Φ hayal_et Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 bir fransız atasözü der ki akılsız başın acısını gariban ayaklar çeker idare eder onu fransizlarin dedigini valla bilmiyodum emre ozur ya bu aralar nefes almaya vakit yok ondan cevap yazamadim Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 onu fransizlarin dedigini valla bilmiyodum emre ozur ya bu aralar nefes almaya vakit yok ondan cevap yazamadim sen vaktini nelere vereceğini bilirsin. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 malesef kaçan kovalanıyor artık.. eğer ki karşınızdakine sevdiğinizi bellı ederseniz tamamdır,büyü kaybolmuştur.oysa ki ınsanlar gizemi,elde edememeyı sever hep böyleleri kişiye değil aşka,keşfetmeye aşıktır tabıkı de içten sevenlere lafım yok..türlerı de azaldı zaten evet..haklısın..ama kapalı kutu muhabbetlerinden iğrenirim.. Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 sen vaktini nelere vereceğini bilirsin. bak ya simdi bu ne oluyoo valla vakit hic yokkk Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Dogru be seven kaçmaz Herkes ilgi bekler sevgı bekler fazlası ıter ben de ittire ittire kovalıyorum yerınde duran adamı kendim kaşınıyorum hee... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 gerçek seven kaçmazda kovalamazda vesselam Alıntı
Φ attack Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 malesef kaçan kovalanıyor artık.. eğer ki karşınızdakine sevdiğinizi bellı ederseniz tamamdır,büyü kaybolmuştur.oysa ki ınsanlar gizemi,elde edememeyı sever hep böyleleri kişiye değil aşka,keşfetmeye aşıktır tabıkı de içten sevenlere lafım yok..türlerı de azaldı zaten sana bu konu da sonuna kadar hak verıorum yürü beah kım tutarr..... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 aşk oyunu filmi vardı,bence bu başlıktaki tüm sorulara cevap verıyor ızleyın derim.. hayattakı bütün oyunlar kaybeder,sevıyorsanız kaçma kovalama taktiği işe yaramaz..biz doğalız yapay madde değiliz..o nedenle doğal olma kazanır sonunda..çunku bütün oyunların bir son perdesı vardır Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Dogru be seven kaçmaz Herkes ilgi bekler sevgı bekler fazlası ıter ben de ittire ittire kovalıyorum yerınde duran adamı kendim kaşınıyorum hee... melisko ilgi sevgi derken benim bu erkek arkadasim acayip ilgili fazlasida kotu be...degil mi? cocuk her gun siir yaziyo her dakka ariyyoo canim SIKILIYO artik ne bicim seyim ben ne emmeye ne gommeye vurup kacmak istiyorum senin sevgilin nasil yapmisti Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 melisko ilgi sevgi derken benim bu erkek arkadasim acayip ilgili fazlasida kotu be...degil mi? cocuk her gun siir yaziyo her dakka ariyyoo canim SIKILIYO artik ne bicim seyim ben ne emmeye ne gommeye vurup kacmak istiyorum senin sevgilin nasil yapmisti ya sevıyormuş ondan ilgılenıyor.doğru .fazla ilgi de sıkar.bence kendine söyle Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 ya sevıyormuş ondan ilgılenıyor.doğru .fazla ilgi de sıkar.bence kendine söyle dogru solemem lazimm Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 dogru solemem lazimm ilgisini çekınce de,benle nıye eskısı gıbı ılgılenmıyorsun deme ha bayanların yapısında vardır bu Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 ilgisini çekınce de,benle nıye eskısı gıbı ılgılenmıyorsun deme ha bayanların yapısında vardır bu biliyorum dogruu Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 doğru ben de peşimden koşanlardan nefret edıyorum hemen gözümden düşüyorlar en son küfür bıle edıom eh be düş yakamdan laftan anlamasmısın dıye yok anlamıyolar haklısınız da bazen de ben kendımı koşmaktan ala koyamıyorum Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 doğru ben de peşimden koşanlardan nefret edıyorum hemen gözümden düşüyorlar en son küfür bıle edıom eh be düş yakamdan laftan anlamasmısın dıye yok anlamıyolar haklısınız da bazen de ben kendımı koşmaktan ala koyamıyorum SIKCAN disini Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.