr

Gönderi tarihi:

bende uçak kazasında ölecekmişim.ayın 16sında kıbrısa uçuom.o sıra ölmeyim.aman vazmıgeçsem?

Gönderi tarihi:

bu sorulara göremi belli oluyomuş çok komik ve saçma gercekten ;)

Gönderi tarihi:

Kanser sonucu ölme ihtimalin çok yüksek. Cep telefonu kullanma. Baz istasyonlardan uzak dur. Sağlıklı besinler ye. Bilgisayar kullanma, günde 1 saatten fazla TV seyretme. Nükleer santralde çalışma.

:angry: sinirlendim..

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

yaşlanarakmış :grin: yaşlanmak istemezdim ama,neyse..

Gönderi tarihi:

Yanarak

Senin için yanarak ölme riski çok fazla! Yangın alarmı olmayan bir apartmanda sakın oturma. Benzin istasyonlarından uzak dur. Güneşe bile çıkma sen hatta. B)

Gönderi tarihi:

Yaşlanarak

Hayatın tüm tehlikelerinden başarıyla sıyrılacak ve huzur dolu yatağında ecelinle öleceksin.

çok fazla yaşlanmadan,elden ayaktan düşmeden,bunamadan,bi de acı çekmeden ölmeyi tercih ederim.çok şey mi istedim???

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.