Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl adam birdenbire cansızlaşmıştı!.. çamaşırları dağıtılmış, etrafa fırlatılmıştı. göbeğindeki "Ğ" harfinin ışıltılı işlemeleri jiletle kesilmişti. loş mekenda, nasıl olduğu öngörülemeyen parlak renkli silüetler şekillenmişti. tırnakların ucundaki ümitsiz vasiyeti yeni zarflanmıştı..." bu polisiye öyküdeki sır nedir???
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl parlak renkli sülietleri kişi ölürken kendisinden başka kimse göremez !
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Öyküdeki sır, "ustundag"ın dediği gibi olabilir, ama ben birşey fark ettim kelimelerin baş harflerinin yan yana yazarsak alfabeyi yazmış oluyoruz...
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl tebrik ederim exce çok iyi çözmüşsün olayı . 20 kez okusam benim aklıma gelmezdi !!!
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Öyküdeki sır, "ustundag"ın dediği gibi olabilir, ama ben birşey fark ettim kelimelerin baş harflerinin yan yana yazarsak alfabeyi yazmış oluyoruz... yaaaa vallahi supersinnnnnnnnnnnnnnnn helal olsun beeeee
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl tebrik ederim exce çok iyi çözmüşsün olayı . 20 kez okusam benim aklıma gelmezdi !!! aynen ya....
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Öyküdeki sır, "ustundag"ın dediği gibi olabilir, ama ben birşey fark ettim kelimelerin baş harflerinin yan yana yazarsak alfabeyi yazmış oluyoruz... Evet arkadaşlar kelimelerin başharfleri alfabemizi oluşturuyor.Tebrikler Bu arada medikal arkadaşımız özel mesajla doğru cevabı vermiştir.
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 19 yıl Evet arkadaşlar kelimelerin başharfleri alfabemizi oluşturuyor.Tebrikler Bu arada medikal arkadaşımız özel mesajla doğru cevabı vermiştir. medikal zaten hemen biliyor ya iyiki özelden yaziyor yoksa tadi almaz böyle sorularin falan
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl medikal zaten hemen biliyor ya iyiki özelden yaziyor yoksa tadi almaz böyle sorularin falan bo forumu ve forumdaki arkadaşları çok beğeniyorum. ilk günden beri seviye hiç düşmedi. herkes birbirine saygılı. bu ortamı bozmamak için elimizden geleni yapalım arkadaşlar. daha önceden cevabını bildiğim yada cevabını kolay bulduğum soruları özelden göndermemin tek sebebi hem soruyu soranın hem cevaplamak isteyenlerin tadını kaçırmak istemediğim içindir. cevabına emin olmadığım soruları genelden yazarım. hepinize iyi günler dilerim. görüşmek dileğiyle.
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl 100 kere okusam herhalde baş harflerine bakmak aklıma gelmeye bilir..süpersiniz.
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 19 yıl parlak renkli silüet olmas olmas olmaaaaaaas...silüet karartıdır bi kerem.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.