Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Ne kadar arkadaş canlısı arkadaşlarımız var ya.. Gerçekten her biriniz mükemmelsiniz.. Aşk, sevgi, güzellik, dostluk... Yumuşacık kalpleriniz var.. Bu forumda isteyerek yada istemeyerek kimin kalbini kırdıysam özür dilerim.. Saygılar-Sevgiler efendim.. kral arkadaşımıza katılıyorum...bir sıkılıyorum demişim bin teselli almışım..yeni görüyorum.. yüreğime su serpmeye çalışan tüm dostlara teşekkür ederim ama aşk acısı vb.değildi..sıradan bir cansıkıntısıydı.. geç de olsa açıklayayım dedim.. sevgiler Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 MUALLAK ALAKALAR LAKLAKİYAT TELAKKİYLE İLGİLİ İLGİLİ; BİLGİSİ KADAR İLGİLİ.... AŞK DEDİĞİN ÇILGIN KALABALIKTAN UZAKTA OLMALI Kİ KİMİN KİMLE NE OLDUĞU DAHA NET GÖRÜLEBİLSİN KARIN AĞRISI ACAİP İLETİŞİMLERDE GİZLİ..... Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 ya ben sevgilimin benden sıkılmasından korkuyorum.daha 2 aylık çıkıyoduk ya benden bıkarsa diyodum 2 yıldır çıkıyoruz o benden bıkmadı ama ben hala ya bıkarsa diyorum Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 o yeşil erik tanesi kadar iri gözlerine bakınca elimde değil dizlerimin bağının çözülmesi...onlara ömür boyu bakamamaktan korkuyorum... Alıntı
Φ oxan Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Karşımdakinin gözlerinin yemyeşil olmasından korkarım.. hayır deme ihtimalim çok azaldığı için:) sana yürekten katılıorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.