Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Bu Dans Senin - Take This Waltz (2011)

Torontoda çekilen ve oldukça samimi, kişisel, romantik olan film, mutlu bir evlilik süren bir kadının aniden başka bir erkeğe ilgi duymasını konu alıyor.

Filmin son 10 dakikasını belkide 100 defa izledim, anlaşılmayan veya anlaşılmak istenmeyen şeyin kendisi içinde kaybolduğu bir dünyada yaşadığımıza karar verdim. Belki duygularımızı ve karşımızdakinden neler beklediğimizi sonuçlarında saklıyoruz ama genede içinden geçtiğimiz karmaşık sürecin yaşamımızdaki dengelerin sarmal döngülerinde kendimize payda çıkararak sonuçlardırmaya çalışıyoruz. Başkalarının seni anlamaması kendi mutluluğunu onların istediği gibi kurmana yol açmamalı. Sen ne anladığınla o mutluluğu oluşturabilmelisin. Margo belki de tam olarak ne istediğini bilmiyordu veya öğreniyordu. Sonuçta denemeden, yanılmadan, ağlamadan olmuyor. Karmaşık bir aşk ve kendini arama öyküsü bu. Margo'nun garip ve ürkek kişiliği belki de kendisini tam anlayacak erkeği arıyordu ama elindekinin de değerini ölçmemişti henüz. Ürkek ürkek yürürken kendini eşinin tariflerini denerken bulmak nasıl bir şey diye düşünmeye başlamıştı ve onu aramayı onu koklamayı özlemişti.

Herşey, bir gün heyecanını kaybedecek,

Herşey, bir gün gelecek sıradanlaşacak,

Kaçırmayın sakın mutlaka izleyin.

Yönetmen: Sarah Polley

Oyuncular: Michelle Williams, Seth Rogen, Luke Kirby, Sarah Silverman, Jennifer Podemski, Diane D'Aquila

post-2-0-47319500-1354423623_thumb.jpg post-2-0-78706000-1354423630_thumb.jpg post-2-0-89890300-1354423684_thumb.jpg

Filmed in Toronto, this intimate, unflashy romantic drama portrays a happily married woman who experiences a sudden and strong desire for another man. Further complicating the situation, the object of her desire resides just across the street.

Director: Sarah Polley

Cast: Michelle Williams, Seth Rogen, Luke Kirby, Sarah Silverman, Jennifer Podemski, Diane D'Aquila

Gönderi tarihi:

İnsan bu filmi sevip sevmediğine karar vermekte zorlanıyor bence; neden sevmiş olabilirsin çünkü senin yaşadıklarına benziyordur, empati kurmuşsundur ve seni anlatan birşeyi başkalarının da yaşıyor olması bir parça seni rahatlatır...

Neden sevmemişsindir peki; çünkü yaşadıklarının aynı ya da benzer şeyler olduğunu kabul etmek istemezsin...

Bu öyle bir film işte bence... Ben buna benzer şeyler mi yaşadım kimbilir belki de ben bu filmi sevmemişimdir :D

Arada kalmışlık duygusu acaba bu filmi tek başına özetler mi ki?

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.