Φ Merkez61 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Arkadaşlar eger ki hala okumadıysanız okumanızı şiddetle tavsiye ederim.Şu Çılgın Türkler.Gercekten atalarımızın ne zor sartlar altında neler yaptığını bilmek gerektiğini düşünüyorum Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Arkadaşlar eger ki hala okumadıysanız okumanızı şiddetle tavsiye ederim.Şu Çılgın Türkler.Gercekten atalarımızın ne zor sartlar altında neler yaptığını bilmek gerektiğini düşünüyorum 13356[/snapback] kim o, hani nerede, yazari kim arkadasim? Hangi yayinevi? gerkli bir arastirma belgeseli ise neden okunmasin ki? bekliyoruz. saygilar. Alıntı
Φ Merkez61 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 bu soruyu ciddi ciddi soruyor musun yoksa dalga mı geciyorsun canugur?tam anlayamadım cevabını Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Zaten başımıza ne geldiyse bundan geldi ne okuyacağımızı bilmemekten.. Kardeş iyide ne okuyacağız, ne isim var ne adres.. Saygı.. Alıntı
Φ Merkez61 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Sen oku yeter isim cok kardeş Şu çılgın Türkler.Yazarı Turgut Özakman kitap 50. baskısını yaptı haberiniz olmaması gercekten sasırtıcı Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Teşekkür ederim, desene söylediğin şey kitabın adıymış, yanlış anladık özür..))) Bakacağım, bulacağım, okuyacağımmm.. Paylaşımın için teşekkürler saygılar.. Alıntı
Φ Merkez61 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 sende sağol gercek anlamda okunulmadan olunmesi gunah bir kitap. Alıntı
Φ Merkez61 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 hizmette sınır yok kralx kardeş sana kapağını da gosteriyorum yanlış alma diye artık okumazsan ayıptır yani:) Alıntı
Φ Merkez61 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 yapamadım şu resim işini buyuk geldi boyutu kusura bakma Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Okurum kesinlikle okuyacağımda... Sağol tavsiyen için Saygılar... Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 küçük bir eleştiri.kitap milli mücadele için bulunmaz bir kaynak ama hala tartışma konusu olan bazı şeyler üzerine çok kesin demeçleri var.mesela vahideddin hain midir?değil midir?bu belli değil.turgut özakman bunu çok acımasızca eleştirmiş.bilgisi olan arkadaş varsa tartışmak isterim. Alıntı
Φ denizz Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 küçük bir eleştiri.kitap milli mücadele için bulunmaz bir kaynak ama hala tartışma konusu olan bazı şeyler üzerine çok kesin demeçleri var.mesela vahideddin hain midir?değil midir?bu belli değil.turgut özakman bunu çok acımasızca eleştirmiş.bilgisi olan arkadaş varsa tartışmak isterim. kitapta vahdettin konusunun nasıl işlendiği çok küçük bir ayrıntı.genel manada milli mücadeleyi roman havasında ve cok çarpıcı gençlerin zevkle okuyacağı tarzda yazmış .özakmanın aklına eline sağlık Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Bir kitap ismide ben vereyim ve okunmasinida tavsiye ediyorum; Bu Vatan böyle kurtuldu, Erol Mütercimler saygilarla Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.