Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2012 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2012 Tecavüze uğradığı iddiasıyla jandarmaya başvuran 46 yaşındaki Finlandiya uyruklu kadın turist, olaydan sonra otel odasında ilaç içerek intihar etti. Antalya’nın Alanya ilçesi Kestel beldesinde tecavüze uğradığı iddiasıyla jandarmaya başvuran 46 yaşındaki Finlandiya uyruklu kadın turist, olaydan bir gün sonra otel odasında ilaç içerek intihar etti. Yenialanya gazetesinin haberine göre olay, Kestel beldesinde meydana geldi. Alanya'da tatil yapan Finlandiya uyruklu Minna Eeva Kaarina Lehtovirta’nın iddiasına göre, bir diskoda tanıştığı Murat K. (36) tarafından sahilde tecavüze uğradı. Olay sonrası Murat K kaçarken, Lehtovirta ise jandarmaya başvurdu. Jandarma ekibi zanlı Murat.K'nın eşkal tespitini yapmasının ardından bilgileri polisle paylaştı. Murat.K'nın yakalanması için çalışma başlatıldı. Minna Eeva Kaarina Lehtovirta ise kaldığı otel odasında ilaç içerek intihar etti. Turist kadının cesedi otel görevlileri tarafından bulunduğu dakikalarda, Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler Murat.K'yı Alanya merkezde bir arkadaşına ait evde gözaltına aldı. Murat K, sorgulanmak üzere emniyete götürülürken, turist kadının cesedi savcılık talimatıyla otopsi yapılmak üzere Alanya Belediyesi Mezarlığı morguna kaldırıldı. Murat K., polisteki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2012 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2012 adalet yerini bulmus ... demir parmakliklar arkasindaki o iskencelerden iskence begensin simdi .. . Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2012 adalet yerini bulmus ... demir parmakliklar arkasindaki o iskencelerden iskence begensin simdi .. . Saka yapiyorsun herhalde dennis kardes.. Bende sakana karsi bir cevap yazayim, Finlandiyali bayan intihar edecegine bir AKP li hamaminda üzerine kirk tas su döktürüp Ülkesine ugurlansaydi... Finlandiya Ahlakli bir deger kazanirdi. Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2012 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2012 niye intihar ettigini bilmiyoruz ki .. jandarmaya niye gittigini de bilmiyoruz .. haberin asli kalibimi basarim bambaskadir ... tv deki butun haberlerin ustu ortuluyor ... gazetelerdeki butun haberler - ama butun haberler - bakis acisi olarak mutlaka eksik kaliyor ... benim bakis acim da eksik tabi cnm Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2012 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2012 olaylarin perde arkasinin tum ciplakligi ile yansitildigini sanmiyorum .. isin hakikati ; olaylarin tum ciplakligi ile yansitilabilme imkaninin da mumkun olabilecegini sanmiyorum ... bu haber bende boyle bir genel kani hissi olusturdu nedense .. Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2012 olaylarin perde arkasinin tum ciplakligi ile yansitildigini sanmiyorum .. isin hakikati ; olaylarin tum ciplakligi ile yansitilabilme imkaninin da mumkun olabilecegini sanmiyorum ... bu haber bende boyle bir genel kani hissi olusturdu nedense .. Tecavüz edip öldürseydi demekki daha inandirici olacakti.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.