Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 12 yıl Merhaba ben de kervana katıldım. Önce bir iki zeka sorusuna bakayım derken, muhabbet ve insanların yorumu gayet nazik ve hoşsohbet geldi. Bikaç mesaj göndereyim Resim falan da ekleyebileceğim umarım. Çaylak'ken resim eklenemiyor mu?
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 12 yıl Admin Hoşgeldiniz... 10 iletiyi doldurduğunuz anda tam olarak kullanabilirsiniz...
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 12 yıl Resim ekleme butonunu bugün ne kadar aradım bir bilsenizzzz.., o [img.img] yazan tuşu..ama bulamadım..,url diye br kutucuk geliyor.., onuda kullanamadım., 10 ileti şartı olduğunu bilmiyordum.., öğrendiğim iyi oldu.., Birde Gönderilen fotoğraf yazısı var.., üzerine tıklayınca bende resim kesinlikle açılmıyor..,tüm sayfalarda denedim ama olmadı.., oradada 10 ileti şartımı var yoksa.., Çok harika bir site..,insan girdimi bir türlü çıkamıyor..,çok güzel paylaşımlar olmuş ve halada oluyor.., Tüm üyeler bu foruma hem çeşitlilik..., hem de nicelik açısından çok güzel renkler katmışlar.., Bu siteye emeği geçen herkese çok teşekkürler..,
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 12 yıl Admin Resim ekleme butonunu bugün ne kadar aradım bir bilsenizzzz.., o [img.img] yazan tuşu..ama bulamadım..,url diye br kutucuk geliyor.., onuda kullanamadım., 10 ileti şartı olduğunu bilmiyordum.., öğrendiğim iyi oldu.., Birde Gönderilen fotoğraf yazısı var.., üzerine tıklayınca bende resim kesinlikle açılmıyor..,tüm sayfalarda denedim ama olmadı.., oradada 10 ileti şartımı var yoksa.., Çok harika bir site..,insan girdimi bir türlü çıkamıyor..,çok güzel paylaşımlar olmuş ve halada oluyor.., Tüm üyeler bu foruma hem çeşitlilik..., hem de nicelik açısından çok güzel renkler katmışlar.., Bu siteye emeği geçen herkese çok teşekkürler.., Siteye galeri bölümü dışında (http://www.turkish-media.com/forum/gallery/) resim ekleyemezsin (yükleyemezsiniz) ama resim linkleyebilirsiniz... nasıl mı? Editördeki ağaç resmine tıklayarak linklemek istediğiniz fotoğrafın linkini giriniz o otomatik olarak iletinize başlığınıza eklenecektir...
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2012 12 yıl Yazar Buraya girdiğimiz iletiler de sayılıyorsa saydırmaya başlayayım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.