Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 Uzaydan Dünya'ya atlayış vakti geldi ‘Korkusuz Felix’ lakabıyla tanınan Avusturyalı hava dalışçısı Felix Baumgartner, bugün en son teknolojinin yardımıyla insan doğasının sınırlarını zorlayan bir atlayış gerçekleştirecek. Baumgartner’in 37 bin metreden yapacağı atlayışa sadece dakikalar kaldı. Atlayış, Avusturyalı sporcunun sponsoru Redbull’un sayfasından takip edilebilecek. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vkJ5ItzEq3M Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 Admin Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 Sesden hızlı düşecek... bakalım ne olacak Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 Kaç saattir erteleniyor ama şu an son 2 dakika Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 Yanılmıyorsan çıkış için son 2 dakikaydı...Bu gece atlar mı acaba.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 Yine ertelendi.. yarına ertelenmiş o da rüzgara bağlı.. Yusuf yusuf tabi... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 Twitter' dan beni güldüren birkaç twit: - tuvalete gidemiyorum felix, hadi evladım -TANRI İSTEMEZSE YAPRAK DÜŞMEZ FELIX -İnsan hakları mahkemesine giderim bu adma atlamassa sabahtan beri bekliyoz -Ben mutfağa mı salona mı diye düşünürken, adam nerden atlıyor arkadaş Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 Yarın saat kaçta atlayacak bu DELİKANLI Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 Yarın saat kaçta atlayacak bu DELİKANLI Yarın atlayacağı da belli değil ki, hava koşullarına bağlı diyorlar.. Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 Çok güzel bir atasözü vardı ama kurallar gereği yazamıyorum Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 Çok güzel bir atasözü vardı ama kurallar gereği yazamıyorum Evet anlıyorum.. Admin'in dediği gibi: Kurallar kurallar kurallarrrr.. 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 Admin Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 Özel mesaj sistemi var değil mi???? Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2012 http://www.youtube.com/watch?v=W-b_pndf0Mk&feature=share Serbest düşüşte ses duvarını aşan ilk insan olarak tarihe geçmeyi hedefleyen Avusturyalı ekstrem sporcu Felix Baumgartner, helyum balonla çıktığı stratosfer tabakasında kendini boşluğa bıraktı ve yere inmeyi başardı ABD'nin New Mexico eyaletindeki Roswell kenti yakınlarında, 850 bin metreküplük helyum balonunun taşıdığı 1360 kilogram ağırlığındaki kapsülle gökyüzüne çıkan ''Korkusuz Felix'', yaklaşık 39 kilometre yükseklikten kendini boşluğa bıraktı. Baumgartner'in dakikalar sonra paraşütüyle New Meksiko çölüne inişi, ekip arkadaşlarınca coşkuyla karşılandı. 43 yaşındaki ordudan emekli paraşütçü Baumgartner, 1960'da saatte 988 kilometre hızla 31 bin metreden atlayan Joe Kittinger'in rekorunu kırmayı amaçlıyordu. Baumgartner, mart ayında yaptığı denemede 21 bin 800 metre irtifadan kendisini boşluğa bırakmış, saatte 587 kilometre hıza ulaşarak 3 dakika 33 saniye sonra New Mexico çölüne inmişti. Heyecanla atlayışı izleyen Felix'in anne-babasına yetkili güzel haberi verdi: "Müjde oğlunuz dünyaya geldi... http://youtu.be/MT1DhcQg0Os En uzun düşme dünya rekoru 4 dakika 36 saniye ile Joe Kittınger'a aitti... Alıntı
Φ bonbonomo Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2012 çok büyütüldü bu mevzuda Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2012 Vee mevzu büyüyünce Kılmıştır ya da kılmamıştır bilemem ama ışık hızı ile yere inen bi insanın abdest'i bozulmuştur diye düşünüyorum ben.. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2012 Admin Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2012 İşte olayın perde arkasını gösteren video : 1 Alıntı
Φ Yusuf Tongüç Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2012 Yine ertelendi.. yarına ertelenmiş o da rüzgara bağlı.. Yusuf yusuf tabi... ben birseyden korkmam ama her halde bir yanlislik oldu Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2012 ben birseyden korkmam ama her halde bir yanlislik oldu Siz Felix misiniz? kaldı ki o da korkmadı ve atladı.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.