Φ taksimaksi Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 ben çıldıran şehirden malum yer yani istanbul bizi öyle çıldırtıki sonunda oda bize uydu. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 h.g............ Alıntı
Φ taksimaksi Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 hepinize tek tek hoş bulduk demek isterdim ama lütfen toplu halde hoş bulduğu kabul edin Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 olmaz ben kabul etmiyorum hoşgeldinnn Alıntı
Φ GµęštGΐяL Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Hoşgeldin İyi eğlenceler Alıntı
Φ taksimaksi Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 hoşbulduk angel bende olsam etmezdim Alıntı
Φ taksimaksi Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 hoşbulduk guest çok incesiniz evet bende kabul etmezdim Alıntı
Φ taksimaksi Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 bugün nasılsınız ben iyiyim diycem ama pekte iyi değilim istanbul taksi müşterileri memnun olsun diye dün bütün gün klımayı çalıştırdım bugün her tarafım tutuldu her yerim ağırıyor.valla bu taksicilik istanbılda çok zor ne olur sizde taksi müşterisi iseniz şu klımayı çalıştırmamızı istemeyin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.