Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Bugünlerde en çok kullandığım cümle

Önerilen İletiler

• Cevaplar 338
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Bugunlerde okadar cok kullandigim cumleler varki hangi birini yazayim.. ama su siraladar halam nasilsini fazla kullaniyor gibiyim :D

Gönderi tarihi:
Bugunlerde okadar cok kullandigim cumleler varki hangi birini yazayim.. ama su siraladar halam nasilsini fazla kullaniyor gibiyim :D

evde hala mı var :D:D

ben ''tutmayın beni,kendimi surlardan atacağım'' diyorum yene bu aralar.ama bugün biraz sesli dedim ki;herkes bana bakıp sırıttı :angry: halbuki çok ciddiydim -_-

Gönderi tarihi:

Hangi surlardan atacaksin, atacagin surlara bagli birazcik :) Bizim evde hala yok ama mutfakta birileri var lipton :lol:

Gönderi tarihi:
Hangi surlardan atacaksin, atacagin surlara bagli birazcik :) Bizim evde hala yok ama mutfakta birileri var lipton :lol:

Bir kerem Yakışıklı kardeş,ben Diyarbakır'ın surlarında atlayacağım.Hele Fiskaya denilen bir yer varmış,kesin ölürüm -_- Diyarbakır'dan ayrılmadan atlamasam içimde kalır :D artık rahmet okursunuz B)

sen ''lipton'' a hala mı diyon?

vaaaaaaaaaav -_- ilginç.

Gönderi tarihi:

Ben kerem deyilim bir kere :) Diyarbakiri bilmiyorum simdi surlarini hic bilemem niye yalan soyleyim bir metreden azsa birsey olmaz korkma :) Artik kitabi acar okuruz birseyler incildenmi okuyayim kurandanmi tevrattanmi yoksa mixmi yapayim :D.. Liptona hala demisim cokmu ben yoldan gecen adama amca seni cok sevdim baba diyebilirmiyim diyorum :D

Gönderi tarihi:
Ben kerem deyilim bir kere :) Diyarbakiri bilmiyorum simdi surlarini hic bilemem niye yalan soyleyim bir metreden azsa birsey olmaz korkma :) Artik kitabi acar okuruz birseyler incildenmi okuyayim kurandanmi tevrattanmi yoksa mixmi yapayim :D.. Liptona hala demisim cokmu ben yoldan gecen adama amca seni cok sevdim baba diyebilirmiyim diyorum :D

cidden yoldan geçene ''amca seni cok sevdim baba diyebilirmiyim ''der misin?Emrah'a mı özendin :D bi kere o kerem değil,bi kerem(bu benim kullanımım,kendimle ne kadar gurur duysam az)

Diyarbakır,hım sana anlatırım...sen ver azcık komisyon -_- remix isterim :D

Gönderi tarihi:

Niye olmasinki turkiyede taaa mama mia icin 40 hayvan kurban ediyorlar hic tanimadiklari birinede birsey degil ben tanimadigim birine anne baba demisim cokmu :D

Gönderi tarihi:
Niye olmasinki turkiyede taaa mama mia icin 40 hayvan kurban ediyorlar hic tanimadiklari birinede birsey degil ben tanimadigim birine anne baba demisim cokmu :D

yav heç sorma,ben hala bu kurban olayını heç çözemedim :unsure: hakime anne de,ben de dede diyeceğim :D

Gönderi tarihi:

Bir soz vardir ayranmiz yok icmeye kosa kosa gidiyoruz otlamaya :D cik cikabilirsin isin icinden

Dikkatini cekeyim oyun odalari dagildi toparlamak zor :D

Gönderi tarihi:
Bir soz vardir ayranmiz yok icmeye kosa kosa gidiyoruz otlamaya :D cik cikabilirsin isin icinden

Dikkatini cekeyim oyun odalari dagildi toparlamak zor :D

HİHİHİ....toplayayım -_- Şeytan diyor ki şu Güneş hanımın ağzını burnunu dağıt(kendisi idari amirim de olur) işte topladık...efem burası oyun yeri,nerede sünger bob'um -_-

• 3 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.