Φ nemesis Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 güzel dostluklara,arkadaşlıklara bir merhaba der misiniz?? BENDEN SİZE MERHABA... Alıntı
Φ nemesis Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 hoş geldin diyen arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum.sağolun varolun.... Alıntı
Φ nemesis Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 maser ve günışığı hoşbulduk...sağolun.. Alıntı
Φ nemesis Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 teşekkürler natalıa hoşbuldum... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Nemesis hoşgeldin Yanlız bu nick bana hiç yabancı gelmedi Alıntı
Φ nemesis Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Nemesis hoşgeldin Yanlız bu nick bana hiç yabancı gelmedi hoşbulduk gece Yağmuru..nicimi harabeden tanıyor olabilirsin.. bu arada avatarın bir zamanlar benim de kullandığım bir avatardı.çok severim.zevklerimiz aynı galiba..yalnız kıpraşmıyormu:) benim ki göz kırpıyordu:) Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 hoşgeldin aramıza ne iyi ettin de geldin Alıntı
Φ nemesis Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 sağol angelflower, teşekkür ederim..hoşbuldum...iyiki sizin gibi arkadaşları buldum... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 hoşbulduk gece Yağmuru..nicimi harabeden tanıyor olabilirsin.. bu arada avatarın bir zamanlar benim de kullandığım bir avatardı.çok severim.zevklerimiz aynı galiba..yalnız kıpraşmıyormu:) benim ki göz kırpıyordu:) Benim avatarımda göz kırpıyor ben sabitledim çok yorulduda Hayır nickini başka bir forumdan tanıyorum ve bir arkadaşımın nicki ve o sandım çok sevinmiştim bir an o yüzden deneme amaçlı zemenis dedim Alıntı
Φ nemesis Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 üzgünüm ben zemenis değilim.birine kızdığım için bu nici aldım..sadece harabe net.te nemesisim bir de burda.başka form bilmiyorum..ben biraz çaktım bir şeyler var ama,tam anlamamışım... Alıntı
Φ nemesis Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 millet yine merhaba,hiç beni arayan olmadımı ya, bu kız nerde diye merak etmediniz mi??? küstüm walla... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.