Φ byzeka Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 biraz daha u zatsan şu sıralamayı çok az geldi bana Alıntı
Φ novocaine Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 4-5-4-5-5-7-6-7-5-4-5-? yeterli mi? Alıntı
Φ ÊxcÊ Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Ahanda yetti... ?=6 ocak-şubat-mart-nisan-mayıs-haziran-.........-aralık Alıntı
Φ novocaine Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Ahanda yetti... ?=6 ocak-şubat-mart-nisan-mayıs-haziran-.........-aralık doğru tebrikler Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Ben anlamadım celincigim aylar ve kac harften oluştukları ile ilgili bir daha bak. Do you understand? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 celincigim aylar ve kac harften oluştukları ile ilgili bir daha bak. Do you understand? haha o aysum gıı celınciğin değilll Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Efet ben aysumum gloria teşekkür ederim şimdi anladım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Efet ben aysumum gloria teşekkür ederim şimdi anladım bana teşekkur etcen canımm bişe değil Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 celincigim aylar ve kac harften oluştukları ile ilgili bir daha bak. Do you understand? harbi Aysummuş beee... Düzeltiyorummmm: , Sedelinacığım aylar ve kac harften oluştukları ile ilgili bir daha bak. Do you understand? Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Tamam tamam benim ismimde mikrop var anlaşılan Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 harbi Aysummuş beee... Düzeltiyorummmm: , Sedelinacığım aylar ve kac harften oluştukları ile ilgili bir daha bak. Do you understand? ben sormadım ya aysum sordu bana nıye anlatıyon gıss bak,bı daha anlatıyım..ben sormadım anlamayan ve soran aysumdu ben anladımmm..ayy ne zor be anlatmak Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Tamam sedelina ben de anladım zaten yormayalım kendimizi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.