Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2012 12 yıl Asla Yapamam/Yapmam dediğiniz eylemleriniz var mı? ben başlayayım; asla bana ihanet edenleri affetmem İhanete de ihanetle karşılık vermem
Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2012 12 yıl Yazar asla asla demem ....TECRÜBE.... yani senin için olumsuz bir durum ASLA yok mu! Bu daha güzel...
Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2012 12 yıl Yazar yıllar sonra asla yok oluyor evet ne yazık dimi ee güzel işte sıkıntı yok gayet iyi...
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2012 12 yıl ee tabiii gerçekten asla demek istememden mi asla demek isteyipde diyememmemden mi
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2012 12 yıl Yazar ee tabiii gerçekten asla demek istememden mi asla demek isteyipde diyememmemden mi dur! bu nokta önemli, işler karıştı. demek ben yanlış anlamışım. yani "asla" demeni gerektiren haller mevcut. ama sorun diyememende ya da demek istememende! Bence içinden geçenleri tutma eylem dök.. Asla yapmak isteyipte yapabileceklerini erteleme.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.