Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 içinde kalmasın söyle bari godzii benim en samimi arkadasim su an forumda degil gelsin birseyler buluruz sevgili deniz_kizi Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 godzii benim en samimi arkadasim su an forumda degil gelsin birseyler buluruz sevgili deniz_kizi peki bennn beni saf dışı mı buraktın yani efendi şimdi gidiyorum küstüm artık kiskanmam yani Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 peki bennn beni saf dışı mı buraktın yani efendi şimdi gidiyorum küstüm artık kiskanmam yani yok beraber bulacagiz artik ayrilamayiz yada sen beklersin Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 yok beraber bulacagiz artik ayrilamayiz yada sen beklersin yok artık gidiyorum alıp başımı Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 yok artık gidiyorum alıp başımı gitmesen iyi olur DU Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Şu Güneş hanımın ağzını burnunu dağıtsam Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Bugunlerde okadar cok kullandigim cumleler varki hangi birini yazayim.. ama su siraladar halam nasilsini fazla kullaniyor gibiyim Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Bugunlerde okadar cok kullandigim cumleler varki hangi birini yazayim.. ama su siraladar halam nasilsini fazla kullaniyor gibiyim evde hala mı var ben ''tutmayın beni,kendimi surlardan atacağım'' diyorum yene bu aralar.ama bugün biraz sesli dedim ki;herkes bana bakıp sırıttı halbuki çok ciddiydim Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Hangi surlardan atacaksin, atacagin surlara bagli birazcik Bizim evde hala yok ama mutfakta birileri var lipton Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Hangi surlardan atacaksin, atacagin surlara bagli birazcik Bizim evde hala yok ama mutfakta birileri var lipton Bir kerem Yakışıklı kardeş,ben Diyarbakır'ın surlarında atlayacağım.Hele Fiskaya denilen bir yer varmış,kesin ölürüm Diyarbakır'dan ayrılmadan atlamasam içimde kalır artık rahmet okursunuz sen ''lipton'' a hala mı diyon? vaaaaaaaaaav ilginç. Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Ben kerem deyilim bir kere Diyarbakiri bilmiyorum simdi surlarini hic bilemem niye yalan soyleyim bir metreden azsa birsey olmaz korkma Artik kitabi acar okuruz birseyler incildenmi okuyayim kurandanmi tevrattanmi yoksa mixmi yapayim .. Liptona hala demisim cokmu ben yoldan gecen adama amca seni cok sevdim baba diyebilirmiyim diyorum Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Ben kerem deyilim bir kere Diyarbakiri bilmiyorum simdi surlarini hic bilemem niye yalan soyleyim bir metreden azsa birsey olmaz korkma Artik kitabi acar okuruz birseyler incildenmi okuyayim kurandanmi tevrattanmi yoksa mixmi yapayim .. Liptona hala demisim cokmu ben yoldan gecen adama amca seni cok sevdim baba diyebilirmiyim diyorum cidden yoldan geçene ''amca seni cok sevdim baba diyebilirmiyim ''der misin?Emrah'a mı özendin bi kere o kerem değil,bi kerem(bu benim kullanımım,kendimle ne kadar gurur duysam az) Diyarbakır,hım sana anlatırım...sen ver azcık komisyon remix isterim Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Haha soylerim ne olacak sadece gulerler bana genc yasta kafayi siyirmis derler Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Haha soylerim ne olacak sadece gulerler bana genc yasta kafayi siyirmis derler nakim amca ben genç yaşta kafayı sıyıran niriyim,sizi çok sevdim,ana diyebilir miyim bunu da dersin o zaman...hihi Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Niye olmasinki turkiyede taaa mama mia icin 40 hayvan kurban ediyorlar hic tanimadiklari birinede birsey degil ben tanimadigim birine anne baba demisim cokmu Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Niye olmasinki turkiyede taaa mama mia icin 40 hayvan kurban ediyorlar hic tanimadiklari birinede birsey degil ben tanimadigim birine anne baba demisim cokmu yav heç sorma,ben hala bu kurban olayını heç çözemedim hakime anne de,ben de dede diyeceğim Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Bir soz vardir ayranmiz yok icmeye kosa kosa gidiyoruz otlamaya cik cikabilirsin isin icinden Dikkatini cekeyim oyun odalari dagildi toparlamak zor Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Bir soz vardir ayranmiz yok icmeye kosa kosa gidiyoruz otlamaya cik cikabilirsin isin icinden Dikkatini cekeyim oyun odalari dagildi toparlamak zor HİHİHİ....toplayayım Şeytan diyor ki şu Güneş hanımın ağzını burnunu dağıt(kendisi idari amirim de olur) işte topladık...efem burası oyun yeri,nerede sünger bob'um Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Oufttiii yok daha neler daa Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Oufttiii yok daha neler daa hehehehe...vallaha bu kadar olur demi ama Güneş hanım kork benden sen yarın işe gelme,sünger Bob ile benzeteceğiz seni hahaha Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 )) Himm Ramazan himmm ) Yarin kurtulusun yok demedi dem peynir ekmek yeme Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 )) Himm Ramazan himmm ) Yarin kurtulusun yok demedi dem peynir ekmek yeme nese olmadı mı ben mülteci olarak kaçarım yurttan makus kader işte Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2008 Is Blackfriday: I want that , and this and that Alıntı
Φ MeRVe58 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2008 javis jag pratar for meget, men förstår ingenting :) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.