Φ fat_coz Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2012 DÜNYABÜLTENİ.NET 08.12.2012 CHP kapatılan belde belediyeleri ile ilgili Anayasa Mahkemesi'ne başvuracak Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Büyükşehir Belediye Yasası ile kapatılan belde belediyelerinin yeniden açılması için Anayasa Mahkemesi'ne başvuracaklarını söyledi. Kemal Kılıçdaroğlu, bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada, yasa ile Büyükşehir olan illeri kutladığını ancak bazı belde belediyelerinin kapatılmasının anayasaya aykırı olduğunu iddia etti.Parlamentoda kabul edilen "Yerel Yönetim Özerklik Şartı"nın bir belediyenin kapatılması için referanduma gidilmesini öngördüğünü anlatan Kılıçdaroğlu, bu gerekçeyle Anayasa Mahkemesi'ne başvuracaklarını bildirdi. KÖKLÜDEĞİŞİM Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2012 Öncelikle siteye girmeyeli uzun zaman oldu, tüm eski dostlara ve yeni katılanlara SELAM OLSUN! AYM gitmeye gelirsek 12 Eylül Referandumuyla tüm yargı iktidarın güdümüne girdi ve böyle olacağını taaaa o zamanlar söylemiştik. Bu yasa nasıl ki köşkte diğer yasalar gibi jet hızıyla onaylandıysa AYM de aynen diğer yasalarda olduğu gibi reddedecektir. Bence CHP boşuna AYM ne gitmesin. Dedim ya görüşmeyeli uzun zaman oldu,gelmişken içimi dökeyim. Bundan bir kaç sene önce iktidara kayıtsız şartsız destek veren insanların şimdi nasıl ağladıklarını görüyoruz sanırım. Biz taaaa o zamanlar köprüyü geçinceye kadar size dayı derler, köprü geçilince malum hayvan oluverirsiniz dedik mi, demedik mi? Ben o günleri unutamıyorum, Aydın Doğan ın düdüğünü çalan Uğur Dündar, bir kaç yıl önce yaptığın TV programlarını bir hatırla, eminim pişman olmuşsundur ama son pişmanlık fayda etmiyor. Peki Ahmet Altan a ne demeli... Galiba bu konuda fazla bir şey söylemeye gerek yok, rahmetli Erbakan ın bir sözü yeter " hadi ordan, hadi ordan"! Taaa o zamanlar söylediğimiz gibi siz şimdi birilerine hukuksuzluk, haksızlık yapılırken alkış tutarsanız sıra size geldiğinde de yanınızda kimseyi bulamazsınız. Bu gün sesinizi çıkartmazsanız, yarın şikayet etmeye hakkınız olmaz, dedik mi, demedik mi? Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2012 @@y.yılmaz hoş geldin evet uzun zaman oldu, selamlar.. Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2012 Bu Taraf gazetesini ben hala okumuyorum, bu yazarların yazılarını ulusalcı medya örnekler verirken görüyorum. A.Altan, Murat Belge hatta cemaatçi olup Sözcü de yazı yazan insanlar, bu tiplere onlarca örnek verilebilir. Biz bu insanlara zaten inanmıyorduk, bunlar da iktidarı yere göğe sığdıramıyorlardı ve " yetmez ama evet" diyenlerdendi; iktidar yanlıları için önemli veri kaynaklarıydı. Bu insanlara bir ders verilmesi gerektiğine inanıyorum, ben zaten okumuyorum, benim gibi düşünen ulusalcı kesimin de okumaması gerektiğine inanıyorum. Yine döndüklerinden iktidar yanlıları da onlara destek olmayacaklardır. Bu ülkenin temeline dinamit koyan CIA taraftarı "Taraf" tarihin çöplüğüne gidecektir. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.