Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl Kanser sonucu ölme ihtimalin çok yüksek. Cep telefonu kullanma. Baz istasyonlardan uzak dur. Sağlıklı besinler ye. Bilgisayar kullanma, günde 1 saatten fazla TV seyretme. Nükleer santralde çalışma. İçimi kararttın sabah sabah suheda
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl ne şekilde öleceğiminden hiç korkum yok tek isteğim imanlı gitmek....
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl yanarak diyo fd 3 ün testini yapmıştım orda da solaryumda çıkmıştı ilginç raslantıya bak
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl Arkadaşlar herhengi bir uçak kazası haberi görürseniz iyi izleyin aralarında bende olabilirmişim Allah rahmet eylesin bana
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 18 yıl ya tabiki bunlar gerçek degil bunu sadece allah bilir arkadaşımın dediği gibi inşallah imanlı bi şekile giderizde
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl Pitt Bull ısırcakmış anneee çok korkuyom ben o hayvandan köpek deil canavarrrr
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl bende uçak kazasında ölecekmişim.ayın 16sında kıbrısa uçuom.o sıra ölmeyim.aman vazmıgeçsem?
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl bu sorulara göremi belli oluyomuş çok komik ve saçma gercekten
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 17 yıl Kanser sonucu ölme ihtimalin çok yüksek. Cep telefonu kullanma. Baz istasyonlardan uzak dur. Sağlıklı besinler ye. Bilgisayar kullanma, günde 1 saatten fazla TV seyretme. Nükleer santralde çalışma. sinirlendim..
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 17 yıl Yanarak Senin için yanarak ölme riski çok fazla! Yangın alarmı olmayan bir apartmanda sakın oturma. Benzin istasyonlarından uzak dur. Güneşe bile çıkma sen hatta.
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 17 yıl Yaşlanarak Hayatın tüm tehlikelerinden başarıyla sıyrılacak ve huzur dolu yatağında ecelinle öleceksin. çok fazla yaşlanmadan,elden ayaktan düşmeden,bunamadan,bi de acı çekmeden ölmeyi tercih ederim.çok şey mi istedim???
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.